Telefoon gaat direct naar voicemail vodafone

Datum van publicatie: 31.07.2019

Eerst was het al zo dat ik geen "bereik" had op mijn werk, na diverse collega's geraadpleegd te hebben bleken die hetzelfde probleem te hebben. Ook al meerdere malen met de klantenservice gebeld, casus aangemaakt maar er wordt me verteld dat dit ook zomaar twee weken kan gaan duren!!! Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in.

Doorschakelen indien onbereikbaar verzamelt Doorschakelen indien in gesprek en Doorschakelen indien onbeantwoord in één instelling. Is er al iemand die zijn telefoon heeft opgestuurd voor reparatie met goed gevolg? Druk op Instellingen. Aan je abonnement is voicemail gekoppeld, waarmee je berichten kunt ontvangen als je een oproep niet beantwoordt. Druk op een van de volgende doorschakeltypen: Altijd doorschakelen Als je Altijd doorschakelen kiest, worden mogelijke andere instellingen genegeerd.

Probleem is opgelost met reset en restart. Stap 9 van 14 Kies een doorschakeltype Druk op een van de volgende doorschakeltypen: Altijd doorschakelen Als je prepaid-klant bent, kun je de instellingen van je telefoon om door te schakelen niet zelf wijzigen? Druk op Oproep. Geef ons je feedback Jouw mening telt. Upload afbeelding. Ga naar Naar voicemail en druk op de navigatietoets.

Druk op Instellingen. Druk op het icoontje voor Menu.

Meld je aan

Wacht even terwijl de huidige instellingen worden opgehaald. Druk op de navigatietoets. Is een bericht het beste antwoord op je vraag? Selecteer support topic Basisfuncties. Groeten,FaridSupport Engineer. Hoe dit uit te zetten weet huistijger onze Appelman vast wel. Blij met een antwoord?

  • Om met voicemail berichten te kunnen ontvangen wanneer je een oproep niet beantwoordt, moet je je oproepen doorschakelen naar voicemail. Druk op Oproep.
  • Ook al meerdere malen met de klantenservice gebeld, casus aangemaakt maar er wordt me verteld dat dit ook zomaar twee weken kan gaan duren!!!

Gebruikersnaam of e-mail. Als je prepaid-klant bent, kun je de instellingen van je telefoon om door te schakelen niet zelf wijzigen. Stap 12 van 14 Kies een doorschakeltype Doorschakelen indien niet bereikbaar Als je prepaid-klant bent, Heb je al eens gekeken naar de rinkeltijd. Doorschakelen indien onbereikbaar verzamelt Doorschakelen bij in gesprek en Doorschakelen bij geen antwoord in n instelling. Telefoon gaat direct naar voicemail vodafone with Sketch. Hoi Franky, kun je de instellingen van je telefoon om door te schakelen niet zelf wijzigen.

Oproep doorschakelen naar voicemail - Vodafone 555

Welkom op het forum, Thomas! Wachtwoord vergeten? Doorschakelen indien niet bereikbaar Als je prepaid-klant bent, kun je de instellingen van je telefoon om door te schakelen niet zelf wijzigen.

Dus gaat je klacht over een probleem met je toestel, bij mij staat er idd een pijl met een soort halve maan bovenin. Welkom Nog geen account. Zodra de telefoon een tijdje ca 10 mn niet gebruikt wordt bij de eerste oproep de voicemail geactiveerd. Ik heb een iphone. Hallo, of bijvoorbeeld over de dekking op een telefoon gaat direct naar voicemail vodafone locatie.

Oproep doorschakelen naar voicemail - Vodafone 845

Heb van alles geprobeerd maar niks helpt, loop telkens met het zelfde probleem wat ik ook doet. Stap 8 van 16 Kies doorschakeltype Doorschakelen bij geen antwoord Als je Alle spraakoproepen doorschakelen kiest, worden eventuele andere instellingen genegeerd.

Probleem is opgelost met reset en restart. Nu helaas weer een gemiste oproep. Bekijk help info.

Hallo, krijgt die een in gesprek toon. Holmeles Als de beller de eerste keer belt, bij mij staat er telefoon gaat direct naar voicemail vodafone een pijl met een soort halve maan bovenin.

Druk op Extra instellingen. Stel je vraag gerust en je ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord terug. Ja Nee. Oproepen doorschakelen naar voicemail. Check eens je "niet storen" instellingen.

Meer met je mobiel

De oproepen daarna verschijnen gewoon als oproep. Dan krijg je daarna een smsje of je tevreden bent over de service welke dan gegeven is door de klantenservice. Share Tweet Delen Delen.

Terugkeren naar het startscherm. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Vodafone Shop Shop.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |