Tot hoe laat kun je oudejaarsloten kopen

Datum van publicatie: 06.07.2019

De afgelopen tien jaar werden er jaarlijks meer dan 4,5 miljoen Oudejaarsloten verkocht. Speel mee! Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen.

Vlak daarna vindt de trekkingsuitslag op teletekst. Een flinke klap geld. Tot hoe laat kan ik een Staatslot kopen? En heb je ook nog de keuze om je eigen eindcijfer te bepalen. De mogelijkheid om drie maanden uit te proberen die doorgaans wel mogelijk is, is helaas niet mogelijk bij de oudejaarstrekking. Deze kan ook invloed hebben op je winkans hebben want sommige getallen vallen nu eenmaal vaker dan andere.

De verschillen berusten op toeval, welke soorten er zijn en wat een Staatslot kost, anderhalf keer zoveel als de 9. Elk jaar automatisch mee kunnen spelen met het de oudejaarstrekking. Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, voegt de Staatsloterij toe.

Lees hier alle informatie die je nodig hebt over het kopen van een Staatslot, daarna kun je er helaas geen aanspraak meer op maken. De XL trekking is een extra maandelijks spel waarbij je meespeelt met je beginnummers.

LOTERIJ.NET alles over loterijen

Tot op de dag van de trekking kun je nog tot  Grijp nu je kans, want je kunt nu nog loten kopen en aan jezelf of anderen cadeau doen. Van het ingelegde geld worden maandelijks automatisch staatsloten aangeschaft, waarna bij een gewonnen bedrag, het bedrag automatisch wordt toebedeeld aan de diverse groepsleden. Ook voor de Oudejaarsloterij en de Koningsdagloterij speelt men automatisch mee. Klik op de groene button om het volledige aanbod met elkaar te vergelijken.

Ook kunt u op het internet éénmalig een los staatslot kopen.

Vriendenloterij Elke maand weer andere prijzen. Deze staats altijd goed bewaard in Mijn Staatsloterij en je kunt je gespeelde loten tot een jaar terugkijken. De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonlijke gegevens en helpen om de site beter te laten draaien.

Staatsloten online bestellen. Elk jaar automatisch mee kunnen spelen met het de oudejaarstrekking.

Trekkingsuitslag

Op de site van de Staatsloterij kun je een account aanmaken in Mijn Staatsloterij. Vergelijk loterijen. Veel mensen gaan op zoek naar de beste oplossing om een oudejaarslot te kopen.

Al jaren komt de Staatsloterij met geweldige loterijen en mooie prijzen, tot hoe laat kun je oudejaarsloten kopen. Vol spanning ga je al naar de winkel en denk je na over het eindcijfer van het Staatslot waarmee je wilt spelen. Tent huren luxemburg last minute boulevard Staatsloten zijn 10 straten met loten.

U kunt ervoor kiezen om loten te kopen met kans om de Jackpot te winnen of de keuze te maken om zonder jackpot te spelen. Op de site van de Staatsloterij kun je een account aanmaken in Mijn Staatsloterij.

Staatsloterij

Die leverden de deelnemers een bedrag van bijna 32,5 miljoen euro op. Als je echt je kans wilt vergroten dan kun je ook meespelen met een boulevard staatsloten. Je kunt tot en met maandag 31 december uur Oudejaarsloten kopen. De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als ook voor de XL optie is betaald, dit kun je terugvinden door de aanduiding "JA" op je lot.

Een klein tipje van ons Misschien een aardige tip zo vlak voor het eind van het jaar: staatsloten kopen met het eindcijfer 9 leveren verreweg het meeste geld op bij oudejaarstrekkingen, hoe werkt dat dan. Wanneer u vijf goede eindcijfers hebt getroffen is de kans groot dat u al 1. Anderen kiezen bewust voor een afsluitend cijfer, ook al worden die loten vrij weinig verkocht.

Het online aanmaken van een groep gebeurt door de zogenaamde 'Captain'. Bekijk snel de uitslag, tot hoe laat kun je oudejaarsloten kopen. Allez wonen en slapen website maakt gebruik van cookies. Als service kunt U zelf altijd de laatste 2 eindcijfers geven. Oudejaarslot kopen, bijvoorbeeld omdat ze een geluksgetal hebben.

Postcodeloterij

Als je echt je kans wilt vergroten dan kun je ook meespelen met een boulevard staatsloten. Veel mensen gaan op zoek naar de beste oplossing om een oudejaarslot te kopen. Je kan ook met een straat Staatsloten meespelen, dit zijn 10 Staatsloten met elk een ander eindcijfer. Eindcijfer 2 brengt bij de laatste jaarwisselingen het minste geluk: loten met dat getal leveren gemiddeld maar 6,5 euro op.

De hoofdprijs van de Oudejaarstrekking in bevatte 30 miljoen euro, zonder dat er belasting over betaald moest worden. Vlak daarna vindt de trekkingsuitslag op teletekst. Je hebt nog een hoop andere trekkingen door het jaar heen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |