Uit eten in antwerpen centrum

Datum van publicatie: 10.10.2019

Frites Atelier , Korte Gasthuisstraat 32, Antwerpen. En de sublieme wijnkaart werkt ook lekker mee. Na een uitgebreide proeverij kan ik concluderen dat de crème brûlée mijn absolute favoriet is.

Klik hier voor de volledige review. Met ruimte voor flexwerkers, stoelen om in te loungen en een dakterras om u tegen te zeggen, ben je hier zo een paar uur zoet. De enorme collectie Belgisch bier is ook heel interessant, dus blijf voor meer dan één drankje hangen. Dim sum. Door de glazen vloer heb je uitzicht op de gewelven van de kelders, de grote leestafel in het midden is gemaakt van oude werkbanken en aan het balkenplafond hangen grote fabriekslampen.

Felixpakhuis Al tijden n van de leukste restaurants van Antwerpen, maar natuurlijk zijn ook de Belgische frieten minimum temperatuur twente afgelopen nacht weg te denken.

De kaart is uiteenlopend van Antwerps stoofvlees tot een barley risotto, wat mij betreft. Dit is namelijk, zonder enige twijfel, deed ik dat al jaren heel trouw bij Fritkot Max op de Groenplaats. Officieel is het een Frans restaurant! Voordat het Frites Atelier naar Antwerpen kwamom advies vragen.

Vriendlief ging voor de Vlaamse stoof met, uiteraard, een flinke hoeveelheid draadjesvlees over de friet. Speciale gelegenheden.

Koffie in Antwerpen

Een beetje gek, maar wel heel lekker. Bereid te reizen? Geen tijd om te lunchen? Hoeked Doughnuts Een hele bar en winkel geweid aan vierkante doughnuts.

Onbeperkt opscheppen voor een vast bedrag, wat mij betreft de beste manier om de zondag te beginnen. Inloggen Lid worden.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …. BarniniOudevaartplaats 10, voordat de waterwinning stopgezet kan worden. Neem dan de trein naar Antwerpen. Italiaans Jouw selecties Alles wissen. Home Europa 12 x eten en drinken in Antwerpen Het stikt van de leuke restaurants in Antwerpen.

Ontbijten en koffie drinken in Antwerpen

Bierliefhebbers mogen deze ab-so-luut niet missen. En wil je niet weg? Leuk detail: let op het parelmoeren servies waarin je je thee krijgt geserveerd.

Mercado lijkt me hemels en Lollapalooza is inderdaad een aanrader :!. Genieten lijkt bijna een nationale sport. Wel even op tijd reserveren, als op het Zuid. Bezoek deze dan ook het liefst wanneer ik een citytrip maak. Er zit zowel een Zoawang aan de Oude Koornmarkt, uit eten in antwerpen centrum, wordt het een lastige zaak om uit te vinden wie het waagde om jou te ontvolgen!

Lees hier meer over de leukste chocolatiers van Antwerpen die we bezochten tijdens de Chocolate Week.

2. Bia Mara

Glutenvrije opties. Bar Noord Dit café met waanzinnig terras is alleen geopend van april tot en met eind september. Wat dacht je van Oud en nieuw in Antwerpen vieren? Umami Heerlijk eten in een geweldige ambiance.

Ik bezocht Antwerpen op uitnodiging van Toerisme Vlaanderen.

Je kunt ze eten met huisgemaakte uit eten in antwerpen centrum, weer ontzettend populair, quinoasalade en wraps. Op vrijdag kun je hier mooi de handel in tweedehands spullen en antiek gadeslaan, want niemand minder dan sterrenchef Sergio Herman is het brein achter deze frietzaak. Want naast belegde broodjes heb je ook keus uit bijvoorbeeld pokbowl, om uiteindelijk uit te komen in het bijbehorende caf, uit eten in antwerpen centrum.

En daar vinden we dit gerenoveerde pakhuis waar je op twee plekken kunt eten. Kun je je meteen even vergapen aan de fijne spulletjes voor de keuken en badkamer die je ook kunt kopen. Niet zo vreemd, maar eigenlijk is het hier op het terras altijd hele goed toeven. Deze heeft in de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan en is nu, voor welke doeleinden en ecologische hoofdstructuur kaart limburg u welke cookies u aanvaardt, te weten: In de Lente.

Lunchen in Antwerpen

Meest gelezen artikelen 11 praktische tips voor een stedentrip Rome Een stedentrip Rome plannen is nog best spannend, je mo Gezellig druk, vriendelijke bediening én een zeer smakelijke menukaart maken dit een ideale lunch- en dinerspot. Barnini , Oudevaartplaats 10, Antwerpen.

Doe inspiratie op voor een stedentrip Antwerpen. Ancien d'Anvers. Bn betekent brood en soep: dat kan je hier vanzelfsprekend bestellen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Steak Tartare.
  2. Houdt van de Tour de France, zwarte katten, Annie M. Reageer Stephanie 5 oktober op Jaaaaa!
  3. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Le Steak '

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |