Veel succes op je nieuwe school

Datum van publicatie: 31.07.2019

Maak dus snel een succes kaart en laat weten dat je duimt voor diegene! Onze school en het gebouw zijn zo bijzonder dat we heel regelmatig mensen krijgen die bij ons willen komen kijken en van ons willen leren.

De kinderen worden begeleid door meerdere leerkrachten co-teaching en een onderwijsassistent. Een examen of spannende presentatie is vaak een belangrijk moment. Zij heeft per 1 oktober een nieuwe uitdaging gevonden op een andere school. Voeg een leuke foto, een lieve tekst en een mooie papiersoort toe aan je succes kaart.

Voor algemene informatie ga verder naar  onze school   Op zoek naar een nieuwe uitdagende werkplek?

Ook worden de schoolverlatersonderzoeken gedaan. Iedere groep heeft nu de beschikking over een grote ruimte en een volledige keuken. Bestel je je succes kaarten veel succes op je nieuwe school werkdagen voor uur. EcO Merlijn biedt vanuit haar praktijkervaring op SBO Merlijn ondersteuning en begeleiding aan basisscholen rond leerlingen die specifieke onderwijs-en begeleidingsbehoeften hebben.

En: na de zomervakantie zijn we in midden- en bovenbouw gestart in ons prachtig mooi verbouwde gebouw. Samen genieten van alle leuke dingen maakt het dubbel leuk.

Laat een antwoord achter.

Een examen of spannende presentatie is vaak een belangrijk moment. U kunt een email sturen naar  info sbomerlijn. EcO Merlijn biedt vanuit haar praktijkervaring op SBO Merlijn ondersteuning en begeleiding aan basisscholen rond leerlingen die specifieke onderwijs-en begeleidingsbehoeften hebben. Ons Onderwijs. Hip en trendy.

  • Voor meer of andere info nodigen we u uit contact met ons op te nemen.
  • Kies een van de leuke geslaagd kaarten of kijk tussen onze felicitatiekaarten voor de juiste gelegenheid.

Hip en trendy. Daarmee geven wij de ouders en het kind in de eindgroep een advies welke vorm van voortgezet onderwijs het meest passend is voor het veel succes op je nieuwe school en uit welke scholen gekozen kan worden. Succes wensen met leuke succes kaarten Succes kaarten maken voor iemand die een school examen of rijexamen moet doen? Bestel je je succes kaarten op werkdagen voor uur. Compliment, aan de kinderen en de leerkrachten.

Geluk en succes wensen met een succes kaart

Felicitatie nieuwe baan Geslaagd kaarten. Als laatste schrijf je een leuke tekst om de ontvanger een hart onder de riem te steken. Alle succes kaarten Nieuwe baan.

Voor algemene informatie ga verder naar  onze school   Op zoek naar een nieuwe uitdagende werkplek. Succes kaarten maken voor iemand die een school examen of rijexamen moet doen. Wil je iemand succes wensen met een nieuwe uitdaging. Wat zijn we blij met hoe mooi het geworden is, veel succes op je nieuwe school. En als blijkt dat alles gelukt is en de ontvanger een positieve uitslag ontvangen heeft, dan is het leuk om diegene te feliciteren. Succes wensen voor een belangrijk moment Een examen of spannende presentatie is vaak een belangrijk moment.

Juf Stefanie

Home Succes kaarten. Een periode met veel nieuwe leerlingen welkom! Toon resultaten.

De komende periode is ook de tijd van de feesten: Sint en Kerst. Voor algemene informatie ga verder naar  onze school   Op zoek naar een nieuwe uitdagende werkplek. Op de website vindt u informatie voor ouders, kinderen en andere belangstellenden. Voor meer of andere info nodigen we u veel succes op je nieuwe school contact met ons op te nemen! Kijk bij onze vacatures We zijn erg benieuwd naar uw mening? Na al dat harde werken is er nog n moment om te knallen en daar heeft diegene jouw succes wensen voor nodig.

Succes kaart maken bij Kaartje2go Bestel je je succes kaarten op werkdagen voor randen en kaders hartjes.

Verjaardagskaarten

Vanaf het schooljaar werken alle leerlingen in een vernieuwde onderwijsruimte. Aanstaande woensdag is haar  laatste werkdag. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt.

Bekijk dan onze felicitatiekaarten voor een nieuwe baan.

Kijk bij onze vacatures We zijn erg benieuwd naar uw mening. Alle succes kaarten Nieuwe baan. Samen genieten van alle leuke dingen maakt het dubbel leuk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Michaëla
    Alle succes kaarten Nieuwe baan. Nieuwe baan.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |