Vertaal zinnen spaans nederlands

Datum van publicatie: 15.08.2019

Esas grandes líneas de Ahmet Hasim me hacen pensar en un cuento, uno de hadas Spaans is ontstaan uit vulgair Latijn gebruikt in de Romeinse provincie Hispania Iberische eiland. Ik heb hun wijsheid in drie zinnen gegoten.

Voorbeelden zien voor de vertaling mente 29 voorbeelden met overeenstemmingen. Tekst van. A2: Studenten kunnen zinnen en vaak gebruikte uitdrukkingen begrijpen. Al menos mis citas no cuentan el número de letras en las frases. Voorbeelden zien die sentido bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Onder ons noemen we dat 'elliptische' zinnen. Muziek begon lang voordat het geformuleerd werd, in noten en zinnen.

Voorbeelden zien voor de vertaling lneas 54 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die ojo bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling sus cabales 9 voorbeelden met overeenstemmingen, vertaal zinnen spaans nederlands.

Ahora simplemente ests soltando frases aleatorias. El libro de Becca est lleno de frases en Latn.

  • Son frases que sólo tienen sentido si conoces las palabras claves. Tienes cuatro líneas después y todas dicen lo mismo.
  • Verstreken tijd: 25 ms. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Alle dialogen en zinnen zijn door moedertaalsprekers gesproken. Voorbeelden zien voor de vertaling sus cabales 9 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Daarna komen vier zinnen die hetzelfde zeggen.

  • Se eliminan las frases seleccionadas del historial. Nog een paar zinnen over legaliteit.
  • Zelfstandig naamwoord Werkwoord.

Inschrijven Aanmelden. De geselecteerde zinnen worden verwijderd uit de geschiedenislijst. Nu gooi je er gewoon willekeurige zinnen uit. Ahora simplemente ests soltando frases aleatorias. En denk erom, het kan maar drie zinnen zeggen!

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

Spaans is ontstaan uit vulgair Latijn gebruikt in de Romeinse provincie Hispania Iberische eiland. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Heeft aan u deze vertaling geholpen?

Mira, he resumido todo ese saber en tres frases clave. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op "vertalen". De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking! Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem, vertaal zinnen spaans nederlands. Zelfstandig naamwoord Werkwoord?

Voorbeelden zien voor de vertaling cordura 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Onder ons noemen we dat 'elliptische' zinnen. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Heeft aan u deze vertaling geholpen?

Onder ons noemen we dat 'elliptische' zinnen. Voorbeelden zien voor de vertaling oraciones 98 voorbeelden met overeenstemmingen, vertaal zinnen spaans nederlands. Spaans is een Romaanse taal het meest gebruikt. Naamwoord inflects perifrastische. A2: Studenten kunnen zinnen en vaak gebruikte uitdrukkingen begrijpen. Veel woorden van Indiase oorsprong in Amerikaans Spaans verhuisd naar andere talen, is het geval van woorden jaguar, Voorbeelden zien die ojo bevatten 7 voorbeelden met overeenstemmingen.

Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, which vertaal zinnen spaans nederlands finances. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Een voorbeeld voorstellen. Esas grandes líneas de Ahmet Hasim me hacen pensar en un cuento, uno de hadas Inschrijven Aanmelden.

Spaans is geschreven in het Latijnse alfabet, waaraan een karakteristiek toegevoegd. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem, vertaal zinnen spaans nederlands.

Voorbeelden zien voor de vertaling sus cabales 9 voorbeelden met overeenstemmingen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |