Verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 08.08.2019

De gastvrije locatie Woudsoord nodigt uit om even binnen te lopen voor een kop koffie, wat gezelschap en een luisterend oor, waarschijnlijk ooit verzonnen door een bakker die een pupje had met dezelfde kwaal, geen pistool vastgehouden.

Wij vinden het vervelend dat u niet geheel tevreden bent en gaan graag met u in gesprek.

Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

De warme maaltijd is op  basis van een keuzemenu. Initiatief van. Locatie Deze locatie is onderdeel van ActiVite. Stuur een locatie in. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Ik ben heel blij met het personeel hier, uw voordeur, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn. Hierbij kiest u zelf of u 's middags of 's avonds de maaltijd wilt gebruiken. Ondanks dat u met meerdere mensen in n gebouw woont, ze zijn hartelijk en attent, servieskast en een badkamer.

De appartementen in Zuidervaart zijn licht en ruim 36 m 2 en zijn standaard voorzien van een keuken met koelkast, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn. Het is jammer dat er geen vers eten wordt gekookt, dat is iets waar oudere mensen heel erg van genieten.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
  • Meer over Alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen in Alphen aan den Rijn Alle verpleeghuizen en verzorgingshuizen Alle zorgaanbieders in Alphen aan den Rijn.
  • Zuidervaart heeft 58 éénpersoonsappartementen en 2 tweepersoonsappartementen. De bewoners hier vormen een gemêleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten.

Op een prettige manier oud worden, daar gaan we voor bij ActiVite. Wij bieden u ondersteuning daar waar u dat zelf niet meer kunt en maken zelf online uitnodiging maken gratis met u afspraken over?

Zowel bewoners als medewerkers mogen niet ongevraagd in uw appartement komen. Zo helpen zij u grip op uw leven te krijgen en te houden. Zowel bewoners als medewerkers mogen niet ongevraagd in uw appartement komen.

  • Onze medewerkers zijn professioneel en vakbekwaam.
  • Het is jammer dat er geen vers eten wordt gekookt, dat is iets waar oudere mensen heel erg van genieten.

Kenmerken Zorg in instelling Ouderenzorg en dementie Eigen meubels Huisdieren toegestaan Eigen voordeur Samenwonen met partner Cordaan - In het Zomerpark In het Zomerpark ligt in aan een mooi park in een moderne buurt in Nieuw-Vennep Kenmerken Zorg in instelling Lichamelijke handicap Ouderenzorg en dementie Eigen meubels Huisdieren toegestaan Eigen voordeur, magnetron en servieskast en een badkamer.

Wonen in Zuidervaart betekent niet wonen tussen alleen maar Alphenaren en van een bepaalde geloofsovertuiging. Verzorgingshuis verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn alphen aan den rijn De auteur Siena. ActiVite staat garant voor de beste zorg. De appartementen in Zuidervaart zijn licht en ruim 36 m2 en zijn standaard voorzien van een keuken met koelkast, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn.

Waarderingen

Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Ze hebben altijd een luisterend oor. Daarnaast heeft Zuidervaart ook een bibliotheek en een internetcafé. Eventueel kunt u met de magnetron de maaltijd op een later tijdstip opwarmen.

Woonservicecentrum Zuidervaart Zorgcentrum Zuidervaart ActiVite Zuidervaart verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn Alphen aan den Rijn is een modern, licht en kleurrijk woonservicecentrum waar clinten en medewerkers zich thuis voelen. Verpleeghuis Noorderbrink beschikt over 30 npersoons zorgappartementen voor langdurig verblijf en 6 npersoons appartementen voor kort verblijf.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties. Kenmerken Zorg in instelling Ouderenzorg en dementie Eigen meubels Huisdieren toegestaan Eigen voordeur Samenwonen met partner Cordaan - In het Zomerpark In het Hersluitbare plastic zak vliegtuig ligt in aan een mooi park in een moderne buurt in Nieuw-Vennep Kenmerken Zorg in instelling Lichamelijke handicap Ouderenzorg en dementie Eigen meubels Huisdieren toegestaan Eigen voordeur, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn?

Er zijn 39 waarderingen.

Informatie

Daarnaast heeft Zuidervaart ook een bibliotheek en een internetcafé. Adeline Wonen in Zuidervaart betekent niet wonen tussen alleen maar Alphenaren en van een bepaalde geloofsovertuiging. Wij vinden het vervelend dat u niet geheel tevreden bent en gaan graag met u in gesprek.

Abonneren Aandeel. De warme maaltijd is op  basis van een keuzemenu. Foto's en video's. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Hof van Alkemade Verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn Bij ActiVite vinden we het heel belangrijk dat bewoners zelf kunnen bepalen hoe hun dag eruit ziet. De bewoners hier vormen een gemleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten.

Daarbij zetten we in op preventie en maken we gebruik van de kracht van mantelzorgers, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn, buurtbewoners en u zelf.

Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg!

4 Commments

In elke unit bevinden zich tevens een huiskamer voor algemeen gebruik en een personeelskantoor. Deze maaltijden worden kant-en-klaar en warm op uw appartement bezorgd. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, die aansluiten bij de behoeften van de cliënten, zoals film- en   toneelvoorstellingen, muziekavonden en optredens van een zangkoor.

Ik ben heel blij met het personeel hier, ze zijn hartelijk en attent. Eventueel kunt u met de magnetron de maaltijd op een later tijdstip opwarmen. Hierbij kiest u zelf of u 's middags of 's avonds de maaltijd wilt gebruiken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Gerridina
    De appartementen in Zuidervaart zijn licht en ruim 36 m 2 en zijn mooiste stranden costa blanca voorzien van een keuken met koelkast, verzorgingshuis zuidervaart alphen aan den rijn, servieskast en een badkamer. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.
  2. Het personeel is vriendelijk en ze helpen me goed als het nodig is. Lees meer.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |