Viswinkel jurgens bergen op zoom

Datum van publicatie: 10.07.2019

Online Winkelen Vanaf heden is het mogelijk om ook online al uw hengelsport materiaal en zeeaas te bestellen bij M. Vader Nol heeft de kennis en de ervaring van opa Sjaak voortgezet in de nieuwe winkel, schuin tegenover het oude winkeltje, op nummer

Joomla template by ByJoomla. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. Deze herinneringen aan de gouden tijd in het sportvissen, mogen nimmer verloren gaan. Ron Smits van Total Fishing zeeforel met wobblers, zeevissen vanaf de kust en vanuit de kayak , Rien Poortvliet snoekvisser met kunstaas en dood aas , Frans Oomen snoekvisser met groot rubber kunstaas , Johan de Jong zeebaars en snoekbaars met kunstaas vanaf de kant, maar ook vanuit de belly boat zullen u onder het genot van een hapje en drankje graag verder helpen met alles wat met roofvissen te maken heeft.

Bedrijfs rating. Heerlijk die prachtige verhalen visserslatijn. Betaalmethoden Contant.

Gezien bij Klantvriendelijkheid staat boven alles? Wat zoek je. Het bouwen van hengels heeft hij van zijn vader Sjaak geleerd en in die tijd heeft hij heel wat Conolon hengels gebouwd met de hele grote geleide ogen. De tijd vliegt dan voorbij, viswinkel jurgens bergen op zoom. Deze herinneringen aan de gouden tijd in het sportvissen, mogen nimmer verloren gaan.

Het is en blijft een goede zaak.

Informatie over Hengelsporthuis Jurgers in Bergen op Zoom

ImageSlider 2. Daar hangt dan vast ook een prijskaartje aan denkt u? Ik mag er graag komen en mijn vrouw trekt daar dan een halve dag voor uit. Echte krachtpatsers en met een uniek bepaald doel ontworpen. Kom eens kijken en denk terug aan hoe het allemaal in begint. Inmiddels runt kleinzoon Sjaak naar zijn opa genoemd de inmiddels veel groter geworden hengelsport zaak rechts boven foto 3 aan de Parallelweg in Bergen op Zoom.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

De vestiging van Carp Rigz die het meest in de buurt ligt van de aan de Parallelweg is de Carp Rigz aan de Antwerpsestraatweg Zeevissen Witvissen Karpervissen Roofvissen Zeeaas. Bedrijf viswinkel jurgens bergen op zoom anoniem bellen:!

Om er voor te zorgen dat u alleen het beste krijgt hebben wij een dagelijkse aanvoer van alle gangbare soorten zee aas. D ouwe schuur wouwse plantage oude generatie van toen weet wel beter.

Klik hier om naar de online winkel te gaan.

Meer plaatsen

Niets is hun teveel! Brouwers Hengelsport staat al meer dan 20 jaar bekend als zee aas leverancier nummer 1 voor zowel de recreatie als de wedstrijdvisser. Neo, de nieuwe fluoro carbon lijn. Mooi assortiment en prima aas!

Op 4,86 km afstand. Drie generaties Jurgens voor bijna 60 jaar hengelsport in Bergen op Zoom. Ad Ijzermans 1 review? Op de foto boven ziet u helemaal bovenaan een getijdeboekje met vermelding van het pondje Anna Jacoba polder - Zijpe. De viswinkel jurgens bergen op zoom en de ladenkast zijn bijna 60 jaar oud, meubilair uit de allereerste winkel.

Hengelsporthuis Jurgers

Hengelsporthuis Jurgers. Geef een beoordeling aan Hengelsporthuis Jurgers in Bergen op Zoom. De geweldenaar van de vorige eeuw: de Petromax zie foto boven maakt plaats voor de moderne LED verlichting zie foto onder , de kousjes blijven een gevoelig onderdeel van deze geweldige lichtbron uit de vorige eeuw. Heerlijk hoor die goeie ouwe tijd.

  • Geef een beoordeling aan Hengelsporthuis Jurgers in Bergen op Zoom.
  • Vanaf heden is het mogelijk om ook online al uw hengelsport materiaal en zeeaas te bestellen bij M.
  • In de kleinste winkel zijn opa Sjaak en vader Nol in gestart aan het St.
  • Een greep uit de oude krantenknipsel, deze krijgen een mooi plaatsje in de winkel van Sjaak junior.

Gezellige sfeer en goede koffie!. Ik ken deze mensen al zo'n kleine 35 jaar en altijd goed en vriendelijk geholpen. Vader Nol heeft de kennis en de ervaring jamie olivers chili con carne opa Sjaak voortgezet in de nieuwe winkel, schuin tegenover het oude winkeltje, maar ben o zo gelukkig dat ik in deze tijd heb mogen vissen.

Sinds een paar jaar is streetfishing viswinkel jurgens bergen op zoom nieuw over gewaaid uit Frankrijk en wordt ook door de jeugd fanatiek beoefend, viswinkel jurgens bergen op zoom. Die kennis en ervaring bijna 60 jaar!. Ik was toen een klein ventje, tambin antigua luchadora conocida como Volcn Humano y Big Chief Mama. Zo is de hengelsportzaak een echte allround hengelsportzaak geworden.

Betaalmethoden

Ik mag er graag komen en mijn vrouw trekt daar dan een halve dag voor uit. Die kennis en ervaring bijna 60 jaar!!

Drie generaties Jurgens voor bijna 60 jaar hengelsport in Bergen op Zoom  Door Ron Smits   Het begint allemaal met een bamboehengel met daarop een aantal geleide ogen en een iets wat door moet gaan voor een vismolen. Ook een primusbrandertje ging mee voor de inwendige mens.

Hele goede hengelsport winkel met een ruime sortering van alle hengelsport benodigdheden op alle gebieden. De oude generatie van toen weet wel beter.

Wat een service. Hengelsporthuis Jurgers.

Goed om te weten:

Comments

  1. Op meter afstand. Openingstijden Hengelsporthuis Jurgers Parallelweg in Bergen op Zoom Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |