Volvo van der schaaf sneek sneek

Datum van publicatie: 25.07.2019

Het is een van de twee garagebedrijven die Van der Schaaf in april overnam. Elzinga Wegenbouw. Het pand bestaat uit een showroom en een werkplaats, verkoopkantoren met backoffice en op de verdieping is een overlegruimte gecreëerd.

De kantoren zijn eveneens voorzien van grote ramen, zodat je ook daar naar binnen kunt kijken. Website Van Der Schaaf Sneek. De nieuwe zichtlocatie van de Volvo-garage van Gerben van der Schaaf in Sneek ligt vlakbij de A7 aan de Klompenmakerstraat, aan de ring om Sneek waar veel in- en uitgaand verkeer passeert. Onze specialisten. Hijma weet te vertellen dat de tegels die binnen in de showroom zijn gebruikt, speciaal voor Volvo zijn ontwikkeld.

Schouwburg de Lawei.

Wij houden van een persoonlijke aanpak, eerlijk en no-nonsense. Ate van der Meer. Bestaande bouw. Jacqueline Brouwer. Dat doen we meestal.

Bedrijfsprofiel

Passend in de one-hour-stop-filosofie van Volvo Nederland: tijdens de onderhoudsbeurt kun je op de loungebank plaatsnemen, een kop koffie drinken en gebruik maken van de Wi-Fi. De nieuwe zichtlocatie van de Volvo-garage van Gerben van der Schaaf in Sneek ligt vlakbij de A7 aan de Klompenmakerstraat, aan de ring om Sneek waar veel in- en uitgaand verkeer passeert.

Voor zijn ontwerp heeft hij de auto in gedachten gehouden. Hoekstra Transport. Coop vestigingen.

Het is een van de twee garagebedrijven die Van der Schaaf in april overnam? De ruimte waarin autobezitters hun automobiel overdragen voor onderhoud moest de sfeer uitademen van een huiskamer. Deze ruimtelijke en transparante opzet van de garage past goed bij Van der Schaaf Autobedrijven volgens Maarten.

Klein Vaarwater Ameland! Koninklijke Tichelaar. Dat volvo van der schaaf sneek sneek doorgaans iemand met oog voor zijn of haar omgeving en zaken als duurzaamheid en het gezin.

Mobility Media

Onze specialisten. Op een steenworp afstand van het oude huurpand van de Volvogarage in Sneek verrijst een nieuwe showroom met garage. De robuuste dikke dakrand vloeit daaruit voort, evenals de zonweringslamellen, een speelse verwijzing naar de grille van de Volvo.

Deze Volvo-garage is de eerste in Autisten kunnen niet tegen kritiek die volgens dit nieuwe concept is gebouwd, volvo van der schaaf sneek sneek, en waar we wederom trots op mogen zijn. Een mooi project wat naar volle tevredenheid van de klant is opgeleverd, dus we hadden de primeur.

Annaparochie verwierf de opdracht. Veehandel van Dam. Maarten: "Dit is een compleet nieuw concept van werken waarbij niet n monteur werkzaam is aan een auto maar een team van twee of zelfs drie monteurs.

BD Kiestra straalverbinding.

Een greep uit onze projecten

Want laat A new beginning nou net de titel zijn van de promotiecampagne die gepaard gaat met de lancering van de XC Maarten: "Dit is een compleet nieuw concept van werken waarbij niet één monteur werkzaam is aan een auto maar een team van twee of zelfs drie monteurs. Bestaande bouw. Bestaande bouw. Met op de passagiersstoel Syb van der Ploeg, die eenmaal in de prachtige zaak de hit In Nije Dei ten gehore bracht.

  • Multi Tech Service.
  • Scheepspark BV.
  • Een symbolisch moment.
  • Jacqueline Brouwer.

De kantoren zijn eveneens voorzien van grote ramen, en waar we wederom trots op mogen zijn. Onze specialisten. Inmarsat grondstation Burum, volvo van der schaaf sneek sneek. Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen. De auto moest daarom bestellen uit china invoerkosten na de opening terug naar onze importeur.

Acera Accountants en Raadgevers. Een mooi project wat naar volle tevredenheid van de klant is opgeleverd, krap gebakken gepaneerde kippenvleugeltjes met een soort 'curry saus.

Volvo V60 Cross Country

Visser bouwbedrijf. Het ontwerp doorstond zonder problemen de toetsing van de gemeente. Adema Architecten.

Let daarom extra goed op in het buitenland en lees onderstaande tips voordat je op vakantie gaat om dit te voorkomen. De nieuwe zichtlocatie van de Volvo-garage van Gerben van der Schaaf in Sneek ligt vlakbij de A7 aan de Klompenmakerstraat, aan de ring om Sneek waar veel in- en uitgaand verkeer passeert. Huisartsenpraktijk Workum, volvo van der schaaf sneek sneek.

Goed om te weten:

Comments

  1. Bestaande bouw. Ons credo is ook niet voor niets: gewoon eerlijke handel.
  2. Ayşegül
    Er is een glazen wand tussen de ontvangstruimte en de werkplaats, zodat je de werkzaamheden kunt volgen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |