Vtech toet toet garage leeftijd

Datum van publicatie: 14.07.2019

Superleuk en kunnen ze zeer lange tijd mee spelen. Oh en alle kopjes op de onderdelen vindt hij leuk. Het is een mooie grote set met veel onderdelen die net als altijd prima op de andere sets aansluiten.

Wat met het lawaai van die dingen? Mag ik hier een paar andere vraagjes stellen over de Toet Toet serie? Privacy- en cookiebeleid. U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur.

Heel leuk speelgoed!

In een mum van tijd heeft hij alles uit elkaar getrokken. Druk het knipperende gezichtje en hoor liedjes en zinnetjes? DaanJulian 19 juli Ik raad dit product aan. Bekijk de hele lijst. Maar vtech toet toet garage leeftijd heeft hij toch de meeste interesse in zijn duplo en little people.

Ons zoontje heeft deze garage voor zijn 1e verjaardag gekregen.

Breng me op de hoogte

Had al veel van de toet toet maar de garage ontbrak nog in het geheel. Echt een aanrader! Schrijf je eigen review! Ik zou het iedereen aanbevelen! Ben benieuwd wat hij ervan vind. Het is ook nog eens leerzaam. Tjoek tjoek leertrein VTech.

  • Super leuke garage.. Verkoop door DVDOutlet.
  • Die geluidjes Er zit een autotje bij maar dit is natuurlijk prima uit te breiden met de andere wagentjes uit de serie.

Degelijk speelgoed. Maar die vind het autootje takelwagen wat er bij zit wel erg leuk met zijn geluidjes. Het speelgoed van toet toet auto's is bijzonder leerrijk en spannend. AvdHK Parkeergarage st jorisplein amersfoort 29 mei Ik raad dit product aan?

Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Leuk ontwerp batterijen gaan relatief lang mee? Leeftijd: van 6 maanden tot 3 jaar, vtech toet toet garage leeftijd. Muziekjes gaan niet irriteren.

Belangrijkste eigenschappen

Vandaag de Toet toet garage ontvangen. Veel verschillende geluidjes en mogelijkheden! Dit vrolij..

Gekocht voor de verjaardag van ons zoontje van 1. Veel verschillende geluidjes en mogelijkheden. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit. Stevig, vtech toet toet garage leeftijd, divers, Antonella Roccuzzo. Bij mij in de garage komen ze vast te zitten in de bocht namelijk? Mijn zoon is anderhalf en kreeg dit voor Sinterklaas!

Productbeschrijving

Gek op knopjes. Voor zijn verjaardag VTech Toet Toet uitbreidingsets en auto'tjes gekregen, leuk om te sparen. Meer onderdelen nodig Toezicht nodig. Zo hebben we een tractor, een kippenboerderij en een gewone boerderij.

Het speelgoed van toet toet auto's is vtech toet toet garage leeftijd leerrijk en spannend? Druk het knipperende. Rollerbout Balltop draaitol. Gek op knopjes. Zoon heeft er nooit naar omgekeken, evenmin naar little people. Hier ook interesse in. Toon Genegeerde Inhoud? Anna 19 september Ik raad dit product aan. We hebben gisteren alle toet toet even opgeborgen ivm rouleren van het speelgoed, en na lezen van dit topic heb ik de deuntjes weer in mijn hoofd.

Omschrijving

Leeftijd: van 1 tot 5 jaar. Wij hebben het treinstation, de parkeertoren en de garage. Een manier om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te leren, contact te leggen en zelfstandiger te worden.

Draai de antenne op de verkeerstoren en volg het vliegtuig door de lucht. Renee84 Vinkenbuurt 15 maart Ik raad dit product aan. Hij danst ernaast bij de muziekjes; prachtig cadeau.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toen wij hoorden dat er ook een garage van was, besloten om die te kopen. Hij vind het zelf erg leuk om de liedjes steeds te horen.
  2. Nu is papa gelukkig handig en repareert ze weer Ik ben een bus, een groene bus, stap maar in, we gaan op reis! Wat is dat nu eigenlijk die Toet Toet en Zoef Zoef?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |