Waar schakel ik zoek mijn iphone uit

Datum van publicatie: 16.08.2019

Verwijder het dan uit de Zoek mijn iPhone-app. Als je Zoek mijn iPhone niet kunt uitschakelen, kun je je iOS-apparaat of Mac verwijderen door het apparaat uit te schakelen en te verwijderen uit de Zoek mijn iPhone-app.

Als je het iOS-apparaat, de Apple Watch of Mac niet meer hebt omdat je het apparaat hebt weggegeven of verkocht, moet je het op afstand wissen voordat je het kunt verwijderen.

Dit moet omdat anders de nieuwe gebruiker het toestel niet kan activeren. Apparaat verwijderen uit icloud. Handleiding , iCloud. Voer geen telefoonnummer of bericht in, aangezien het apparaat niet verloren is.

Er kunnen allerlei problemen optreden met Zoek mijn iPhone.

Als je Zoek mijn iPhone niet ziet op iCloud. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt, waar schakel ik zoek mijn iphone uit.

Powered by. Wil je appletips pushberichten ontvangen. De iPhone start na het wissen opnieuw op met een voortgangsbalkje, wordt dat verwijderd uit de lijst 'Apparaten' van Zoek mijn iPhone en als iOS 7 of later is genstalleerd op je apparaat. Wanneer smeer uit kleding verwijderen een apparaat verwijdert, als dit klaar is is de iPhone gereed en staat deze ingesteld zoals je hem nieuw kreeg, afkomstig van de lp Summer Dream.

Het werkt als volgt: Ga naar iCloud. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.
  • Selecteer het apparaat dat je zoekt.
  • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Is je iPhone gestolen, dan zul je het iOS-apparaat van een vriend moeten gebruiken en via de app inloggen met je eigen Apple ID.

Zoek mijn iPhone

Je ziet nu alle apparaten op de kaart. Om Apple Watch of AirPods te verwijderen, moet je ervoor zorgen dat deze offline zijn en verwijder je deze vervolgens uit Zoek mijn iPhone op iCloud.

Animoji en Memoji stickers gebruiken. Over appletips. Je kunt een Apple Watch alleen verwijderen als hierop watchOS 3 of later is geïnstalleerd. Alle inhoud wordt gewist.

Ga naar iCloud. Wanneer je een iOS-apparaat verwijdert, verwijder je eventuele AirPods die ermee zijn gekoppeld AirPods blijven in de lijst met apparaten staan als je deze hebt gekoppeld aan een ander apparaat. Safari pushberichten. Probleem melden. Bovendien wordt Apple Pay uitgeschakeld op het apparaat.

Zoek mijn iPhone en iPad activeren

Een iOS-apparaat of Apple Watch verwijderen die je niet langer in je bezit hebt Als je het iOS-apparaat of de Apple Watch niet meer hebt omdat je het apparaat hebt weggegeven of verkocht, dien je het op afstand te wissen voordat je het kunt verwijderen. Wanneer het batterijniveau dan extreem laag is, wordt er automatisch de locatie van je iPhone of iPad doorgestuurd naar je iCloud account meer info.

Vergeet ons niet te volgen via social media. Kies der Verloren-modus.

Ook zul je Zoek mijn iPhone uitschakelen als je een apparaat van de hand wilt doen. In onderstaande gids lees je meer over het gebruik van het Activeringsslot.

LET OP!!!!. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. De optie kan het ook gemakkelijker maken om gestolen toestellen terug te vinden, als je deze kwijt bent.

Zoek mijn iPhone uitschakelen via toestel

Voordat je je iOS-apparaat weggeeft of verkoopt, zorg er dan voor dat alles, inclusief je instellingen, wordt gewist. Nu kan iemand anders het apparaat activeren. Nu kan iemand anders het apparaat activeren.

Het enige wat je hoeft te doen is Zoek mijn iPhone ingeschakeld houden en je Apple ID en wachtwoord onthouden. Helaas is onze webshop in onderhoud Dit kan enkele dagen duren voor dat de webshop weer online komt. Express-openbaarvervoerkaarten worden de eerstvolgende keer dat je apparaat online is, verwijderd. Adverteren op appletips. Wanneer je je inhoud wist, verwijder waar schakel ik zoek mijn iphone uit ook de daaraan gekoppelde Apple Watch.

Als het apparaat wordt gevonden verschijnt onderstaande melding op het scherm. Dit moet omdat anders de nieuwe gebruiker het toestel niet kan activeren. Vanaf iOS 8 is het mogelijk om de laatste locatie van je iPhone of iPad op te vragen.

Waarom loopt je iphone accu snel leeg bij kou Lees meer. Zoek mijn iPhone werkt niet Er kunnen allerlei problemen optreden met Zoek mijn iPhone. Yes No.

Wanneer je een iOS-apparaat verwijdert, worden Zoek mijn iPhone en Activeringsslot ook uitgeschakeld. Zoek mijn AirPods: snel je zoekgeraakte AirPods vinden. Voer het wachtwoord van je Apple ID in en tik vervolgens op 'Schakel uit'.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |