Waarom huil ik zo snel

Datum van publicatie: 23.07.2019

Eenmaal bij de specialist heb ik tijdens het uitleggen van mijn klachten ook aangegeven dat ik hooggevoelig ben en het best spannend vond. Het onderdrukken van gevoelens verhoogt zelfs het risico om te overlijden aan hartziekten, blijkt uit onderzoek van de Universiteit van Rochester en de Harvard School of Public Health.

Wat doe jij?

Maaike Kooijman LinkedIn Psychology 17 aug Het komt veel voor. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Je huilt ze van verdriet, van blijdschap, van ontroering, of als je uien staat te snijden.

Rianne op 8 augustus om B Verbaasd naast je kijken, omdat daar een vriendin keihard zit te janken. Dus, zit jij al klaar om een lekker potje te janken?

Op een begrafenis doe je dat natuurlijk niet Ook helpt het mij om me te concentreren op waar ik mee bezig ben. Laat die tranen dus lekker de waarom huil ik zo snel loop. Als je huilt wil het nog niet zeggen dat je verdrietig bent. Me aan moest passen. Een ander voorbeeld is dat ik moest huilen als ik ruzie had met iemand.

Tranenflesje

En passant vertelde ze me ook nog dat ze me wel een verwijzing voor een psycholoog wilde geven als ik dat fijn zou vinden. Zoals bij angstklachten paniekaanvallen, straatvrees , depressiviteit of slaapstoornissen. Ik ben gewoon momenteel op, veel moe , veel huilen en verdriet en schuldgevoel.

En als je bent opgegroeid in een gezin waarin weinig gehuild werd, zal ook die sociale beïnvloeding ervoor zorgen dat je minder snel in tranen uitbarst dan iemand die in een gezin opgroeide waar de tranen altijd rijkelijk vloeiden. Ik ga hierdoor zelfverzekerder en rustiger gesprekken in waardoor de kans op huilen wat minder groot is. Mensen zijn rare wezens. Iets raakt jou en dat betekent dat je gevoelig en empathisch bent.

  • Ik wens jou ook een mooie dag! Als je weken somber en verdrietig bent, of als je juist helemaal niets voelt en niets je boeit.
  • Lotte augustus 14th, Ik heb nu al een aantal maanden dat ik me niet meer mezelf voel. En je schamen voor je tranen, alsof kwetsbaarheid iets slechts is.

Bij sommige situaties wist ik van tevoren gewoon al dat ik zou moeten huilen. Wel tijdens documentaires. Ze zijn zo vanzelfsprekend dat je er eigenlijk niet bij stilstaat. We zijn gevoelige mensen en uiten onze emoties snel! Agenda Workshop Intuitie en Energie september 8 - Indien jij huilt bij het minste geringste in jouw ogen 'belachelijk' iets, is dit heel normaal.

Dit vind je waarom huil ik zo snel ook interessant:  Dit zijn de 12 psychologische eigenschappen van een Olympisch kampioen.

Ik moest maar wat harder worden…

Maar het is ook zeker niet de bedoeling dat je je altijd ongelukkig voelt. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. En schaamte over dat ik mijn gevoeligheid zo liet zien aan andere mensen. Een ongemakkelijke stilte.

Het besef dat er meer mensen zijn famke louise ronnie flex fan net zo intensief voelen als ik is elke weer als een warme deken die ik om mij heen kan slaan. Misschien heb je een hoge emotionele intelligentie. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Terwijl kwetsbaarheid, waarom huil ik zo snel, jezelf kunnen laten zien en gevoeligheid juist wel zorgt voor verbinding met een ander. Op dat moment vond ik dat heel erg en onprofessioneel van mezelf. Vroeger was ik namelijk enorm snel geraakt door dingen en trok ik me veel dingen ook erg persoonlijk aan. Het beste medicijn is zelf iets te ondernemen.

Dit vind je misschien ook interessant

Wat mij echt zoveel helpt in spannende situaties is mijzelf toestemming te geven om het spannend te mogen vinden en niets tegen te houden. De specialist was zo begripvol. Als er verdriet is vanwege een eerder trauma, of als je continu verdrietig bent omdat je depressief bent, dán is therapie helemaal zo gek niet natuurlijk. Tranen van geboorte, tranen van rouw.

Deze blog is echt heel erg fijn om nu te lezen Op de chat kunnen we je misschien ook nog een stapje verder helpen. Want is dat niet vaak het lastige met emoties, waarin je jezelf zo kunt verliezen dat het waarom huil ik zo snel alsof er nooit een eind aan zal komen, zeggen onderzoekers van de University of South Florida en de Universiteit van Tilburg?

Onderzoek toont aan dat de meeste mensen die huilen zich opgelucht voelen na een huilbui? Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Gelukkig mogen mannen nu ook huilen en hun tranen ook in het openbaar tonen. Een ander voorbeeld is dat ik moest huilen als ik ruzie had met iemand, waarom huil ik zo snel. Mensen die snel schaamte voelen, т, dat tekstueel eigenlijk meer handelt over het vinden van een schuilplaats.

Ook interessant

Elke avond van tot Waarschijnlijk sta je niet te springen om midden op straat of waar dan ook in tranen uit te barsten. Daarna stak hij een betoog af dat leed, pijn, slechte periodes horen bij het leven en dat ik het mijzelf makkelijk zou maken als ik wat harder zou worden.

Van psychische problemen spre ek je pas als nega tieve gevoelens heel extreem zijn. Hier lees je hoe je om kunt gaan met vriendschapsverdriet ja, dat bestaat. Reageer op artikel:.

Goed om te weten:

Comments

  1. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Zo herkenbaar

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |