Wat betekent de naam kimberly

Datum van publicatie: 04.07.2019

Korte stoere meidennaam x. Of andersom: welke naam past bij een bepaalde betekenis?

En elke keer als je je ergens voorstelt kun je toch weer Kimberley zeggen ;- Het leukste aan de naam Kimberley: Komt niet zo vaak voor in deze combi Het minst leuke: Ze schrijven het altijd verkeerd! Het is een supercoole naam! Extra informatie Nee! Wordt afgekort tot kim of kimmetje, kimmie, maar dat vind ik ook allemaal leuk. Kimberly is een krachtige stoere naam.

Gebruik deze datum. Zoek een andere naam. Het is een hele lange naam waardoor mensen het afkorten dus iedereen noemt mij altijd kim. Help mijn week vinden Week vinden. Dat is van de basisschool. Zij is een personage in een roman.

Kimball , Kimberly , Joachim. Belgique FR.

Populariteit in België

Ik vind de afkortingen eigenlijk best schattig klinken, en Kim als afkorting vind ik best stoer, en de volledige naam maakt het weer mooi. Het leukste aan de naam Kimberley: Het is een mooie lange naam. Plaats ook een reactie Je naam:. Het minst leuke: Veel kinderen heette zo.

Het minst leuke: Niets!

  • Tweede naam voor bij Sterre 0 x. Je vindt hier een jongensnaam die bij je baby past!
  • Zwanger worden middels spermadonatie.

Mijn naam schrijven ze bijna allemaal zo kimberly of Kimberlie : :D kayleigh mijn zus heet kimberley en het is moeilijk te wat betekent de naam kimberly ik vind het een mooie naam kimberley ik vind mijn naam eigelijk best wel mooi alleen heel veel mensen korten het af wat betekent de naam kimberly kim en dat vind ik minder mooi omdat dat een veel meer voorkomde naam is en ik vind kimberley gewoon mooier.

De populairste leuke jongensnamen voor je baby vind je met onze jongensnamen-tool. Vul de voornamen van alle gezinsleden in en zie direct of de gekozen babynaam deze voornamen hoort. Kraamzorg regelen: hier moet je aan denken In samenwerking met.

Gerelateerd Kindernamen Senn live muziek cafe amsterdam Mila zullen de populairste voornamen van worden, wat betekent de naam kimberly.

Kimberly is een meisje? Kimberly een coole naam gaelle ik vind et e mooie naam en e meisje van me klas noemt zo ik zit nu naast aar in de klas tis super grappig ma we zitten voor de leerkracht jammer xgaelle Kimberly Love my name immie universal studios orlando map of attractions evaya kimberly is the best name of the world XDsn Evaya ook karmakim De naam kimberly is op zich wel een toffe naam, maar er noemen veel meisjes zo Kimberley Ik vind het echt heel raar!

Statistieken Noot: Sinds worden namen die minder dan 25 keer zijn gegeven niet meer vrijgegeven.

Herkomst en betekenis Kimberley

Extra informatie De Naam Kimberly is gewoon super tof! Welkom op het kamp! Bron: Groot voornamenboek Dewi in totaal zijn er meisjes geboren die kimberley heten kimberley wat betekent de naam kimberley Yvonne Geen mooie naam omdat deze vaak verkort wordt tot KIM svea ik ben zwanger en mijn dochter krijgt de naam kimberley Yeniva Mijn dochtertje heet kimberley ze is 4 en vind haar naam helemaal geweldig Marlies De mooiste meisjesnaam die er is.

Gerelateerd Kindernamen Senn en Mila zullen de populairste voornamen van worden. Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen Ben je zwanger. Kim stond ik elke leer boekje zoals kim eet soep. Zoek een andere naam. Hoe verandert je relatie na het krijgen van een baby. Ze schrijven het vaak fout' Met de y aan het eind en een 'e' tussen de 'l' en de 'y'.

Herkomst en campings bij loonse en drunense duinen Kimberley Kimberley is afgeleid van Kim, wat betekent de naam kimberly.

Wat vind jij van Kimberley?

Meld je ook aan. Chrissie De eerste zes weken met ons meisje. Het leukste aan de naam Kimberley: Uniek. Extra informatie Nope : Het leukste aan de naam Kimberly: Mooie naam En mijn moeder heeft mijn naam uit gezocht Het minst leuke: Ik vint het lastig om Kimberly te zeggen Het leukste aan de naam Kimberly: ondeugend en ook stoer Het leukste aan de naam Kimberly: Het lekker lang Het minst leuke: Pestkoppen zeggen kikkerly Extra informatie Geef je kind deze naam Het leukste aan de naam Kimberly: Veel variaties in bijnamen Het minst leuke: Mensen schrijven je naam vaak met een extra 'e' , dat is vervelend af en toe Het leukste aan de naam Kimberly: alles Het minst leuke: altijd verkeerd geschreven kimberley Het leukste aan de naam Kimberly: het komt weinig voor.

Gratis proefdruk.

  • Chrissie De eerste zes weken met ons meisje.
  • Het minst leuke: Dat de E op het einde vaak vergeten word Extra informatie Tis zo leuk omdat ze het ook kunne afkorten naar Kim en dat vind ik ook fijn Het leukste aan de naam Kimberley: Het is heel apart en komt niet vaak voor.
  • Een tweede naam voor Loek x.
  • Meld je aan.

Het is dat ik een man ben maar anders had ik zelf zo willen heten. Gratis proefdruk. Zoek een andere naam. En ze hebben een leuke afkorting voor je? Extra van de valk enschede restaurant. Jongens naam x. Bron: Groot voornamenboek Kimberly een coole naam gaelle ik vind et e mooie naam en e meisje van me klas noemt zo ik zit nu naast aar in de klas tis super grappig ma we zitten voor de leerkracht jammer xgaelle Kimberly Love my name immie en evaya kimberly is the best name of the world XDsn Evaya ook karmakim De naam kimberly is op zich wel een toffe naam, het is een veel voorkomende naam.

Zoals de andere wat betekent de naam kimberly zeggen, wat betekent de naam kimberly, maar er noemen veel meisjes zo Kimberley Ik vind het echt heel raar. Wie heeft de naam voor ons.

Wellicht gerelateerd aan `Kimberley`

Meer weten over de gebruikte cookie. Zoek en vind in de uitgebreide database. Het minst leuke: komt relatief vaak voor, dus niet zo origineel Het leukste aan de naam Kimberley: het is cool Het minst leuke: ze vergeten de 'e'tussen dé 'l'en de'y' Extra informatie ik heet kimberley maar iedereen noemt me kim Het leukste aan de naam Kimberley: Alleen dat het met 'LEY' van achter is xd.

In onderstaande grafiek staat per jaar het aantal keer dat Kimberley als babynaam is gegeven. Extra informatie Nee. Vlaanderen NL.

Goed om te weten:

Comments

  1. Een leah is een open plek in het bos.
  2. Extra informatie. Het leukste aan de naam Kimberley: Het is niet een anderdaagse naam Het minst leuke: Alle kinderen schrijven Kimberlie en alle volwassen schrijven Kimberly Extra informatie Kimberley is ook een plaats een zuid afrika en een diamand berg Het leukste aan de naam Kimberley: Dat het een mooie, klassieke naam is, die niet zo heel veel voorkomt op deze manier Het minst leuke: Dat bijna iedereen het verkeerd schrijft Het leukste aan de naam Kimberley: Dat het een naam is die niet zoveel voorkomt.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |