Wat doe ik tegen fruitvliegjes in de keuken

Datum van publicatie: 10.10.2019

Enkele alternatieve fruitvliegjesvallen zijn als volgt:. Om er zeker van te zijn dat de vliegjes niet terugkomen, gooi je de stofzuigerzak meteen weg.

Fruitvliegjes bestrijden kan daarnaast ook met sterk geurende kruiden. Heb jij een lekkere fles wijn soldaat gemaakt met je partner of met vrienden en zet je deze aan het einde van de avond op de aanrecht met de intentie om hem de volgende ochtend naar de glasbak te brengen?

Ik heb al van alles geprobeerd tegen fruitvliegjes en bij mij zitten ze echt overal. Per abuis heb ik eens ammoniak geprobeerd, wat denk je? Dat kan gewoon met water. Kwart glas azijn kwart glas appelsap erbij. Melanie van Biezen.

Wanneer alle fruitvliegjes weg zijn pak je de beker op en gooi je hem buiten leeg. Ook hier zullen de fruitvliegjes op afkomen, niet wetende dat ze er niet meer uit kunnen.

Wij hebben nu in dezelfde periode als vorig jaar last van deze vliegjes half augustus. Verse basilicum op het aanrecht hebben staan schijnt ook prima te helpen tegen fruitvliegjes.

Wij vinden de geur van wat doe ik tegen fruitvliegjes in de keuken persoonlijk erg lekker, dus met deze tip zijn we helemaal blij. Dit wil echter niet zeggen dat je geen last zult hebben van fruitvliegjes als je deze vruchten niet meer koopt.

De rest proberen we te meppen en dan snel gaan zitten en… wegwezen! Ken jij die leuke glazen vallen waar je wespen mee kunt vangen?
  • Lege flessen frisdrank, flessen wijn of bier en lege potjes die niet zijn afgewassen zijn dus een ideale broedplaats voor fruitvliegjes.
  • Heb het nog al gelezen best alles goed opkuisen met keukenrol en in wc door sjassen dan is da weg.

Vliegjes die van banaan houden

Had de azijn, afwasmiddel en rode wijn al klaarstaan toen ik erachter kwam dat mijn volledige fles met zoete soyasaus vol met vliegjes zat. Maar deze vliegjes vliegen dus echt, al lijken ze best wel wat op vlooien. De fruitvliegjes zullen allemaal door het gaatje kruipen, maar vervolgens niet meer de weg naar buiten terug kunnen vinden. Je vangt ze ook gewoon van uit de lucht.

Ik zoeken en zoeken. Schrijf je in op  margriet. Populaire thema's WA, beperkt casco of allrisk autoverzekering?

Hier komen de fruitvliegjes op af als de duivel op een ziel. Hoe ben je als mens als je geen begeleiding hebt… In elk geval, lege bierflessen gaan in de krat buiten. Glazen spoelen we om, maak je niet druk, Siem? Je kunt het beste beginnen door je fruit en groenten goed te beschermen. Neem dan contact op met Rentokil voor meer tips over het bestrijden van fruitvliegjes? Weg zijn ze… En je hebt als bonus geflambeerd fruit met gratis extra eiwitten.

Al het fruit in de koelkast, afvalbak goed afsluiten, iedere dag leegmaken. Klik hier. Neem een klein, plastic bakje met dekseltje.

Wij hebben nu in dezelfde periode als vorig jaar last van deze vliegjes half augustus. Toch is het verwijderen van de bron lege bierflesjes, openstaande afvalbakken de oplossing om van je fruitvliegprobleem af te komen, en ik heb de bron van de vliegjes gevonden: wat rotte aardappelen. Nu maar afwachten… Oh, maar het land is er minder bekend om dan veel skibestemmingen in Europa, lunch or snack in our restaurant, wat doe ik tegen fruitvliegjes in de keuken.

Zo kun jij de lichte kater die je overhoudt van alle wijn mooi bestrijden met een lekker banaantje waar de fruitvliegjes niet aan hebben gezeten. Jennifer Rupert.

5 Tips tegen fruitvliegjes

Als je veel last hebt van fruitvliegen, zet dan een bakje met een halve citroen erin op het aanrecht. Dus laat geen bijna lege flesjes staan op het aanrecht, maar spoel ze om en zet ze buiten of in de schuur. Simpel: Het heeft te maken met de zuurtegraad in je lichaam.

  • Je vecht enkel tegen jezelf.
  • In een reactie van mij onderaan dit artikel over vliegen bestrijden kun je er desgewenst meer over lezen.
  • Negentig procent van hen verdrinkt en de resterende tien procent kun je met een ventilator het raam uitwerken.
  • De goede oplossing is gewoon La Faras kopen bij de lokale ruitersportzaak.

Het gouden antwoord is: 1. Wat denk je. Meestal zitten ze hoog op een hanglamp op de keukenkastjes op de deurposten enz. Wel zonde van de kamers wolvega van der valk Port?

Helpt wel. Jammer van de port maar ben blij dat ze weg zijn. Na 1 dag zeker vliegjes met de stofzuiger gekild. Ik heb ze ook. Azijn is misschien wel n van de meest gebruikte huis- een stuk beschadigd fruit in de oven en laat de deur openstaan!

Fruitvliegjes vangen

Bij mijn zitten de fruitvliegjes al dagen op de ramen in de woonkamer. Ga na of het volgende zich in uw keuken bevindt: overrijp of beschimmeld fruit, een restje wijn of vruchtensap in een glas, gebruikte theezakjes of koffiepads, vergane bloemen, vuile afwas, etensresten in het wasbakputje of vochtig potgrond. Ik zoeken en zoeken. Ze leggen eitjes toch?

Voor deze gouden tip verdient mijn vriendin alle eer aangezien zij er bij wijze van experiment achter is gekomen. Hieronder vind je 10 handige tips en middeltjes om fruitvliegjes te vangen en bestrijden. Alle tips om te voorkomen, gebruiken we zoveel mogelijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Heb alles gesopt in de keuken en daarna in de weer gegaan met een bus deo en aansteker.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |