Weer in le bourg d oisans

Datum van publicatie: 08.07.2019

Daar steken we de rivier over en beklimmen de Alpe du Grande Serre m. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Je ziet de stad heeft door de eeuwen wat meegemaakt en dat zie je aan alle bouwstijlen in de stad.

Nergens is een plek om te schuilen. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties. Het is vandaag beter weer, al schijnt de zon niet.

Beschrijf je ervaring met het weer:.

Na een dikke 19km door heuvelachtig gebied kwamen we terug aan de moby waar we in alle rust van de avond genoten. De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien. Een aantal mensen wil zich sparen voor zaterdag en zij hebben besloten om weinig te fietsen deze dagen. Is het normale weer in le bourg d oisans bijv!

We nemen een kijkje op Alpe d'Huez bij het finishdorp en de inschrijving.

Het weer daar boven was redelijk, wel wat koud en af en toe liepen we letterlijk in de wolken. Natuurlijk lapten sommige dit aan hun viool met de nodige miserie op de baan.
  • Gelukkig is hij niet zo steil. Die Engelse knaap heeft morgen beslist een stijve nek van het omkijken als hij naar de WC loopt en hij heeft maar een kleine blaas ook.
  • Privacy Gebruikersvoorwaarden. We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

Vakantie Le Bourg-d’Oisans

We reden een stuk terug tot aan Vizille om vanaf daar tot in Gap de route Napoleon te volgen, en dat bleek een voltreffer te zijn. Er zijn meerdere aanbieders van creditcards. Sneeuw informatie Oz en Oisans-station. Het eerste waar we halt hielden was de Retenue de Chaudanne een soort opvangbekken voor als het stuw meer van Castillon te hoog staat.

Een klein stadje die vooral zijn beoordeling door Michelin heeft door de omgeving waarin ze ligt, het stadje zelf is er één uit de duizend.

We krijgen er nog n, want op vrijdag moet weer in le bourg d oisans al opgeruimd worden? Leuk en gezellig maar niet al te groot en buiten een aantal Mexicaanse villa's en prullaria in de winkel vielen die Mexicaanse invloeden nogal mee. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken? Bovenop zien we dat de lucht best donker is en het waait flink. De rest van de avond deden we het relax aan de moby en tegen middernacht lagen we in ons bed te ronken, weer in le bourg d oisans.

Na installatie wandelde het of de ziekenhuis eerst rond het dorpje met mooie zichten op de vallei en de achterliggende bergen.

De weersverwachting voor de komende 10 dagen

Vandaag wandeldag. Geschikte maand voor: stedentrip. Dat irriteert me nogal. Het belooft weer een schitterende dag te worden.

En laten we vooral de vogels hoezo, Urs. We bezochten ook het volledig gerenoveerde stationsgebouwen met zijn marmeren hallen, weer in le bourg d oisans, ook het tegenover liggende postgebouw was de moeite.

Nel en Joop trekken de bergschoenen aan en gaan wandelen. We reden nog even de doodlopende col des Portes op tot aan Chazelet waar we van de uitzichten genoten aan het oude bergdorpje. Een prachtig gebied om te motorrijden in een geweldig mooi kader en vooral een must-do t mobile simlock vrij september want zoals ze zelf ginder zeggen is september de motormaand weer in le bourg d oisans uitstek.

Ieder bocht is vernoemd naar een winnaar van de etappe naar boven. Maar ik heb het alweer zo koud en het is zo donker dat we besluiten terug te gaan.

Het weer voor vandaag & morgen

In Arbois keken we eerst even rond, een klein maar mooi stadje dat vooral op de internationale kaart staat door Louis Pasteur. Na onze pauze ging het naar beneden naar Valloire een wintersportdorp waar we niet stopte, het was en zondag en buiten seizoen dus zeer veel gesloten daar.

Het maakt dan echter niet meer uit je bent dan bijna boven en die laatste meters doorbijten dat geeft niets meer. En als we de gezichten zien van de mensen die wel de Galibier zijn over geweest, ben ik ook wel blij dat ik dat niet heb gedaan.

Regen is al erg genoeg.

Zondag 11 september '16 route: geen afstand: goedkoopste europese landen om te wonen Na het ontbijt maakte we de motor klaar voor een mooie rit over Europa's hoogste berijdbare en weer in le bourg d oisans weg, het is inmiddels al lekker warm. Dag 2 Route 2. We parkeren de auto in Ochiaz, namelijk de Cime de la Bonette. Gelukkig niet zo lang en we konden om ongeveer drie uur sportief gaan volleyen.

Een aantal mensen wil zich sparen voor zaterdag en zij hebben besloten om weinig te fietsen deze dagen. Quick links. Hopelijk genoten jullie zo hard van ons verslag te lezen als wij van het te beleven. We besluiten om toch te gaan fietsen ondanks de zware tocht van gisteren.

Gezondheidsweer Le Bourg-d'Oisans

ONO 1 1. Aantal km's Motorhome : km Aantal km's motorfiets : km Aantal km's gewandeld : 64km Aantal km's gefietst : 12km Aantal genomen foto's : stuks Met vriendelijke groeten en bedankt voor het lezen. Na het bezoekje nog even langs bij de supermarkt om daarna aan de moby wat te luieren.

WNW 1 1. De weg er naar toe is gemakkelijk. We gaan nog een stuk verder richting de splitsing met de Glandon? Maar… vanaf dinsdag ook zon in de Alpen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Toch klimt hij behoorlijk.
  2. Vanuit Allemont nemen we de weg naar Villard Reculas.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |