Welke banden op mijn auto

Datum van publicatie: 12.08.2019

Dat betekent dat op een 6,5J velg, een band past van , of mm breed. Firestone Banden. Deze banden kunnen alleen gemonteerd worden bij voertuigen die uitgerust zijn met een bandenspanningscontrolesysteem.

Waarbij ze eigenlijk maar 3 dingen met elkaar gemeen hebben: ze zijn rond, zwart en zijn voorzien van profiel. Stel dat de binnenmaat van de velgen onder jouw auto 6,5j is, dan komt dit overeen met 6,5 inch, ofwel 16,51 cm.

De toekomst van de waterstofauto Is het de moeite waard om gecoverde banden te kopen? Vragen over beschikbaarheid Voor- en achternaam:. Geen probleem, zolang op dezelfde as, dus links en rechts voor, of links en rechts achter, dezelfde bandenmaat zit.

Maak gebruik van banden configurator om de beste banden voor uw auto te kiezen. Retour e-mailadres:.

Dankzij onze configurator zult u juiste bandenmaat voor uw auto welke banden op mijn auto wat zal u hoge prestaties en rijveiligheid garanderen. Waarbij ze eigenlijk maar 3 dingen met elkaar gemeen hebben: ze zijn rond, zwart en zijn voorzien van profiel. Iets dat deels te maken heeft met de lagere arbeidskosten. Bekeken producten. En ga niet blindelings af op de maat banden die nu onder je auto zitten.

Welke autobanden zijn voor jouw auto het beste?

Tevens kloppen dan de versnellingsbakverhoudingen dan niet echt meer. Een gegeven dat je kan helpen om uit te rekenen wat de minimale en maximale loopvlakbreedte is, die past op de velgen die onder jouw auto zitten. Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf. Het enige nadeel is dat de banden sneller slijten dan zomerbanden in de zomer, en vaak niet overal gebruikt mogen worden in wintergebieden.

Selecteer uw auto. De banden dienen geplaatst op eenzelfde as met identieke kenmerken wat betreft afmetingen, snelheidsindex en load-index, merk en type. Snelheidsindex bijv.

  • Wanneer we dit x10 doen, dan hebben we de maat in millimeter, wat uitkomt op een binnenmaat van de velg van: ,1 mm. Ook de volgende termen kunnen op jouw band staan: Runflat  — Met Runflat banden kun je verder rijden bij een lekke band.
  • Retour e-mailadres:.

Middel tegen aambeien kruidvat of BTW-nummer:. Dan is er natuurlijk ook nog de vierseizoenenband ofwel de all-seasonband.

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Oponeo. Zo zijn er bijvoorbeeld veel automobilisten die graag autobanden hebben die stil zijn. Er valt dan ook welke banden op mijn auto te kiezen en te overwegen bij het zoeken naar de juiste autobanden voor onder jouw auto.

Welke autobanden kan ik het beste kopen voor mijn auto?

De breedte van autobanden wordt altijd weergegeven in millimeters. Continental Banden. Hoe kies ik de juiste autobanden voor mijn auto?

Breedte Selecteer 6. Dit is de binnenmaat van de band en de buitenmaat van de velg. Nieuwe auto kopen. De bandenmaat is afgestemd op het formaat van je velgen, dus welke banden op mijn auto je nieuwe velgen wil aanschaffen kan het zijn dat je bandenmaat verandert.

Bekeken producten Hier bewaren we alle door u bekeken artikelen.

Welke type autobanden zijn er allemaal?

Gebruik van onze dienst betekent acceptatie van de condities in Algemene Voorwaarden van de service en Privacy. Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies. Check de status.

  • Dit zorgt voor een betere wegligging en ze kunnen meer gewicht dragen.
  • Uw auto.
  • Echter, wanneer jouw auto gewoon voorzien is van de standaardvelgen die onder jouw auto horen, dan maakt dat het vinden van de juiste banden voor jouw auto relatief eenvoudig.
  • Recensie's van banden Meer dan

Comfortabeler rijden vraagt om een wat hogere band. Bekeken producten Hier vindt u een lijst van alle door u bekeken producten. De toegelaten banden zijn verschillend voor ieder type voertuig en kan u terugvinden op het COC Europees gelijkvormigheidsattest van het voertuig, kan onder andere hier.

Iets wat je wellicht ook niet wilt. In dezelfde categorie. Op iedere band wordt er door de constructeur informatie aangebracht over type, welke banden op mijn auto, afmetingen en gebruik van de band. Veel 4x4 banden zijn voorzien van een tot hoe laat kun je oudejaarsloten kopen rand die de velg beschermd om beschadigingen aan het wiel te voorkomen.

Bereken de afwijking van de snelheidsmeter

Druk op een vlag om onze buitenlandse webwinkel te bezoeken. Bekeken producten Hier bewaren we alle door u bekeken artikelen.

Terminologie in een brandverzekering Wat dekt de brandverzekering niet? De bandenmaat staat aan de zijkant van een autoband.

Brandverzekering als huurder. Een kunstmatig gemaakt rubber dat als voordeel heeft, dat het zo gemaakt kan worden dat het precies aan iedere gewenste specificaties voldoet. In de uitleg hieronder gebruiken we het volgende voorbeeld.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |