Whatsapp terugzetten nieuwe iphone

Datum van publicatie: 01.08.2019

Als je kunt zien wanneer je laatste reservekopie is gemaakt, verwijder en herinstalleer je WhatsApp vanuit de App Store. Als je van een ander besturingssysteem bent overgestapt zul je je oude berichten niet kunnen herstellen.

Deze applicatie kun je beperkt twee weken gratis testen. Daarna is Whatsapp weer in eren hersteld. Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat. Hier adverteren - Advertise here. We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, iCloud en 2FA. Dit token is niet meer valide.

Adverteren op appletips. Daaronder vallen foto's, whatsapp terugzetten nieuwe iphone, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp! Komt dit mogelijks in conflict bij een omzetting naar 12MB. Lukt het niet met een van de bovenstaande opties, of gebruik je simpelweg liever de cloud.

Je moet dus Apple gaan bellen om het op te lossen. Dat is handig om straks op je nieuwe telefoon in te stellen.

  • Tik op de naam van het contact of groepsonderwerp. Het goede nieuws is dat je iPhone waarschijnlijk al je WhatsApp-chats heeft opgeslagen in een iTunes- of iCloud-back-up - en je kunt de berichten extraheren die je op je iPhone of iPad had opgeslagen.
  • WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen. Voor meer informatie over het maken van een reservekopie en het herstellen van je iPhone ga je naar de Apple Support-website.

Stap 2. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon

Wat een ellende. Maar het hoe en wat is nog helemaal niet bekend. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb? WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

WhatsApp installeren vanuit de whatsapp terugzetten nieuwe iphone store. Lees ook: Whatsapp werkt ook zonder geldig telefoonnummer. Ben je nog niet geregistreerd. Hier adverteren - Advertise here. Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent?

WhatsApp berichten herstellen

Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. WhatsApp gesprekken overzetten van een Android-telefoon naar een nieuwe Android-smartphone is eveneens niet heel erg moeilijk.

Voor WhatsApp-gesprekken houdt dit in dat je maximaal 25 gesprekken uit een back-up kunt terugzetten. Laat dit dan aan ons weten.

Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. Er wordt automatisch dagelijks een back-up gemaakt van de gesprekken in WhatsApp? X Navigatie. Je kan dan geen backup terugzetten. Klik op OK en de map met uw berichten wordt geopend.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Kies "back-up maken van gesprekken" en sluit vervolgens de app af. Geef een reactie Reactie annuleren. Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt.

Als je op een apparaat iCloud Drive hebt ingeschakeld met je Apple ID kun je geen gegevens op je iPhone herstellen tenzij die iOS 8 of later heeft Probeer via een ander netwerk handmatig een reservekopie te maken, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden.

Als je dit bevestigt, wordt automatisch de back-up gedownload uit de cloud en teruggezet whatsapp terugzetten nieuwe iphone je mobiel.

Je hebt je iCloud-gebruikersnaam en -wachtwoord nodig. Daarna kun je in de zijkolom de optie 'Apps' kiezen, klik met een secundaire klik op 'WhatsApp' en kies voor 'Extract app'. Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, bij voorkeur het netwerk waarmee je het vaakst verbonden bent, whatsapp terugzetten nieuwe iphone.

Hoor graag van je. Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Het goede nieuws is dat je iPhone waarschijnlijk al je WhatsApp-chats whatsapp terugzetten nieuwe iphone opgeslagen in een iTunes- of iCloud-back-up - en je kunt de berichten extraheren die je op je iPhone of iPad had opgeslagen.

SeniorWeb maakt gebruik van cookies

Alles ouder, inclusief iPad en iPod Touch. Het gaat om plannen. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Klik op "WhatsApp" en u ziet een lijst met alle mogelijke berichten die aan de rechterkant kunnen worden uitgepakt, whatsapp terugzetten nieuwe iphone.

Als je vaker gegevens wilt overdragen zal je een licentie moeten aanschaffen. Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt.

Goed om te weten:

Comments

  1. Dayanara
    Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |