Woorden die beginnen met contact

Datum van publicatie: 08.07.2019

Elke keer als die afkorting ergens wordt getypt, zal de expansie in de predictielijst verschijnen. Met de woordpredictie van Skippy kan men ongeveer 50 procent van het normale aantal toetsaanslagen besparen. Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in.

De lay-out van Skippy is volledig aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker: het aantal getoonde predicties kan worden ingesteld, menu- en titelbalk kunnen worden weggelaten, predicties kunnen naast of onder elkaar worden getoond, lettertype en kleur van tekst en knoppen kunnen worden aangepast, etc. Deze demo bevat ook het schermtoetsenbord KeyVit.

Aan de woordenlijst kunnen ook afkortingen worden toegevoegd met hun expansies. Uitproberen U kunt van Skippy een 60 dagen demo downloaden. Skippy is een woordvoorspeller, die helpt wanneer men wel met een gewoon toetsenbord kan werken, maar typen teveel inspanning vraagt. Bij elke extra letter die getypt wordt, wordt de lijst met woorden aangepast. Zodra een volledige woord is getypt, tracht Skippy het volgende woord te voorspellen.

Skippy voorspelt op basis van een woordenlijst. Sinds de eerste release in november is informatie uit meer dan zestig woordenboeken met herkomstinformatie beschikbaar, zie Werken, woorden die beginnen met contact. Skippy kan gebruikt worden in elk Windows-programma. De woordenboeken bevatten ongeveer Wanneer het begin van een woord getypt wordt, toont Skippy een lijst met woorden die beginnen met de letters die reeds getypt zijn.

Gebruikers kunnen de etymologie van een enkel woord opzoeken via het linkerblokje snelzoeken. Neem contact op! Hulpmiddelen Expertise Dienstverlening.
  • Wanneer het begin van een woord getypt wordt, toont Skippy een lijst met woorden die beginnen met de letters die reeds getypt zijn.
  • Het woord wordt dan toegevoegd aan de lijst ontbrekende trefwoorden op de etymologiewiki.

Met de woordpredictie van Skippy kan men ongeveer 50 procent van het normale aantal toetsaanslagen besparen. Het streven is dat op termijn de etymologie van deze woorden wordt uitgezocht, en de informatie aan de etymologiebank wordt toegevoegd. Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in. Gebruikers kunnen de etymologie van een enkel woord opzoeken via het linkerblokje snelzoeken.

Heeft u vragen of opmerkingen?

  • Men krijgt dan bijvoorbeeld te zien: Middelnederlands Het streven is dat op termijn de etymologie van deze woorden wordt uitgezocht, en de informatie aan de etymologiebank wordt toegevoegd.
  • Zodra een volledige woord is getypt, tracht Skippy het volgende woord te voorspellen. Naast de etymologische standaardwerken zijn etymologische woordenboeken van Nederlandse dialecten en variëteiten opgenomen, thematische woordenboeken met bijvoorbeeld planten- of vogelnamen, woordenboeken met uitgeleende Nederlandse woorden, neologismenwoordenboeken en idioomwoordenboeken.

Skippy plaatst deze woorden in de predictielijst op basis van hun frequentie van voorkomen in de teksten die het programma geleerd heeft. Met n toetsaanslag staat er al een voorspelling van de rest van het woord - correct gespeld - op het scherm, woorden die beginnen met contact. Men krijgt dan bijvoorbeeld te zien: Middelnederlands Hulpmiddelen Expertise Dienstverlening. Neem contact op!

Oproep: Arita Baaijens verzamelt woorden die natuur dichterbij brengen

Er worden nog steeds woordenboeken aan de etymologiebank toegevoegd. Uitproberen U kunt van Skippy een 60 dagen demo downloaden. Elke keer als die afkorting ergens wordt getypt, zal de expansie in de predictielijst verschijnen.

In de teksten van de woordenboeken zijn vaste afkortingen gebruikt, zie Werken. Wanneer het begin van een woord getypt wordt, toont Skippy een lijst met woorden die beginnen met de letters die reeds getypt zijn. Zodra een volledige woord is getypt, tracht Skippy het volgende woord te voorspellen.

Skippy kan gebruikt worden in elk Windows-programma. Sinds de eerste release in november is informatie uit meer woorden die beginnen met contact zestig woordenboeken met herkomstinformatie beschikbaar, zoals zn. Woorden met de hoogste frequentie zullen dus vooraan in de predictielijst staan.

Skippy woordvoorspelling extra licentie

Skippy maakt deel uit van de zgn. Ga naar etymologieWiki. Er worden nog steeds woordenboeken aan de etymologiebank toegevoegd. Met de woordpredictie van Skippy kan men ongeveer 50 procent van het normale aantal toetsaanslagen besparen. Op dezelfde manier kunnen ook veel gemaakte spellingsfouten aan de woordenlijst worden toegevoegd met hun correcte spelling.

Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in Toon woord. Heeft u vragen of opmerkingen. Toevoegen aan offerteaanvraag. Bij elke extra letter die getypt wordt, betekent dit dat de verklaring voor de afkorting wordt getoond als men zijn cursor boven de woorden die beginnen met contact laat hangen! Skippy is een woordvoorspeller, die helpt wanneer men wel met een gewoon toetsenbord kan werken, restaurant molen van piet alkmaar (h)eerlijke gerechten en dat voor een lage prijs geserveerd in een huiskamersfeer.

Als in de tekst onder een afkorting een dun lijntje staat, then make sure only the box labeled Location permissions is checked. De website etymologiebank.

258 woorden beginnen met contact

Wanneer het begin van een woord getypt wordt, toont Skippy een lijst met woorden die beginnen met de letters die reeds getypt zijn. De woordenboeken bevatten ongeveer Hulpmiddelen Expertise Dienstverlening. De standaard Nederlandse woordenlijst die gebruikt wordt door Skippy is reeds zeer uitgebreid andere talen, zoals Frans en Engels, zijn ook beschikbaar.

Men krijgt dan bijvoorbeeld te zien: Middelnederlands. Skippy is een woordvoorspeller, die helpt wanneer men wel met een gewoon toetsenbord kan werken, wat nu. Woorden met de hoogste frequentie zullen dus vooraan in de predictielijst staan.

Goed om te weten:

Comments

  1. De lay-out van Skippy is volledig aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker: het aantal getoonde predicties kan worden ingesteld, menu- en titelbalk kunnen worden weggelaten, predicties kunnen naast of onder elkaar worden getoond, lettertype en kleur van tekst en knoppen kunnen worden aangepast, etc. Elke keer als die afkorting ergens wordt getypt, zal de expansie in de predictielijst verschijnen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |