Besafe izi modular base isize

Datum van publicatie: 04.09.2019

Doorsturen naar een vriend in. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Maar omdat we toch liever een draaiend stoeltje willen cybex hebben we die aangeschaft en de base dus letterlijk één keer gebruikt.

We spreken nu over het Isofix-systeem. Autostoeltjes zijn ingedeeld in groepen op basis van gewicht. Datakabels Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Daarnaast kunnen ze, ook al is er niets aan te zien, bij een botsing beschadigd zijn geraakt. Een kinderstoeltje is dan een begin.

Vtm familie volgende afleveringen de joolz op past? Babyfoons Op al onze babyfoons is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Powerbanks Zo ben je verzekerd van optimale veiligheid. Heb je eerder besteld in onze webshop en dus een account.

Isofix systeem Top Tether-haakbevestiging, Afsteunpoot.

Product informatie

Alles over Coolblue. Baby-Dump helpt je graag bij het maken van de juiste keuze! Gebleken is dat  het Isofix-systeem steeds als het veiligst uit de tests komt.

Aangeboden sinds Vandaag   1. Handige achterbank-organizer, kofferbak-organizer en opvouwbare prullenbak voor in de auto.

Op al onze babyfoons is de garantietermijn van de fabrikant van toepassing. Autostoeltjes zijn ingedeeld in groepen op basis van gewicht. Over Coolblue. Bekijk hele assortiment. Om hiervan gebruik te kunnen maken, dienen er in je auto twee Isofix-bevestigingspunten te zitten tussen de rugleuning en de zitting. Besafe izi modular base isize ondersteuning van de benen Zeer goede polstering van het zitje Gunstige zithouding Heel ruim zitje. Om hyginische redenen kunnen borstkolven niet geretourneerd worden.

Specificaties

In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt. Montage met de autogordel is niet mogelijk. Waar de joolz op past! E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten?

Waar de joolz op past. Gelukkig hebben we een heleboel nieuwe, vergelijkbare modellen. Met deze hoezen blijft je…. Om hyginische redenen kunnen borstkolven niet geretourneerd worden. Meer weten.

Accessoires

Beknopte specificaties Bevestigingsmethode autostoel Isofix. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past. Plus- en minpunten   Pluspunten Minpunten Veiligheid Laag risico op letsel bij een frontale botsing Heel laag risico op letsel bij een zijdelingse botsing Gordelloop is goed Het stoeltje staat stabiel in de auto   Gebruik Monteren van het zitje is eenvoudig Handleiding en waarschuwingslabels zijn duidelijk Iets verhoogde kans op bedieningsfouten Vastgespen van het kind is tamelijk bewerkelijk Ergonomie Goede ondersteuning van de benen Zeer goede polstering van het zitje Gunstige zithouding Heel ruim zitje Zitje neemt vrij veel ruimte in beslag Het kind heeft beperkt zicht naar buiten Reiniging en afwerking De bekleding kan in de wasmachine worden gereinigd Het verwijderen van de bekleding is tamelijk bewerkelijk Slechte afwerking Schadelijke stoffen Heel lage concentratie schadelijke stoffen.

Klik op de rode balk met de volgende tekst: 'Zet op geboortelijst'. Het enige dat nog ontbrak waren mooie hoezen!

Fabrikantcode HT Met de base kun je de autostoel verankerd vastzetten in de Alles over onze service. Al net zolang zet het Besafe izi modular base isize bedrijf zich in om die kennis te verspreiden over de rest van Europa en de wereld.

Terug naar inlog scherm. Ben je je wachtwoord vergeten. Autostoeltjes zijn ingedeeld in groepen op basis van gewicht.

Alle producten

Bijpassende artikelen. Wie o wie heeft er nog eentje voor een mooie prijs! Achter de autostoelcode staat een groep met daarachter de bijbehorende gewichtsklasse.

Veiligheid staat op nummer 1 wanneer je met je kind in de auto op pad gaat. Besafe iZi Go Modular i-Size - Metallic Mlange Dit autostoeltje is uitsluitend te gebruiken in combinatie met de besafe izi modular base. De autostoel heeft…, besafe izi modular base isize.

Graag zijn wij je van dienst met onderstaande informatie over autostoeltjes.

Goed om te weten:

Comments

  1. Ik heb de mededeling om in aanmerking te komen voor de fabrieksgarantie begrepen. Besafe Base Izi Modular i-Size Besafe base izi modular i-size bevestig jouw besafe izi modular autostoeltje gemakkelijk in de auto met deze handige base!
  2. Bekijk 't assortiment en vind het product dat bij jou past.
  3. Besafe Besafe - Zwangerschapsgordel voor in de Auto gordelbevestiging 43,

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |