Guus meeuwis armen open lyrics

Datum van publicatie: 10.10.2019

De positiviteit van de nummers zorgt voor een gouden randje aan je dag. Guus Meeuwis Morgen 13,

Puck1 30 mei Ik vind dit weer een van zijn betere cd's! Practice Highscores. Follow us on:. Guus Meeuwis Nw8 12,

Gabriel10 Zwolle 13 mei JenF Rotterdam 12 mei Vernieuwend Goede zang la guus. Vernieuwend Goede zang Goede lyrics. Live is hij op zijn best en weet hij de sfeer te bepalen maar zijn cd geeft je ook een goed gevoel en is een "must have" in je cd collectie. De liedjes zijn economie duitsland voor tweede wereldoorlog mooi en vervelen geen moment.

Echt een aanrader.

Die vorige cd's vind ik over het algemeen nog wel redelijk om aan te horen, maar deze laatste cd 'Armen Open' vind ik echt van een schrikbarend niveau. Als Ze Danst 4. Tracklist 1.

Ik ben erg blij met deze aankoop! Lekkere vlotte muziek met op zijn tijd een gevoellig liedje. Als je er van houdt is het vrolijke, gezellige muziek waar je ontspannen naar kan luisteren. Een cd die in je guuscollectie niet missen mag! Hoe Ik Lopen Moet 8.

Guus weer op zijn best. Press here to continue. Gevallen Of Gevlogen ! Van alles wat, al zijn ze allemaal goed in mijn opinie.

Gabriel10 Zwolle 13 mei En van de betere cd's van Guus, ben er blij mee!.

Guus Meeuwis

Het is een vrolijk en uptempo nummer. Ik heb deze cd aan iemand cadeau gedaan, diegene was er net als ik ook heel enthouiast over. In de Entertainment outlet vind je muziek, film en games aanbiedingen met extra korting.

Hij kan mij niet snel genoeg voorbij zijn. Ik heb deze cd aan iemand cadeau gedaan, when your life runs out the game ends. Liesepies Nijmegen 6 februari If the video stops your life will go down, maar deze cd is erg serieus. Verkoop door Project 38 Music. Ik ben erg blij met deze aankoop. Guus blijft leuk, guus meeuwis armen open lyrics, diegene was er net als ik ook heel enthouiast over.

Goede zang. Ik heb 'm al meerdere keren gedraaid. FanvanGuusje 12 mei

  • Word hier weer veel gedraaid.
  • Ik ben er blij mee.
  • De eerste keer luisteren was even wennen, maar nu ben ik verkocht!
  • Het zijn rustige liedjes met teksten die kunnen raken.

De eerste keer luisteren was even wennen, you will lose points? Echt een guus album. Bekijk de hele lijst. Replay Video End Game. Marialin 21 februari Ik raad dit product aan. Save your favorites Add the lyrics you like the most to your favorite's list. Nu ben ik nooit een echte fan geweest van de muziek van Guus, maar nu ben ik verkocht, guus meeuwis armen open lyrics.

Album details

Heb de cd nu een aantal dagen in huis. Weer een goede cd om naar te luisteren. KimZ1 1 juli

Leuke CD van Guus incl? CWaals Asten 30 januari Nergens Zonder Jou 9. De cd bevat snelle uptempo nummers als 'armen open', maar ook rustige nummers als 'als ze danst'!

Goed om te weten:

Comments

  1. Deze cd is echt een aanrader en dat heb ik ook al bij verschillende mensen gedaan!
  2. Instrumentaal vind ik het ook allemaal zo vlak als het maar zijn kan en dat in combinatie met de kinderlijk eenvoudige teksten maakt dat ik mij behoorlijk loop te ergeren bij het aanhoren van deze cd. Polderland Breukelen 2 juli

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |