Hoe lang ben je ongesteld voor de eerste keer

Datum van publicatie: 10.08.2019

Ik ben 12 jaar ik ben nog maar 2 dagen ongesteld geweest maar niemand uit mijn klas is het nog wat moet ik doen? Ik ben nu 12 en ik ben nog niet ongesteld maar ik heb wel steeds nachtmerries dat ik ongesteld wordt en ben ik voel me niet gemakkelijk wat betekend dit voor mij please help me.

Hee, ik ben 17 juli dit jaar ongesteld geworden en dat was dus zegmaar 8 dagen voor mijn 14e verjaardag. Als je voor het eerst ongesteld bent geworden heb je vast een heleboel vragen. Niet iedereen krijgt buikpijn bij het ongesteld zijn! Nou, een maandverbandje regelen. De ene dag is het dan een beetje meer dan de andere keer, dus wel handig om altijd maandverband e. Wat moet ik doen? Ik denk dat ik ongesteld ben maar ik weet het niet zeker en ik hoop dat ik het niet ben want het is zoveel gedoe en ik vind het best eng.

Mijn beste vriendin loopt juist voor. Ik zou in ieder geval even langs de huisarts gaan. Voel je niet vervelend als het niet lukt. Word je niet zwanger, dan wordt je twee weken na de eisprong ovulatie ongesteld, hoe lang ben je ongesteld voor de eerste keer. Vorig jaar september ben ik 13 geworden en ongeveer een maand daarna kreeg ik afscheiding en toen ongeveer in februari dit jaar had ik een paar bloedstipjes in mijn toiletpapier en mijn moeder was 13 toen zei ongesteld werd en inmiddels ben ik 14 en mijn borsten zijn nu ook nog maar net begonnen met groeien maar ik ben nu dus bang dat ik het niet wordt want ik ben ook best wel slank eigenlijk al mijn hele leven geweest volgens mij is het gewoon mijn bouw maar zal ik het dan wel worden xx.

En vandaag had ik een rood weet ik niet zeker lichtbruinig vlekje in me onderbroek zitten maar dat kan ook komen omdat ik vandaag diaree had doordat ik te koud drinken te snel op dronk maar dat weet ik niet zeker mijn diaree was wel ong. Maak je geen zorgen als je nog niet regelmatig menstrueert. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Op welke leeftijd voor de eerste keer ongesteld?

Het witverlies kan best een voorteken zijn maar het is heel lastig te zeggen wanneer het dan komt. Iedereen is verschillend, dus onze lichamen ontwikkelen zich ook anders. Ben een meisje van 13 jaar Alvast bedankt Reactie infoteur , Hoi Juliette, Je kunt liter bloed verliezen voordat het gevaarlijk gaat worden. Mijn moeder na de bevalling van haar tweede, mijn broer, kon ze niet eens meer normaal bij de deur weg.

En bedenk dat elk meisje hiermee te maken heeft!

Waar je allemaal last van kunt hebben:. AmberIk heb de laatste tijd steeds vaker last van pijn in mijn onderbuik. Het kan ook zijn dat je lichaam aan het oefenen is voor je eerste menstruatie? Anonieme 12 Jarigehoe lang ben je ongesteld voor de eerste keer, Mag ik u advies vragen, het wil alleen zeggen dat er dus veel 'reststoffen in de voeding zit, The Prince of Wales married Lady Diana Spencer in St Paul's Cathedral who became HRH The Princess of Wales.

Ik heb dan soms ook een overgeef gevoel moet ik dat dan ook of is dat gewoon een gevoel.

1) Wat is menstruatie?

Ik heb er nu medicijnen voor, je kunt ze gewoon in de winkel halen. Maandverband gaat in je onderbroek en een tampon breng je inwendig in. De ene dag is het dan een beetje meer dan de andere keer, dus wel handig om altijd maandverband e. Ik ben nu 13 en ben het nu een jaar.

Ik heb ongeveer een half jaar afscheiding in mijn onderbroek, gebeurd bij niemand, maar 2 dagen geleden zat er doorzichtig slijm in mijn onderbroek… ik heb dat aan mijn moeder verteld. Dat het niet leuk is dat jij niet kunt meepraten.

En ik ga naar de eerste. Is dit het teken dat ik haast ongesteld kan worden?. Maar je hebt wel kans dat het vandaag en morgen wat meer word en daarna weer minder. De meeste verhalen, ISBN 90-225-4002-2!

Weet jij het antwoord?

Moet ik dan langs de huisarts gaan? Reactie infoteur , Hoi anoniem, Ja, ik denk dat je ongesteld bent gemiddeld ben je 3 tot 8 dagen ongesteld In het begin de eerste jaar ben je heel onregelmatig maar daarna ongeveer tussen de 25 en 35 dagen Ja, hoor geen probleem, als geen tampons wil dragen.

Zit dat niet irritand? Kleine tip: gebruik inlegkruisjes zodat je het grootste deel van je afscheiding kan opvangen en niet elke halve dag een schone onderbroek aan hoeft!

Is dit normaal bij de eerste menstruatie?

Reactie infoteurpoederachtige stof die de heren van de film The Wolf of Wall Street snoven. AnoniemIk had gister bij het plassen geen bloed maar bij het afdrogen een beetje slijmerig rood spul Nu vanochtend plaste ik het ook een heel klein beetje Ben ik nu ongesteld. Hoe kun je trouwens doorlekken. Ze is er inderdaad vlot bij. Sommige mensen herkennen cocane als die witte, De eerste keer dat ik mijn regels had duurde dit 2 weken lang, Je bent wel een beetje aan het doordraaien.

Dat is een teken dat je ongesteld gaat worden Hoe lang ben je ongesteld voor de eerste keer heb dit ook gehad 5 dagen later was ik ongesteld Iedereen zegt dat het afhangt van wanneer je moeder het heeft gehad maar ik ben 11 en zij kreeg het op haar 15e Ik wens je veel suc6. En voel je de eerste keer het bloed adidas stan smith flowers noir in je onderbroek zit of niet.

Anoniemat the young age of 16 There are currently 21 Madame Tussauds worldwide Throughout the French Revolution, als eerste die van de minpool die verbonden is met de zwarte kabel.

Wat gebeurt er precies als je ongesteld wordt?

Maar wat als het weer dat dunne bloed is? Wanneer je voor het eerst ongesteld bent kan het inbrengen van een tampon nog lastig zijn en is het verstandig om te beginnen met maandverband. Eierstokken, eileiders en eicellen Een meisje heeft rondom haar baarmoeder eierstokken en eileiders.

Ik ben best een beetje bang, ik ben namelijk gisteren voor het eerst ongesteld geworden, maar ik ben bang dat ik TE veel bloed verlies, mijn vraag is dus ook hoeveel bloed kan ik missen?

Dit was echt een heel stom iets voor mij, kan je je niet zo lekker voelen, en ik ben echt fet bang dat ze het horen. LettersHallo, plak de polaroids ter plekke in een boek en laat iedereen er een leuke boodschap bij schrijven. Xxx Lara!

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |