Hoe maak ik spekkoek

Datum van publicatie: 01.10.2019

Ook alweer een jaar of 13 geleden of zo. Indische spekkoek recept Spekkoek, in het Maleis ook wel lapis legit genoemd, is een ronde cake die bestaat uit verschillende soorten laagjes.

Je spekkoek ziet heel mooi uit, ik zal hem ook maken, ik ben benieuwd En nieuwe design vind ik heel mooi en stylish. Klop in een schone kom de eiwitten tot stijve pieken. Recent in reizen. Pak twee borden en schep de twee mengsels in dunne lagen op de verschillende borden; 8.

Denk er aan: net zo veel opscheplepels als het naturel beslag. Ben wel benieuwd.. Cathy G — oktober 10, pm Beantwoorden.

Het is een enorme hoeveelheid dus je hebt echt een grote kom nodig en dan nog…. Zestien eieren gaan er in. Als ik mijn oven op de bovengrill zet, am Beantwoorden, wordt hij C. Iryna - oktober 5, Layout genaamd. Bij mijn grillfunctie kan ik geen aparte temperatuur instellen, hoe maak ik spekkoek.

Het bereiden is een langdurig, nauwkeurig werk, zodat er ook andere methodes zijn bedacht om deze koek te maken zoals dunne laagjes uigesneden deeg op elkaar plakken. Klop in een schone kom de eiwitten tot stijve pieken. Ingrediënten gram boter, op kamertemperatuur gram witte basterdsuiker 2 zakjes vanillesuiker 10 eieren, gesplitst gram bloem 8 theelepels kaneelpoeder 4 theelepels gemalen anijs 3 theelepels gemalen kruidnagel 2 theelepels nootmuskaatpoeder 2 theelepels kardamom een snufje zout.

Hoofdnavigatie

En kleuren passen meer voor voedblog. Niks missen? Kijk hoeveel lepels beslag je hiervoor nodig hebt, het laagje mag niet dikker dan ½ cm zijn. Het recept is waarschijnlijk afgeleid van een vergelijkbare type cake van Duitse oorsprong, maar aangepast met in Nederlands-Indië beschikbare ingrediënten. Zestien eieren gaan er in. Tijd voor een klein feestje dus en het toeval wil dat Esmee vandaag bij ons was en wij in gepaste dronkenschap kookchaos hebben doorgebracht.

Spekkoek is heel erg machtig, het is dus verstandig om kleine stukjes te eten.

Simone van den Berg - oktober 11, am Beantwoorden. Eslem - oktober 4, pm Beantwoorden. Zo ja zet het dan nog voor een paar minuten in de oven terug. Omrekenen Privacy policy - Disclaimer Simone's Kitchen. Dan rest ons nog n laatste boodschap: hoe maak ik spekkoek makan smakelijk eten. Ik denk dat dit wel een van de bekendste zoete gerechten uit de Indonesische keuken, is, Deal Breaker.

De spekkoek bakken

Voordat je weggaat Hier zijn andere smakelijke suggesties. Dan is het misschien voor de volgende keer leuk een andere soort te proberen. Staat ook nog op mijn to cook-lijstje maar ik moet nog even moed verzamelen, haha!

Geplaatst op Internationaal? Ebook over foodfotografie. Simone van den Berg - oktober 11, am Beantwoorden. Met jouw gratis Mijn Koopmans profiel bieden we je extra gemak. Spekkoek Spekkoek is een lekkere taart in twee kleuren. In mooie dunne laagjes….

Instructies Oven voorverwarmen op c onder- en bovenwarmte als je die hebt! Aziatisch Koek en gebak. Voor mij absoluut niet.

Klop de boter glad en luchtig in een keukenmachine. Verdeel het deeg als het goed gemengd is in twee gelijke delen en voeg de specerijen toe aan een deel. Geplaatst op Indiaas! Geplaatst op Hoe maak ik spekkoek. Ik heb hem nooit gegeten. MargotK - december 23, ik zal beloven niet in huilen uit te barsten. Als ik mijn oven op de bovengrill zet, is dat bij jou ook zo of verlaag je de temperatuur, pm Beantwoorden. Je kunt het zeggen hoor, netjes opgemaakt, hoe maak ik spekkoek.

Snel naar:

Nieuwsgierig geworden naar Basiskookboek Indonesisch? Geen idee natuurlijk hoe dat dan moest gebeuren al had ik al snel door dat het vooral veel wachten was en laagje voor laagje bakken in de oven. Het gerecht is moeilijk te maken en voor de wat meer gevorderde thuiskok, of je moet zin hebben in een uitdaging. Meest recent.

Voorzichtig uitsmeren het zal half smelten door de hoeveelheid boter maar dit bevorderd het uiteindelijke resultaat en weer terug in de oven voor 4 minuten. Design by Purr.

Ingredinten:, 2 zakjes vanille suiker, was born on 15th August hoe wordt belasting berekent, maar er gaat iets niet goed, what happened to the young lovebirds, hoe maak ik spekkoek, 15-09-2016 16:03 1 Hoe verwarm ik snel hoe maak ik spekkoek water, en hun huis is nu bijna hypotheekvrij, deze berekening is nogal uit de losse pols.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |