Hotel te koop amsterdam makelaar

Datum van publicatie: 11.10.2019

Eerlijk advies Bij ons bent u verzekerd van een goed en professioneel advies. Hotel exploitatie 45 kamers in Grote stad ter overname aangeboden door uwhorecamakelaar.

Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Van Alkemare. Bekijk meer Riant en goedlopend restaurant aan de Reguliersdwarsstraat Centrum-Amsterdam. Hotel met ca. Hoofddorp: appartementen, transformatie. Bekijk meer Vrijstaand horecaobject in Aalsmeer O. Horecazaak op hoeklocatie tegenover het Olympisch Stadion.

Mooiste Horeca locaties Amsterdam.

In de nabije omgeving zijn vele goedlopende h Hotel 17 kamers. Real Estate Focus heeft diverse hotels van varirende groottes te koop in heel Nederland.

Grachtenpanden Amsterdam. Viswinkel Aangeboden door: PShorecatotaal.

Geheel vernieuwd, vrijstaand restaurant met groot terras. Namens huurder en verhuurder mogen wij de volgende vrijblijvende aan
  • Bekend Italiaans restaurant met vele mogelijkheden in het centrum van Beverwijk. Top ligging Zwanenburg.
  • Gelegen aan de drukke Linnaeusstraat in het populaire stadsdeel; Amsterdam-Oost, deze leuke mengformule. Uniek horeca object Amsterdam West.

Hoekpand, volledig gerenoveerd eetcafé met terras aan beide zijden. Lunchroom ; 60m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Taxatie aanvragen Verkoop aanvragen. Café-bar-zaal Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.

Tapas Zaak Costa Blanca ter overname aangeboden in prijs verlaagd!!

  • Ruime horecazaak gelegen op Zeeburg in Amsterdam-Oost. Hotel Amsterdam
  • Door de afnemende waarde van de euro en de relatief lagere prijzen ten opzichte van andere steden zoals Londen, Parijs, Brussel en Berlijn is de Amsterdamse hotelmarkt erg in trek en interessant voor buitenlandse partijen.

Bekijk meer Eetcaf met ruim appartement in Amsterdam-Noord. Bekijk meer Restaurant op hoeklocatie aan Rembrandtpark. Zeer complete afhaal- en bezorgzaak centraal gelegen in Krommenie. Weergave: Grid List Location. Top ligging Zwanenburg. Amstelveen: pizzeria, in winkelcentrum, correcte waardebepaling en een degelijk advies.

Hotel te koop Amsterdam Centrum

Namens huurder en verhuurder mogen wij de volgende vrijblijvende aan Bekijk meer Leuke brasserie met 2 bovenwoningen in Zandvoort.

Hotel Exploitatie Amsterdam met 17 kamers.

Deze opgeknapte straat, biedt veel perspectief. Zo adviseren we u bij uw zoektocht naar een geschikt hotel over het type hotel, die zowel hotelpanden? Ruime horecazaak gelegen op Zeeburg in Amsterdam-Oost. Nieuwbouw 58 kamers. Bekijk meer Schitterend caf-proeflokaal in hoekpand aan het uitgaansplein van Zaandam.

Klik op een regio om de werkzame hotel te koop amsterdam makelaar in dit gebied te zien. AWHoreca Makelaars beschikt over een gespecialiseerde taxatieafdeling, de actuele bestemmingsplannen en milieuverordeningen en natuurlijk over de financile mogelijkheden Hotel kopen, Chlo Love.

MIJN HORECASITE

Real Estate Focus biedt een transformatieproject aan in de omgeving van Den Haag voor 80 ruime hotelappartementen ter grootte van 45 m2. Om een parel te vinden, moet je eerst een oester open maken!

Heeft u interesse? Bekijk meer Moderne horecazaak aan de drukke Jan van Galenstraat.

Bekijk meer Riante horecazaak op hoeklocatie aan de Van Baerlestraat. Om een parel te vinden, moet je eerst een oester open maken. Heeft u interesse. Nanniek van de Weerd Bekijk profiel.

Eerlijk advies Bij ons bent u verzekerd van een goed en professioneel advies. Toegewezen contactpersonen, hotel te koop amsterdam makelaar. Bekijk meer Restaurant met terras aan het onlangs vernieuwde Rokin. Zaandam: horecaruimte casco. Zeer goedlopende shoarmazaak horeca-1 midden op de Rozengracht Centrum.

Berichtnavigatie

Bekijk meer Horecazaak op een hoeklocatie in Amsterdam West. Restaurant met twee bovenwoningen in Amsterdam Zuid Type:. Bowlingcentrum omgeving rotterdam.

Dit plein heef Restaurant op toplocatie middenin het Centrum aan de Spuistraat. Compleet caf met woning midden in het centrum van Amsterdam.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |