Ingeklaard door de douane

Datum van publicatie: 26.08.2019

Stefano Says: 18 juni at pm En dat zegt wie? Amby Says: 25 juni at pm De kans op kosten is groter als het met DHL laat versturen, want die klaren meer pakketten in.

Ooh zoo als ik dat wist had ik niet besteld : wat gebeurd er dan als ze pakket openmaakt en zien dat ze namaak zijn? En ik ken paar handelaren in beats die gewoon er keer pallets beats koptelefoons bestellen en gewoon aankomt bij de aangegeven tijd , En ik begrijp helemaal niet hoe al die Nederlandse webshops in namaak beats Nederland binnen krijgen??

Ik wil nu wel heel graag een factuur opsturen naar de douane maar moet het dan een paypal betalingsbewijs zijn? Ik zie nergens dat ik het met de pakbon van het pakketje kan linken. De vervoerder is hier de aangegeven partij om aangifte te doen.

Dit is inclusief de verzendkosten via DHL. Is er een kans dat ik de schoenen binnen ingeklaard door de douane of worden ze vernietigd. Want PostNL regelt voor u deze soms lastige papierstroom bij de douane. Plus je importeert gelijk 5 van die dingen, ook niet handig. Als het een postzending was dus geen EMS dan kan je protest aantekenen bij de vervoerder tegen de kosten!

 • Emre Says: 16 juni at pm Ik heb ze besteld omdat ik ze wil doorverkopen. Maar controleren ze op DHL zendingen dan minder?????
 • Ik ben niet vies om het een beetje creatief af te ronden! Als hier problemen van komen dan zit je er maar mooi mee.

1.970 Reacties op “Special: Douane invoerrechten China”

Kristian Says: 30 mei at am ik heb 2 weken terug wel kleding gekocht uit China, hopelijk past alles, want je hebt amerikaanse maten die ze verkopen maar ook chinezen maten op aliexpres, hen tot nu toe één riem binnen, mooie riem en mooie kwaliteit, 1 minpuntje: hij stinkt heel erg xD, maar dat geld voor vell chinezen dingen aan het begin VA:F [1.

Carmen Says: 1 juni at pm Ik weet nu wat kan en wat niet kan. Het gevolg is nu dat ik deze niet legaal kan verkopen, omdat ze niet ingeklaard zijn. Ja, ze kunnen je een brief sturen als ze de waarde of inhoud ongeloofwaardig vinden die op de doos vermeld staat. Guus Says: 26 mei at pm Hallo allemaal, Heeft iemand van jullie ervaring met de site shoes-room? Amby Says: 16 mei at pm Beste Barry, Ik val even terug op mijn aangevulde f. Je zou ook op amazon.

 • Amby Says: 18 juni at pm Ik geef het op met deze kerel hoor.
 • Want de enige relatief goedkope manier om veel te importeren is door een zeecontainer over te laten komen, en zoveel spul heb je nou ook weer niet.

Mail will not be published required. Online Shoppen in China. Hoe doen jullie dit. Overigens, de online Ingeklaard door de douane staan nog steeds vol met advertenties voor namaakproducten dus advocaten die zich hierin specialiseren hebben voorlopig nog aardig wat werk. Emre Says: 16 juni at pm Maar waar ik ook heel erg in zit is hoe webshops zoals Cheaptech.

Emre Says: 18 juni at pm de waarde van de 2 ice watch horloges waren totaal 14 euro waarom moet ik dan 30 euro cash betalen terwijl je boven 22 euro douane kosten moet betalen en omzet belasting??? Alle Aziatische, trage, en vaak gratis postbedrijven klaren minder in.

BRON: Eigen fkking ervaring. Zeggen dat het om horloges gaat niet vermelden dat het Armani is en toch dat Paypal afschrift erbij doen en hopen op het beste.

Verder is het mogelijk dat je een boete krijgt van het bedrijf die over de rechten van het product ingeklaard door de douane. De kwaliteit is vrijwel nooit zo goed als het origineel, terwijl je het risico loopt dat je ze kwijtraakt bij de douane en een proces aan je broek krijgt, but my Spanish still has an Argentine accent! Als je niet wil betalen om jouw winterbanden onder je auto te laten zetten moet je het zelf doen.

Ik heb op mijn tracking nummer van EMS gekeken hij is wel aangekomen in Nederland alleen staat er op : aangehouden door de douane op bestemming En kan er een kleinere kans komen als ik het via Singa Pore post laat versturen??! Vandaag een rekening ontvangen van DHL.

Veelgestelde vragen

Het maakt geen reet uit hoe origineel het eruit ziet, de douane weet ook wel dat Beats uit China foute boel is. Na het lezen van deze informatie kan het nog steeds een teleurstelling zijn, maar geen verrassing! Dus je komt goed weg qua douanerechten als dure horloges invoert.

Neem in dat geval de extra kosten voor lief.

 • Ik wil nu wel heel graag een factuur opsturen naar de douane maar moet het dan een paypal betalingsbewijs zijn?
 • Alle postzendingen met een waarde van boven de 22 euro mogen ze inklaren, alle EMS zendingen sowieso.
 • Fijne dag verder GR.
 • Vraag over inklaring door de douane van pakket onder de 22 euro Hier kan je jouw mening kwijt over zaken die niet voorkomen in de bovenstaande onderwerpen.

Alvast bedankt. Mijn vraag: Ik heb een bestelling geplaatst bij een bekende Chinese webshop. Maar even los daarvan, je snijdt jezelf ook in de vingers zonder facturen hoor! Er zijn opties om te zien hoeveel kosten je bij moet betalen, ingeklaard door de douane. Heel erg bedankt Amby!. Toch raad ik je echt af hier een handeltje van te maken.

Amby Says: 16 juni at pm Het is een mogelijkheid.

Wij proberen deze reacties te verwijderen, maar helaas is hier slechts een beperkte tijd voor aanwezig. Niet alle pakketten worden ingeklaard, dus er bestaat ook een mogelijkheid dat je je pakket zonder extra kosten ontvangt. Elk bedrijf dat inklaringen verzorgt rekent daar geld voor.

Als je iemand helpt, assisteer je de bezigheden van die persoon? Stefano Says: 14 mei at am Hebben we het hier over amazon. Deel dat door het aantal hoesjes en je hebt de echte inkoopprijs lijkt me, ingeklaard door de douane.

Goed om te weten:

Comments

 1. Charline
  Ik zou dan alleen NIET op de factuur de merken vermelden.
 2. Ernst-Jan
  Inklaringskosten zijn de kosten die de douane of het post- of koeriersbedrijf rekent voor het afhandelen van de inklaring van de door u uit China geïmporteerde goederen. Wat kan ik aan extra kosten verwachten?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |