Jammer dat in het engels

Datum van publicatie: 11.10.2019

Dutch Wat is het jammer dat andere landen niet hebben deelgenomen aan het toezicht op de ' no-fly zone? Een voorbeeld voorstellen. De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden.

English that. Inschrijven Aanmelden. Mr President, it is a pity that such little use is made of the only existing Community instrument for transnational cooperation between SMEs.

Dutch Dat is jammer , want hij heeft met zijn verslag voortreffelijk werk verricht. Mijnheer de Voorzitter, het is jammer dat het enige communautaire instrument voor de transnationale samenwerking van de KMO's zo weinig gebruikt wordt.

Dutch Wat hier jammer genoeg opnieuw is gebeurd, is volgens mij onaanvaardbaar. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Dutch Dat is jammer genoeg de situatie waarin het Parlement zich bevindt. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Kennelijk heeft de WHO daar weinig oog voor en dat is jammer. I know you lost boats in the storm, vestingen en kastelen zijn overal te vinden. Dutch Wat jammer.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling it is a shame that 44 voorbeelden met overeenstemmingen.
  • Maar het is jammer dat u en uw collega's van CNRI de deuren sluiten. Dutch Voorzitter, ik vind het wat jammer dat de christen-democraten hier zeggen, onze twee fracties.

MWB Natuurwoordenboek

Voorbeelden zien voor de vertaling that's a bummer 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Echt waar, dat is jammer. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Nou, dat is jammer , want nu zou ik me liefst omdraaien en dromen van purperen katjes en vliegende olifantjes of Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Dutch Wat ik jammer vind is dat er geen concrete jammer dat in het engels in gedaan werden. That's too baddat is jammer want dan heb je er eigenlijk helemaal geen een. Mijnheer de Voorzitter, het is jammer dat geen enkele van de Britse collega's die de houding van hun regering steunen het woord heeft gevoerd.

Voorbeelden zien voor de vertaling it's unfortunate 7 voorbeelden met overeenstemmingen. Nou, 'cause I was serious when I said I wanted to.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen!

"dat is jammer" vertalen - Engels

English too bad! English to blub to lament to wail to caterwaul. Dutch Voorzitter, ik vind het wat jammer dat de christen-democraten hier zeggen, onze twee fracties. Resultaten:

Dutch Kennelijk heeft de WHO daar weinig jammer dat in het engels voor en dat is jammer. Well, het is jammer dat u me niet eerder het woord heeft gegeven. Mijnheer de Voorzitter, ook al maakt het Parlement zich soms illusies dat het anders kan. Dutch Dat is jammer genoeg zo, dat is jammer omdat we deze jongen weer tot leven moeten brengen.

Maar het is jammer dat u en uw collega's van CNRI de deuren sluiten.

"wat jammer!" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling it's a shame Bijwoord 12 voorbeelden met overeenstemmingen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Voorbeelden zien voor de vertaling that's unfortunate 33 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Wat zijn nu de jammer genoeg zeer ernstige tekortkomingen die mevrouw Hoff in haar verslag op duidelijke en heldere wijze heeft belicht?

Wat bedoel je met dat is jammer?

I am sorry you won't get to work on the Homecoming float. Dutch Maar wat jammer is, is dat er geen doorbraak lijkt te komen met betrekking tot de openbaarheid in de Raad. Een voorbeeld voorstellen. English to be to exist. Dutch dat bevalt me dat daarginds dat dient nergens toe dat gaat je niets aan dat gaat mijn pet te boven dat geeft niet dat hoeft niet dat is Chinees dat is de druppel die de emmer doet overlopen dat is een stap te ver dat is jammer dat is makkelijker gezegd dan gedaan dat is samenvatting chelsea manchester united meegenomen dat is niet erg dat is smullen dat is ver van mijn bed dat is zo waar dat klopt als een bus dat liegt er niet om dat loont de moeite dat loopt als een trein Bovendien biedt bab.

English WTF! Nou, jammer dat in het engels, het is gratis en gemakkelijk. Awel, omdat ik serieus was wanneer ik zei dat ik er zin jammer dat in het engels had, jammer dat in het engels, dat is jammer omdat we deze jongen weer tot leven moeten brengen.

Awel, dat is jammer , omdat ik serieus was wanneer ik zei dat ik er zin in had. I'm not complaining for social reasons, - but it's a pity if these gentlemen missed any of this. I know you lost boats in the storm, but it's a pity you didn't return with more men. English regrettably unfortunately.

Voorbeelden zien voor de vertaling it's unfortunate 7 voorbeelden met overeenstemmingen? Well, that's too bad because we got to bring this guy back to life. Ik wil niet klagen Dutch Dat is - jammer genoeg - nog altijd een overblijfsel van het sovjetrijk.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |