Kartonnen doos op maat

Datum van publicatie: 20.08.2019

Wij maken alle dozen zelf. Ben je op zoek naar een andere karton kwaliteit stuur dan een bericht want wij zijn tot super veel in staat.

Daar zijn we trots op. Het aanmaken van dit stansmes wordt door De Dozenstampers. U kan dozen, postdozen en verzenddozen ook laten bedrukken met uw logo, merk, firmagegevens, enz. Wilt u eruit springen met uw  doos? Bereken de prijs en stel uw doos samen. Houdt hier rekening mee.

Gelieve Javascript in te schakelen en de pagina te herladen.

Ik werd gebeld door een medewerker dat mijn type doos niet geschikt was om kozijnen te verpakken. Dit is de hoogte maat B van de voorzijde. Het aanmaken van dit stansmes wordt door De Dozenstampers, kartonnen doos op maat.

Sinds produceren en verkopen wij kartonnen dozen. Bij ons krijg je mr waar voor je geld, exportcontainers en verzenddozen. Rajapack is immers de Europese nummer 1 inzake kartonnen dozen, en leveren wij goede service en karton kwaliteit.

Dozen op maat

Wat moet ik invullen bij breedte B? Onze handgrepen hebben een grote van ongeveer 90×30 mm De doos moet minimaal mm breed zijn om deze te voorzien van een handgreep. Vul uw gegevens in de verplichte velden in. Exportdozen en exportkisten 17 producten. Voor elk nieuw formaat stansdoos is elke keer een nieuwe stansmes nodig Wat is een stansmes?

  • Wij maken jouw doos, in jouw maat, vorm, karton kwaliteit en in jouw gewenste aantallen van tot stuks.
  • Hulp nodig? Offerte aanvraag.

Verhuisdozen en archivering 20 producten. Richtlijn voor keuze kartonkwaliteit waaruit mijn wikkeldozen moeten worden gemaakt. Dozen op maat worden gekenmerkt door een aantal zaken. Wij zijn erg tevreden, kartonnen doos op maat. Voor het lijmen van de dozen een hal. Zodra je de gewenste maten in hebt gegeven, kunnen wij beste strandtent van nederland de exacte prijs per stuk tonen.

Kartonnen dozen op maat

Dat is de service van doosopmaat. Wij hanteren voor jouw kartonnen doos op maat goede standaard kartonkwaliteiten. Op de calculator zijn dozen van tot stuks online te calculeren.

Heeft u dozen nodig voor het verpakken, het aantal dozen en de kartonkwaliteit. Er komen dan 2 handgrepen in de doos. De groep Raja in Europa. U voert de gewenste maten in, verzenden of stockeren kartonnen doos op maat uw goederen. CM MM.

Wat onze klanten zeggen

Leverbaar vanaf 50 stuks. Wij kunnen onze stoelen mooi en goed verpakken met de geleverde dozen. Flesverpakkingen 16 producten. Dozen op maat, uit eigen productie Bij Doosopmaat.

  • De lengte is altijd het grootste grondoppervlak.
  • Bij ons doe je dat simpelweg zelf.
  • Kies het type doos dat bij u past.
  • Kies je soort doos.

Kies je soort doos. Stel hier jouw doos op maat samen en start met besparen? Je kan ons bereiken op telefoonnummer. Vanaf 10 stuks gratis bezorgd, kartonnen doos op maat. Ontvang onze nieuwsbrieven. Onze handgrepen hebben een grote van ongeveer 9030 mm De doos moet minimaal mm breed zijn om deze te voorzien van een handgreep. Dat is onze werkwijze.

Deze dozen maken wij op maat

Met deze webshop willen wij het online kopen van kartonnen dozen eenvoudig maken. Bestel direct, wij zorgen ervoor dat uw dozen zo snel mogelijk bij u thuis zijn. Vakverdeling Bekijk doos.

Product toegevoegd. Bij Dozenlatenmaken. Direct bestellen Heeft u de juiste kartonnen dozen gevonden.

Goed om te weten:

Comments

  1. De bufferlengte is altijd de maat van allebei de rolbuffers.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |