Kosten bellen naar buitenland telfort

Datum van publicatie: 16.08.2019

Het webcareteam en enthousiaste Telfort-klanten helpen je graag verder. San Marino. Dan heb je geen bundel nodig.

Kijk voor een overzicht van de zones en tarieven op  buitenland tarieven abonnement. Galdor68 heeft de Zilveren Griffel badge verdiend. Beluisteren van voicemailberichten. We bieden helaas nog geen ondersteuning voor 4G in het buitenland. Dank je wel voor je feedback. Gewoon zoals je gewend bent. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

In veel landen werkt Telfort samen met meerdere netwerkaanbieders? Dat betekent bijvoorbeeld dat je woont, werkt of studeert in Nederland. U betaalt de kosten voor het gebeld worden in IJsland. Heeft dit antwoord je geholpen.

Saoedi Arabi.

Buiten de EU  betaal je voor internetten per MB en voor bellen per minuut en gesprek.

Al langer klant bij Telfort?

Dit geldt ook als de beller in hetzelfde land is als dat jij bent. Jij betaalt de kosten voor het bellen naar Nederland vanuit het buitenland. Sms 'NEE' naar El Salvador. De beller betaalt de kosten tot aan de Nederlandse grens.

Galdor68 heeft de Zilveren Griffel badge verdiend. Is je contract gestart of verlengd vóór 16 april ?

Bellen, sms'en en internetten in het buitenland. Binnen de EU bel je vanuit je Nederlandse bundel. In het buitenland gebeld worden door een Nederlands nummer dat in het buitenland is. Deze kosten zijn afhankelijk van de provider van degene die naar je belt.

Bekijk hiervoor de toestelspecificaties van je toestel.

Naar het buitenland (vanuit Nederland)

Binnen de EU landen in zone 1 kun je internetten, bellen en sms'en vanuit je abonnement. Voorbeeld: in de Verenigde Staten heb je een toestel nodig dat een netwerk van MHz ondersteunt. Controleer of je de juiste landcode hebt gebruikt.

Dan stopt mobiel internet als je internetbundel op is. Wie betaalt wat als ik in het buitenland vanuit een ander land wordt gebeld. Bijvoorbeeld: Je gaat over kosten bellen naar buitenland telfort gaatjes stoppen in kleding op vakantie naar Griekenland en je belt het hotel om er zeker van te zijn dat de reservering geregeld is.

Bellen vanuit Nederland naar zone 4 landen Bel je naar een ander land dan zone 1, 2 of 3. Deze kosten gaan niet uit je Nederlandse bundel.

Tariefinformatie ontvangen per sms

In dit overzicht zie je welke code bij welk land hoort. Bel de klantenservice. Voorbeeld: U belt vanuit Frankrijk naar een Canadees nummer.

Dan stopt mobiel internet als je internetbundel op is! Dan geldt het tarief voor bellen naar zone 4. Met jouw feedback kunnen kosten bellen naar buitenland telfort de informatie op deze pagina verbeteren. Hoe kun je ons bereiken. Naar een vast nummer bellen in Amerika via Internationaalbellen.

Gewoon zoals je gewend bent in Nederland. Selecteer een ander netwerk in je toestel. Vanaf 15 juni kunt u in de EU bellen, Interactieve TV en Bellen.

Tarieven buitenland

Dan betaal je niets. Aansluiten na administratieve afsluiting. Gesprekskosten naar vaste nummers in 40 landen.

In de andere landen is de maximale internetsnelheid dus 3G. Omdat je naar een buitenlands nummer belt vanuit Nederland, betaal je de kosten buiten je abonnement om. Contact via Twitter.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |