Microsoft account verwijderen van tablet

Datum van publicatie: 04.09.2019

Help, wat kan ik nog doen Probeerde ook al om veel van de mail te verwijderen, maar krijg dan steeds t Push Up bericht en moet hem telkens helemaal uitzetten, dus dat schiet niet op. Je Microsoft- account staat in verbinding met allerlei diensten: Windows- apparaten worden met elkaar verbonden en je krijgt toegang tot allerlei bestanden ook die je bewaart op One Drive.

Zo kun je je e-mails synchroniseren met het e-mail account, je contacten synchroniseren met je Google account en je Twitter updates synchroniseren met de online Twitter dienst.

Als je nog geld op je account hebt staan, verdwijnt dit ook met het sluiten van je account. Bij andere Google apps bijv. Hier deel je mee dat je account gaat sluiten en wat je nieuwe mailadres is. Microsoft heeft er een handje van zijn servicewoorwaarden zomaar aan te passen.

Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Dat heb ik aangeklikt, en nu ben ik uitgelogt.

Een Google account kun je uitgebreid aanpassen, beindig je alle diensten die hiermee samenhangen. Door je Microsoft-account echt op te heffen, per account. Door Leon Veraa op 1 oktober Uw Microsoft-account moet worden aangepast hoogstwaarschijnlijk is uw wachtwoord gewijzigd …. Puerto Rico - Super smash bros switch Canada - Franais.

Patrick op 30 oktobermicrosoft account verwijderen van tablet.

Is uw probleem hiermee opgelost? Op de beheerpagina van Microsoft kun je vinden welke computers, tablets en smartphones aan je mailadres gekoppeld zijn. South Africa - English.
  • Je gamevoortgang, gamerscores en gamertag op Xbox Live gaan verloren.
  • Alle producten.

Gerelateerde artikelen

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. DummySpartan Gereageerd op 1 november Om relevante advertenties te tonen. Je krijgt het geld niet retour, dus het beste is om dit te besteden in de Windows Store of de Windows Phone Store, zodat je er toch nog iets voor terugkrijgt. Toch is het mogelijk een lokaal account aan te maken via de link Ik beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon , link Gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen of gelijk tijdens de setup van Windows.

Lees dan onze complete privacy statement hier.

  • In dit artikel lees je hoe je dat doet zonder dat je meteen ook al je foto's en documenten kwijtraakt.
  • France - Français. Crna Gora - Srpski.

Ik ben naar de Microsoft site gegaan en heb gedaan wat er stond maar het laatste gedeelte kon ik niet uitvoeren:. Overslaan naar hoofdinhoud. Lees meer! Sverige - Svenska? Zo installeer je leuke lettertypen.

Denk ook aan Onedrive

Stap 0: maak nooit een account aan, MS is erger dan Google en FB Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Als je nog geld op je account hebt staan, verdwijnt dit ook met het sluiten van je account. Op de beheerpagina van Microsoft kun je vinden welke computers, tablets en smartphones aan je mailadres gekoppeld zijn. Dit zijn naast eventuele Google-accounts ook accounts voor je e-mail of social media-accounts, bijvoorbeeld.

Hierin staan alle accounts waarmee je bent aangemeld op je Android tablet. Hoera, want een onbereikbaar doel motiveert mensen niet. Dan kun je met een gerust hart je Microsoft-account opheffen! Toont het actiecentrum bij het opstarten van Windows 10 steeds de melding Probleem met Microsoft-account. Veel plezier.

Google accounts koppelen aan tablet

We hebben je een e-mail gestuurd! Als het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Microsoft-account van een andere provider is, zoals gmail. Doorzoek de ondersteuningspagina voor Skype voor meer informatie over het maken van een back-up van je contactenlijst. In dit artikel lees je hoe je meerdere accounts kunt koppelen en ontkoppelen aan en van je Android tablet.

Hierin staan alle accounts waarmee je bent aangemeld op je Android tablet.

Het microsoft account verwijderen van tablet clich, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is. Bevestigingsmail verstuurd. Let op: een Google account toevoegen kan alleen als de Android tablet door Google gecertificeerd is.

Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Mag, Bedankt voor je vraag? Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar is de waarheid. In de tekst kan ik echter niet de instructie vinden om ze te verwijderen.

Hoi Jur, rond Leo gonzaga.

Microsoft Account ontkoppelen van Windows 10

Je kunt op deze twee manieren een of meerdere Google accounts koppelen aan je Android tablet:. Belgique - Français. Zo kun je een uitgebreid scala aan synchronisatiediensten in- en uitschakelen. Neem dus voordat je je account sluit, de tijd om de losse eindjes aan elkaar te knopen, abonnementen op te zeggen en er voor te zorgen dat je geen belangrijke gegevens achterlaat, zoals bestanden, tegoeden op cadeaukaarten of e-mails.

Home How To Je Microsoft-account verwijderen in 3 stappen. Ciel op 31 juli Wordt bij het verwijderen van je google acount ook de gmail zelf verwijderd. Ik ben naar de Microsoft site gegaan en heb gedaan wat er stond maar het laatste gedeelte kon ik niet uitvoeren:.

Goed om te weten:

Comments

  1. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten?
  2. Maroc - Français. Omdat Microsoft graag wil dat iedereen gebruik maakt van een Microsoft-account, wordt de optie voor het aanmaken van een lokaal account verborgen.
  3. Alle abonnementen opzeggen die zijn gekoppeld aan je account Als je abonnementen hebt op services als Office , OneDrive, Xbox Live Gold of een advertentievrij Outlook.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |