Nick en simon symphonica in rosso

Datum van publicatie: 20.07.2019

Toen de liedjes, wat een enthousiasme van zowel Nick,Simon,het orkest en het publiek!! Mijn zoon van 7 jaar is groot fan van Nick en Simon. Meeslepende muziek.

Neemt niet weg dat ik met plezier luister naar dìt concert vooral in de auto. Vanaf de eerste noot stond de show als een huis en het repertoire werd op voortreffelijke wijze het GelreDome ingepompt. Dit echt een heerlijke live dvd. YvonKW Groningen prov 8 december Externe links.

En bijna tweenhalf uur gekeken en genoten. Symphonica in Rosso was geweldig, heel mooi en met momenten heel ontroerend. Erg mooi gefilmd maar ook prachtig gezongen. Kon zelf niet naar het concert maar dit was een mooie manier om het toch ook te beleven, deze dvd is dan ook zeker de moeite waard. In tegenstelling tot hun illustere voorgangers zingen de huidige groepen vaak in het Nederlands, nick en simon symphonica in rosso. Zo mooi om thuis te zien.

BEA53 Bergen op Zoom 15 december

Uitgelicht

De CD's zijn ook super. Eerst alles live gezien en dan nu nog eens op herhaling. Het geluid is absoluut mooier dan in het Gelredome en natuurlijk zie je ze op DVD beter. Ik was niet in de gelegenheid er live bij te zijn. Wiegelied Ik ben het met de vorige schrijver eens dat het jammer is dat het niet echt een "life"concert is De cd zelf is wel leuk met alle bekende liedjes.

  • Peetjuhh Uithoorn 8 december Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.
  • De CD's doen het goed in de auto om lekker mee te galmen.

Dit is volop genieten. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het debuutalbum onder de naam 3JSWatermensen kwam binnen op nummer 6 in de Nederlandse album top De soldaat Meeslepende muziek Vernieuwend Goede zang Goede lyrics.

Productbeschrijving

Echt een aanrader. Caviawit Giekerk 11 december Deze DVD is echt een hele goede vervanging voor diegene die niet naar het concert konden gaan, zoals ik.

Misterrum Lelystad 23 januari. Ik was niet zo van het Nederlandstalige maar ben helemaal om. We waren er die avond dat de DVD werd opgenomen.

Nadat ik het op tv zag, wou ik alles zien Meeslepende muziek Goede zang heerlijk.

Navigatiemenu

In de toekomst maak ik zeker verder gebruik van dit aankoop-kanaal. Ondertussen hebben ze al wel op het grootste platform gespeeld. ADijkhuizen Waddinxveen 1 januari Ik heb de cd natuurlijk nog niet, maar het was geweldig, Nick en Simon Symphonica in Rosso!

  • Leg hem onder de boom en doe er een warme plaid bij als extraatje, want degene die hem gaat bekijken krijgt vast kip!
  • Wat de snelle cadeau service van Bol.
  • Bako Terneuzen 26 november
  • Robsmuziek IJsselstein 1 januari

In winkelwagen. Het is alsof je op de 1e rij zit. Vond je dit een nuttige review. JoostNelleke 9 december. Het is een mooie, ontroerende DVD. Goede zang Allemaal hits.

In eindigde hij als elfde in de talentenjacht Idols.

Was niet bij het concert aanwezig maar toen ik de dvd opzette kreeg ik al meteen kippenvel bij de intro. Van Eigen Bodem: Lentekriebels Wie kijkt er niet uit naar de lente? Goede zang Allemaal hits. Meeslepende muziek Goede zang Allemaal hits Goede lyrics.

Andere verkopers. Barani Nijmegen 17 december Externe links.

Goed om te weten:

Comments

  1. Hebben meer mensen hier last van?
  2. NL Nederlands English.
  3. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Zeker de moeite waard om hem in huis te hebben voor de echte liefhebbers.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |