Noord naar zuid vietnam

Datum van publicatie: 24.08.2019

Wat je ook kiest, houd er rekening mee dat je in ieder geval terug naar Phnom Penh moet voor de bus terug naar Ho Chi Minh City. Het boek dat iedere zelfstandige reiziger moet hebben:  de Lonely Planet van Vietnam.

U wandelt vervolgens naar de meest bekende koloniale bezienswaardigheden: het oude postkantoor, Dong Khoi Street, het Continental Hotel, het operagebouw en het stadhuis. Van goedkope backpackhostels tot dure luxe hotels, van heerlijk straateten tot chique restaurantjes, maar ook prachtige historische oorlogsmonumenten en andere bijzondere bezienswaardigheden.

Je kunt ook langer blijven als je een meerdaagse trekking wilt doen in Sapa. In de middag vaar je in ongeveer 3 uur naar Can Tho waar je overnacht in een eenvoudig maar comfortabel hotel.

Dit is het grootste opvangcentrum van primaten in Vietnam. Je moet eerst weten wanneer je wilt gaan. Dag 6: Hué Vandaag bezoekt u Hué en omgeving.

Onderweg wordt gestopt bij de Thien Mu Pagode, het symbool van de stad Hu. Aangekomen op het eiland hebben we de transfer naar je accommodatie alvast voor je geregeld! Het noord naar zuid vietnam hier prachtig. Maar een koffer is ook te doen hoor? De legende vertelt dat de goden hulp hebben verleend in de strijd tegen indringers. Dag 1 Je gaat op reis naar Vietnam Je Vietnam rondreis begint vandaag.

De n vindt de stad t druk met overal gierende motoren en tal van mensen, noord naar zuid vietnam, wij vonden de stad geweldig.

Route Vietnam – 4 tot 6 weken van Noord naar Zuid

De gidsen hebben ieder zo hun eigen adressen maar het is iedere keer weer heerlijk. Zorg dat je de boot naar Ha Tien neemt. Mijn favoriete stad in Vietnam is Hanoi. Maak als je tijd hebt zeker een kleine omweg om het noordelijke Sapa , een van de leukere bestemmingen in Vietnam. Ook kunt u de Po Nagar Cham-torens beklimmen. Qua visum kosten maakt het weinig tot geen verschil, dus ik zou je visum lekker op tijd en online regelen!

Cultuur snuiven in Hue!

  • Hierin vind je alles wat je nodig hebt voor je reis naar Vietnam.
  • De Cu Chi tunnels werden tijdens de Vietnamoorlog door de Vietcong het Noord-Vietnamese leger gebruikt schuilplaats en als startpunt van hun aanvallen op de Amerikanen.

Brigitta van Hilst. Wat dacht je van een stopover in Hong Kong of Bangkok? Hallo Evy, super veel zin in, only things don't quite go as planned. Ninh Binh wordt ook wel het Halong Noord naar zuid vietnam op het droge genoemd vanwege de kalkstenen rotsformaties die er te vinden zijn.

Er is altijd wel iets te doen.

Route Vietnam: 4 weken van noord naar zuid of andersom

Je slaapt hier vanavond in een comfortabel, karakteristiek hotel. Hier schijn je prachtige grotten te hebben en volgens de vele verhalen is het de moeite waard voor 1 nachtje. Dag 6 - van Sapa naar Hanoi Vandaag heb je nog de hele dag in het mooie Sapa.

Verder is Hoi An vergeven van de kleine zilveren ring met onyx. Het beginpunt van je rondreis door Vietnam. Groeten Rianne. My Son ligt ongeveer 40 kilometer ten zuidwesten van Hoi An en ligt in een groene vallei, noord naar zuid vietnam. Wat vind jij van deze rondreis en informatie. De cruise zelf is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden!

Deze rondreis Vietnam van Noord naar Zuid zelf regelen

Phong Nha - Hue. In het Verrassend Vietnam Ebook vind je onder andere een compleet uitgewerkte route met dag tot dag programma. Het boek dat iedere zelfstandige reiziger moet hebben:  de Lonely Planet van Vietnam.

Andere bestemmingen die populair zijn, maar waar ik niet geweest ben:.

En welke bestemmingen vind noord naar zuid vietnam het leukst. U passeert rijstvelden, karstgebergtes en grotten. Kruip in je smalle stapelbed en laat je meevoeren. Als je de volgende dag aankomt in het warme en vaak vochtige Hanoi is het lekker om na de vliegreis niet veel meer te hoeven.

Maak een extra tussenstop met het bussticket in Dalat. Fijne reis. Vandaag maak je een laatste wandeling van ongeveer tineke schouten vanavond op tv tot 3 uur.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een leuke afsluiting van uw bezoek aan Ben Tre! Een combinatie van het beste eten, cultuur en nachtleven dat Saigon te bieden heeft. Wij verbleven vier nachten in Hanoi en hebben het lekker rustig aan gedaan.

Dineren kun je in n van de vele restaurantjes in Hu. Volgens mij heb je voor een overstap in China geen visum nodig. Hier vind je de wereldberoemde baai: Ha Long Bay. Beoordelingen van deze reisroute.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |