Printer online zetten macbook

Datum van publicatie: 12.07.2019

Dit is wellicht ook iets voor jou Nadat je de printer op de Mac hebt aangesloten, installeer je de Mac-software die je bij de printer hebt ontvangen en gebruik je de configuratie-assistent van de printer om de printer op het wifinetwerk aan te sluiten.

Als u opslagruimte wilt vrijmaken, kunt u deze map verwijderen.

Europa, Midden-Oosten en Afrika. Niet uw product? Close Zoeken op. Alle camera's Alle cameratassen weergeven Nieuwste. Voor de meeste recente printers staan de drivers standaard geïnstalleerd op je Mac.

Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Contacteer ons Productregistratie Kijk op www, printer online zetten macbook. Als je bij het afdrukken in het printervenster geen printer zien staan of niet de gewenste printer, neemt u contact op met de fabrikant van de printer voor support.

Het profiel wordt genstalleerd in het paneel 'Profielen' in Systeemvoorkeuren. Sluit de Brother machine met de USB kabel aan op uw computer. Om de printer en fax of printer en scan te vinden om vervolgens printer online zetten macbook Brother machine toe te voegen als printer, ga ja verder naar stap 3?

Als u afdrukt vanaf uw Mac op een printer die niet geschikt is voor AirPrint :.

Weet jij het antwoord?

Tips en technieken Tips en technieken. Problemen met AirPrint oplossen iOS. Start vervolgens de printer opnieuw op. Voor de meeste USB-printers hoef je alleen maar de software bij te werken en vervolgens de printer op de Mac aan te sluiten. Hiermee kan de afdrukvoortgang worden gecontroleerd.

  • Als je de printer hebt verbonden en er een melding verschijnt dat er nieuwe software kan worden gedownload, download en installeer je de software.
  • Zie hiervoor de onderstaande tabel. Als u vanuit een app geen toegang hebt tot de afdrukopties, kunt u vanuit de betreffende app niet afdrukken.

Hier voer je de locatie van de printer in bijvoorbeeld "buiten mijn kantoor"kan je best even nakijken of alle software-updates genstalleerd zijn, printer online zetten macbook. Kies een taal! Neem contact op met de ondersteuningsafdeling Contact Us. Voor de meeste recente printers staan de drivers standaard genstalleerd op je Mac. Vooraleer je een nieuwe printer aansluit, zodat je de printer eenvoudig kunt herkennen in het venstermenu 'Printer'!

Copyright IT Pro nv.

Geef uw mening

Als u vanuit een app geen toegang hebt tot de afdrukopties, kunt u vanuit de betreffende app niet afdrukken. Geef uw mening. Om dit te controleren, klik je op het venstermenu 'Printer'. Een wifi- of netwerkprinter toevoegen Als de Mac en de printer al met hetzelfde wifinetwerk zijn verbonden, kan het zijn dat de printer al beschikbaar is zonder dat er iets hoeft te worden geconfigureerd.

Wil je niets missen! Opmerking: Sommige printers die via deze algemene protocollen zijn verbonden, bieden mogelijk beperkte functionaliteit. Alle services weergeven. HP printers - Printer is offline of reageert niet Mac. Er zijn verschillende manieren mogelijk om een printer aan te sluiten.

Een wifi- of netwerkprinter toevoegen

Indien nodig open je het slotje links onderaan door erop te klikken en het wachtwoord van de Mac in te geven. Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken? Klik op het Apple-menu en klik vervolgens op Systeemvoorkeuren.

Als uw printer niet wordt vermeld in de lijst in de systeemvoorkeuren voor printers en scanners, klikt u op  onder de lijst en printer online zetten macbook u het commando om een printer of scanner toe te voegen? Zakelijke producten Business Products. Selecteer uw printer uit de lijst van apparaten. Hier typ je het IP-adres van de printer een reeks cijfers die er als volgt uitziet: Kies vervolgens 'Printers in de buurt' of open het paneel 'Printers en scanners' in Systeemvoorkeuren en kies de printer, printer online zetten macbook.

Klik op Voeg toe. Contact Neem contact met ons op voor ondersteuning per telefoon of e-mail. Als de printer niet beschikbaar is, kun je deze toevoegen.

Stap 1: Controleer of de printer gereed is

Probeer te printen. Als je dit niet doet, kan er een melding verschijnen dat er geen software beschikbaar is wanneer je je printer aansluit. Alle printers weergeven Op zoek naar een kantoorprinter? Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden, printer online zetten macbook. Firmware-updates bijvoorbeeld voor Studie volgen op latere leeftijd zijn updates voor de interne software in een printer of router, niet voor de software op uw Mac printer online zetten macbook iOS-apparaat.

Als de printer geschikt is voor AirPrint Als uw printer geschikt is voor AirPrint voor het afdrukken vanaf uw Mac of iOS-apparaat, controleert u of de printer verbonden is met hetzelfde wifinetwerk als de Mac of het iOS-apparaat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Wanneer u probeert af te drukken vanaf uw Mac of iOS-apparaat , komt u mogelijk de volgende problemen tegen:.
  2. Wij hebben de e-mail met succes verzonden! Selecteer de printer in de lijst 'Printers' en klik op 'Voeg toe'.
  3. Geef hieronder uw feedback. Nederlands Français Belgique.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |