Randje haken aan omslagdoek

Datum van publicatie: 16.07.2019

Een Engels haakpatroon voor een pompom of bolletjesrand. Groten, Betty.

Ben namelijk pas begonnen met haken. Niet moeilijk. Daniëlle Gelmers 25 januari om Fijne feestdagen een een gezond, liefdevol en creatief ! Alvast bedankt!

Een schatkist aan patronen voor mooie randjes. Gelukkig plaatsten wij eerder een grote tutorial waarin we de  basisprincipes van het haken  stap voor stap uitleggen. Nou weet ik ook meteen hoe ik het mooi moet afwerken. Anonymous 18 oktober om Sla weer twee steken over haak nog 2 stk, 1 l en 2 stk, randje haken aan omslagdoek.

 • Het is een Engels haakpatroontje van de CraftyGuild. Je legt het zo gaaf uit!
 • Haak een sierlijke rand om je haakwerk met deze vrij eenvoudige bobbelsteek. Je kunt het beste proberen om met de vaste op de hoek uit te komen.

Hopelijk komen er 'haaklessen voor gevorderden'! Sla weer twee steken over haak nog 2 stk, 1 l en 2 stk. Een gesteepte deken kun je maken door 'granny stripes' te haken. Het is een Engels haakpatroontje van de CraftyGuild. Haak een sierlijk randje van tulpen aan je haakwerk.

 • Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk. Ik zal ze missen.
 • Gratis haakpatroon voor roesjes aan je haakwerk. Nou weet ik ook meteen hoe ik het mooi moet afwerken.

Het haakpatroon beschrijft een rand, voor andere 2 of 3. Je kunt het gratis patroon vinden op de website van Inner Child Crochet. Voor sommige randjes gebruikte ik 1 kleur, die je aan haakwerk kunt haken, sjablonen en teksten, como un mundo sucio donde empresarios y representantes buscan su propio hoeveel verdient burgemeester aboutaleb en ocasiones al margen de la ley.

Simpel haakpatroon van Top Crochet Patterns. Ik heb randje haken aan omslagdoek sjaal gebreid en deze krult nogal op langs de zijkanten. Een mooie gehaakte rand met kleine vlindertjes. Dankjewel voor je lesjes.

Page content

Iets voor in mijn blokpauzes nu! Hecht af. Het haakpatroon beschrijft een rand, die je aan haakwerk kunt haken. Ik heb een sjaal gebreid en deze krult nogal op langs de zijkanten.

Mamakeuze MadeforHafsa 12 januari om Kant Haken Ruime verzameling patronen van kanthaakwerken oftewel open haakwerk, randje haken aan omslagdoek.

Ik wil ook een grote deken maken voor zoontjelief, maar dan gestreept. Heel hartelijk bedankt!!! Je kunt de fleecestof met de hand aan de achterkant van de deken naaien, met bv een festonsteek?

Dankjewel voor je lesjes.

Article content

Hieronder nog een paar ideetjes. Of is dat niet mooi en moet je echt op de hoeken gestopt zijn? Gehaakt randje voor om bijvoorbeeld een theedoek.

Als laatste kun je dan een randje om de deken heen haken.

 • Niet moeilijk.
 • Oh jammer dat de haakles gaat stoppen.
 • Ik zal hier twee bekende sierranden voordoen!
 • Haak een schulpenrand of een picot rand om je breiwerk of haakwerk.

Ik heb een sjaal gebreid en deze krult nogal op langs de zijkanten. Geschikt voor beginners. Super duidelijke uitleg, randje haken aan omslagdoek. Sla 1 losse en 2 vaste over en haak onder de volgende losse door 3 stk, 3l en weer 3 stk? Een mooi haakpatroon voor een gehaakt randje met klavertjes.

Anonymous 18 oktober om He jammer dat het de laatste is. Je legt het zo gaaf uit. Heb er al veel aan gehad en zal er nog veel meer aan hebben!

Hobbysite van Wendy Rademaker

Voor sommige randjes gebruikte ik 1 kleur, voor andere 2 of 3, sommige patronen lenen zich daar wel voor, andere weer niet. Benodigdheden:  — Tussenzetsel bloem goud — Gouden bedel rond — Jumpring Goud. Filethaken Eenvoudige haakpatroontjes voor het haken in de filet methode. Ha, heb je ook een tip hoe ik met het schulprandje de hoek om kan haken?

Hopelijk komen er 'haaklessen voor gevorderden'. Je kunt de fleecestof met de hand aan de achterkant van de deken naaien, met bv een festonsteek, randje haken aan omslagdoek. Een fan. Een gesteepte deken kun je maken door 'granny stripes' te haken.

Goed om te weten:

Comments

 1. Geronimo
  Dit was de alweer de laatste Haakles voor Beginners!

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |