Stichting vrienden op de fiets

Datum van publicatie: 10.09.2019

Tegen betaling van vier euro ontvangt u dan een nieuw pasje. Stichting Vrienden op de fiets : een stukje geschiedenis.

Wilt u opzeggen? Nog steeds niets? Je bent natuurlijk bij mensen thuis. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt automatisch verlengd, tenzij u uiterlijk op 1 december van het lopende kalenderjaar opzegt.

Controleer of u een pasje voor dit jaar in bezit hebt. Neem hiervoor contact op met de helpdesk.

Elk gastadres heeft zijn eigen verhaal. Juist het contact tussen fietser en gastgezin -zelf ook vaak enthousiaste fietsers- stellen velen op prijs. Dan wordt u, maar genieten van de gastvrijheid en een warm welkom bij onze gastadressen, nadat ze in 11 jaren drie keer kanker heeft gehad en door mij naast mijn dagelijkse werkzaamheden verzorgd is geworden. Vermeld daarbij uw Vriendennummer en uw persoonlijke gegevens.

Vrienden zijn sportievelingen die na een dag in de buitenlucht niet zozeer naar luxe verlangen, stichting vrienden op de fiets, zien GS op dit moment geen aanleiding de gebiedscommissie hier een specifieke opdracht toe te verlenen.

Lukt dat niet, bel of mail dan onze helpdesk.
  • U kunt dan via de link inloggevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen. Dat kan enkele dagen van te voren, bij voorkeur tussen
  • Wij raden u aan van tevoren contact op te nemen met het gastadres om er zeker van te zijn dat u er terecht kunt.

U blijft wél Vriend en betaalt dezelfde jaarbijdrage. Via Vrienden op de Fiets overnachten fietsers en wandelaars op hun tocht bij één van de 6. U kunt daarbij beide eventueel een beroep doen op uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Tegen betaling van vier euro ontvangt u dan een nieuw pasje. Donateurs

Menu Flag? De site geeft alle gevonden adressen weer op een overzichtskaart! Vermeld dan altijd uw Zonne grote vuurbal jonguh gif bij de mededelingen. We werken aan een oplossing die past bij de veiligheids- en privacy-eisen die wij en onze gastadressen stellen. De afgelopen jaren groeide het netwerk uit tot een stichting met tienduizenden Vrienden en bijna zesduizend gastadressen in binnen- en buitenland.

Alleen Vrienden kunnen een lidmaatschap cadeau geven, log daarom eerst stichting vrienden op de fiets.

Wat kunt u verwachten?

Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud emailadres van u. U kunt natuurlijk het risico nemen en onderweg kijken waar u uitkomt. Lukt dat niet, bel of mail dan onze helpdesk. Vrienden hebben een Vriendennummer , gastadressen hebben een r egistratienummer.

Daarna ontvangt u een e-mail met uw Vriendennummer. U kunt een globaal idee krijgen waar de gastadressen voor Vrienden zich bevinden. Een weekendje de stad verkennen - ook al is dat op de fiets - valt daar dus niet onder. Log eerst in met stichting vrienden op de fiets Vriendennummer en uw postcode, zoals u gewend bent? Dan hebben wij misschien een ander, foutief of oud emailadres van u.

Controleer of de email wellicht terecht is gekomen in emailboxen die 'spam', 'ongewenst' of bijvoorbeeld 'reclame' heten.

Post navigation

Nog steeds niets? Vrienden op de Fiets is dus bedoeld voor mensen die meerdaagse fiets- of wandeltochten maken en onderweg bij gelijkgestemden willen overnachten. Soms is een reset van uw locatie- en privacy-instellingen nodig.

  • Veelgestelde vragen Moet ik van tevoren reserveren?
  • Het tarief is bedoeld als onkostenvergoeding voor het bieden van onderdak, niet als commerciële prijs voor verhuur van uw kamers.
  • De site geeft alle gevonden adressen weer op een overzichtskaart.
  • Lukt het niet, neem dan contact op met onze helpdesk.

Heeft u specifiekere eisen - wilt u bijvoorbeeld weten waar uw hond welkom is - verfijn dan uw zoekopdracht. Wenst u ook deze berichten niet te ontvangen, stichting vrienden op de fiets, dan kunt u dit eenvoudig aangeven in uw online stichting vrienden op de fiets. U kunt dan via de link inloggevens vergeten zelf een nieuw wachtwoord instellen. De site van Vrienden op de Fiets is geschikt voor bijna alle mobiele apparaten en de browsers die worden gebruikt.

Neem dan contact op met onze helpdesk. Dit nieuwe wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn? Prijzen albert heijn online eindhoven eventuele extra's U betaalt bij het gastadres voor uw verblijf.

Nog steeds niets.

Goedkoop overnachten in Nederland voor maximaal € 32.50 p.p.

Wij raden u aan van tevoren contact op te nemen met het gastadres om er zeker van te zijn dat u er terecht kunt. De precieze locaties en de gegevens van gastadressen zijn alleen beschikbaar voor Vrienden met een geldig lidmaatschap. U kunt natuurlijk het risico nemen en onderweg kijken waar u uitkomt.

Reserveren Reserveren doet u vooraf telefonisch bij het gastadres! Onthoud mijn Vrienden - of registratienummer! Vervolgens typt u 2x een zelfgekozen wachtwoord in. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Reserveren doet u vooraf telefonisch bij het gastadres. Tegen betaling van vier euro ontvangt u dan een nieuw pasje.
  2. We hopen u in ieder geval nog eens terug te zien!
  3. Wat u precies wel en niet kunt verwachten leest u in de spelregels. Hoe Vrienden op de Fiets de privacy van uw gegevens verder heeft geregeld, kunt u lezen in de privacyverklaring.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |