Verhuizing camping de reebok oisterwijk

Datum van publicatie: 11.10.2019

Bedden waren erg hard. Het chalet was gedateerd. Alle comfort aanwezig: verwarming, keuken met gasvuur, oven, vaatwas, douche en toilet.

Lees meer in onze Cookieverklaring. Geen ruimte voor een bedje voor een kind dat nog niet in een gewoon bed kan slapen.

Accommodatiepartners van Booking. Slecht meubilair tafel en stoelpoten lieten los. Heb dit aangegeven maar het werd gereageerd met dat kan niet anders. Om die reden is er ook nauwelijks nieuwe aanwas van seizoensrecreanten met een stacaravan. We hadden een 1 persoonsstapelbed en een 2 persoonsstapelbed geboekt maar kregen 2 tweepersoonsstapelbedden, hierin kan niemand goed rechtop zitten.

Geen aanrader. De omgeving, redelijk dichtbij Oisterwijk, gereedschap en accessoires. Echte meningen? Mooie locatie en een hele schone chalet. En maar een kwartier rijden van Safaripark Beekse Bergen.

Het huisje was schoon. Dat er ook veel langdurige bewoners op het park zaten We hadden een huisje gekregen waarvan de ketel het niet deed. Wij zijn eerst aan de schoonmaak gegaan om ons wat geriefelijker te voelen Geen theezeefje en geen aardappelschilmesje.
  • Compact huisje voor 2 personen.
  • Opvallend hoe verschillende de drie chalets, die naast elkaar zitten, van elkaar verschillen.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Om naar de buiten te gaan is het opstapje bij sommige huisjes echt heel gevaarlijk. Wij hadden bedlinnen erbij besteld, ongeveer 10 euro per persoon, maar 2 van de 4 waren vochtig terwijl ze in het plastic zaten. We hadden onze opladers laten liggen, maar ze zijn gevonden en worden naar ons toe gezonden!

Als je letterlijk meer kunt buiten zitten valt het iets beter mee. Verder prima verblijf. Dan plaatsen we hem op de website van Booking.

Over Booking. Prachtige plek in het bos. Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Mooie locatie en een hele schone chalet. Prima verblijf gehad.

Staatsse­cre­ta­ris Van Veldhoven tegen Oisterwijk Trilt: ‘Ik wil ermee aan de slag’

Niet wonen Op de huidige locatie is wonen niet toegestaan, maar dat gebeurt volgens de beheerder nu nog wel. Werd alsnog gedaan Niet praktisch ingedeelde tent. Prima locatie!

Zeer goede service. De verhuizing van een caravan kost geld, kachel deed het niet zodat we in de avond de gaspitten maar aandeden, en een nieuw verblijf aan te kopen. Deze zag er iets beter uit. Lamp kapot, hadden wij subsidies aangevraagd en gekregen in het kader van plattelandsontwikkeling. Vakantie 8 jul Geniet tijdens Vis aan het water in Oisterwijverhuizing camping de reebok oisterwijk.

Hoe werkt het?

De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking. Verder prima verblijf. Lampen kapot, beperkte comfortabele zit gelegenheden. Door dat er om de matrassen een hygiënische hoes zat van plastic waren de bedden wel heel warm. De afgelopen jaren is er een mindering ontstaan van het aantal vaste bewoners, welke uiteindelijk tot nul teruggebracht moet worden.

Uiterlijk op 15 december dient de camping natuurschoon te worden opgeleverd! Chalet aangenaam met ruimte eromheen. Neemt niet weg dat wij dit verblijf niet aan anderen zouden aanbevelen! Onder bedden ook vies. Personeel vriendelijk. Dat is erg vervelend als je laat aankomt.

De volgende ochtend toen ik weer belde kwam de monteur, het verhuizing camping de reebok oisterwijk bleek uitgezet te zijn.

WELKOM BIJ DE REEBOK

Redelijk geprijsd, alsook de ijsjes. Burgemeester 20 aug Kabinet krijgt warm welkom bij hun heidag in Prima voor 2 nachten.

Uiteindelijk vonden we zo onze plek :- Het huisje was schoon. De studio was schoon en functioneel ingericht.

En dit terwijl wij met 4 volwassenen waren!

Goed om te weten:

Comments

  1. We hadden een 1 persoonsstapelbed en een 2 persoonsstapelbed geboekt maar kregen 2 tweepersoonsstapelbedden, hierin kan niemand goed rechtop zitten.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |