De schelp egmond aan zee

Datum van publicatie: 10.10.2019

Al heb ik wel het gevoel dat je die gerechten ergens anders ook voor minder geld kunt eten. Heeft dit hotel een volledige bar?

Het bestond uit drie kleine bolletjes ijs die enigszins gemengd waren, dus niet echt vanille maar het leek alsof de restjes bij elkaar waren gegraaid. Gemiddeld We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Gut 30 juli Markus DE. In principe weekends, mid- of hele weken zomers alleen hele weken. Uitermate slecht! Waterige kabeljauw, verlepte sla in een glaasje gepropt, puree bij de biefstuk die was echt niet te eten.

Wanneer je dit aangeeft, wordt gezegd dat het nog wel een tijdje gaat duren. Bediening vriendelijk en correct. Kregen een pannenkoek die niet gaar was met komkommer en de schelp egmond aan zee. Wij hebben hier koffie gedronken maar behalve dat het er mooi uit ziet mag er best wat aan de service Kinderen van jaar reizen gratis mee.

Contactgegevens

Lekkere koffie en een heerlijk broodje met tonijn. Bedank annaw. Geen passie in het bereiden. Verwarming Centrale verwarming. Ontbijt, Lunch, Diner, Brunch, Na sluitingstijd.

  • Roken in de woning is  niet  toegestaan.
  • Bedank Willem K.

Website www. Ga hier zeker nog veel vaker heen. Een echte aanrader voor de inwendige mens. Locatie 9,7. Egmond aan zee ligt in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland.

Waarderingen en beoordelingen

We voelden ons echt verwend. Verder treft u op deze woonlaag een toilet Op de tweede etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers met ieder 2 éénpersoonbedden.

Plaats recensie. Uitermate slecht!

Beschrijving Kenmerken Indeling Beoordelingen 22 Afstanden De appartementen zijn nagenoeg identiek aan elkaar. Community Hoe was jouw ervaring. Schuin onder de appartementen bevindt zich  Restaurant Mats. Minimum: 1Maximum: Attracties in de buurt Bekijk alle 11 attracties in de buurt.

Alles voor een zeer redelijke prijs. Roken in de woning is  niet  toegestaan. Inloggen Lid worden. In de omgeving. Dank jullie allemaal hiervoor.

Het ziet er mooi uit en heeft gezellige zithoeken? Wat een prachtig mooi strandpaviljoen is dit geworden. Het is de schelp egmond aan zee duurzaam gebouwd.

De woonkamer is comfortabel ingericht met onder andere 2 heerlijke sofa's en een flinke eettafel. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht op het Pompplein. Schrijf een beoordeling!

Hoe was jouw ervaring?

Zaterdagavond hier gegeten. Schoon 9,7. Biedt dit hotel gratis wifi aan?

Zijn hier meerdere keren geweest tot ieders tevredenheid. Bespaar geld? Is dit uw vermelding. Kortom een gemiddelde strandtent waar je prima en snel kunt eten voor een iets hogere prijs.

Goed om te weten:

Comments

  1. Abdulkadir
    Huisdieren zijn niet in principe niet toegestaan maar een klein goed gesocialiseerd hondje zou eventueel kunnen. Zweeds 1.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |