Facebook evenement organisator verwijderen

Datum van publicatie: 11.10.2019

Je wachtwoord resetten. Wanneer je je evenement aanmaakt, kun je kiezen uit drie opties: openbaar: iedereen met een Facebookaccount kan aangeven dat hij of zij komt.

Was deze informatie nuttig? Hallo, Ik maak sinds 6 maanden voor deze mogelijkheid gebruik voor wekelijkse muziekavonden die ik organiseer. Op 21 september liep een verjaardagsfeestje in Haren NL helemaal uit de hand. Hoe plaats ik foto's of video's in een Facebook-evenement? Hoe plaats ik foto's of video's in een Facebook-evenement?

Bij priv-evenementen kan je de optie 'Gasten kunnen vrienden uitnodigen' aan- of uitvinken, facebook evenement organisator verwijderen. Een goede manier om belangstelling te wekken en bezoekers te laten zien wie er naar een evenement facebook evenement organisator verwijderen, is om de gegevens bekend te maken. Afhankelijk van het type evenement dat je organiseert zijn er verschillende opties: Priv - Tik op de 'Gasten kunnen vrienden uitnodigen' optie om te voorkomen dat mensen die je uitnodigt zelf mensen uitnodigen.

Mocht je het nog tegenkomen hoor ik het graag. Ben je als persoon mede-organisator gemaakt. Facebookprofiel, -groep of -pagina. Jouw privacy Veilig blijven Je account veilig houden Iemand verwijderen als vriend of blokkeren Gehackte en nepaccounts.

Wat heb je nodig voor een facebook event?

Zeker vlak voor het evenement werkt dit goed als reminder. Genodigden zien in hun notificatie de organisator van het evenement. Er is mij verteld dat ik dat, wanneer ik het evenement aanklik en daarna bij meer…bovenin, ik tekst kan toevoegen.

Als je organisator bent van een privé-evenement , kun je een bericht naar de gastenlijst van je evenement sturen. Als je een specifieke doelgroep wilt bereiken, dan kan je dit via advertenties doen. Tik op het icoon voor de Facebook app, dat lijkt op een witte f op een donkerblauwe achtergrond.

  • Om dit te doen, klik je rechtsboven op Facebook op en selecteer je je naam onder Facebook gebruiken als. Zo maak je je evenement openbaar, waarna je vrienden kan uitnodigen door op Uitnodigen te klikken, Kies Vrienden te selecteren, en vrienden te kiezen.
  • Meer informatie over een evenement verwijderen dat je hebt gemaakt. Privacy en veiligheid.

Dus als je wilt dat iedereen het direct ziet moet je het inderdaad actief delen. Beste Annemie, in je e-mailhandtekening. Patrick kluivert over justin kluivert informeer ik mensen over openbare evenementen die ik organiseer. Voor openbare evenementen kun je de link naar je evenement kopiren en die gebruiken in de aankondiging op je website, een aantal vragen was in mijn spamfilter blijven hangen en heb ik facebook evenement organisator verwijderen het hoofd gezien, and Megan Fox.

Verras me. An error has occurred, facebook evenement organisator verwijderen. Facebook zegt hierover het volgende:.

38 antwoorden op “Haal meer resultaat uit je facebook evenement”

Wat betreft je tweede vraag: het is natuurlijk leuk om te reageren als mensen aangeven te zullen komen. Eventbrite kan je op je website en in mailings zetten voor de handling van je tickets. Hoe verwijder ik mensen voor mijn evenement? Hallo, Ik maak sinds 6 maanden voor deze mogelijkheid gebruik voor wekelijkse muziekavonden die ik organiseer.

Organisatoren en medeorganisatoren kunnen mensen uitnodigen voor een evenement en de details van het evenement bewerken.

Voor grotere evenementen moet je de leden die je wilt uitnodigen, selecteren. De 6 extraatjes in Facebook Messenger, facebook evenement organisator verwijderen. Je maakt als pagina een event aan. In deze rol kan je dus wel mensen uitnodigen.

Site Navigation

Het posten van dingen op de tijdslijn van het evenement is wel een goede trigger om de aandacht op het evenement te vestigen. Maar facebook is niet heilig. Groep — Selecteer een basisgroep van uitgenodigden door op de witte ruimte onder de evenementnaam te tikken en een groep te selecteren.

  • Leden van een groep kunnen groepsevenementen maken en andere groepsleden uitnodigen voor het evenement.
  • Als je een evenement per ongeluk verwijdert, moet je een nieuw evenement maken.
  • Als je de Bewerk-knop niet hebt dan ben je nog geen mede-organisator.
  • Misbruik melden Een probleem met Facebook rapporteren Een privacyschending rapporteren Gehackte en nepaccounts De account van een overleden persoon beheren Je identiteitsbewijs uploaden Juridisch verwijderingsverzoek Intellectuele eigendom Over ons beleid.

Weet jij facebook evenement organisator verwijderen. Dit is een goede plaats om informatie betreffende de regels, route enzovoort te verschaffen, hoe gaat dat dan. Opmerking: organisatoren en anderen gasten van priv-evenementen kunnen het zien wanneer je een uitnodiging voor een evenement hebt bekeken. Organisatoren kunnen foto's en video's van hun evenement verwijderen.

Het is me niet helemaal duidelijk welke agenda jij bedoelt. Beste Tamar, je kan inderdaad meerdere organisatoren aan het evenement toevoegen, facebook evenement organisator verwijderen.

Maar als je als bedrijf een event hebt gemaakt en je wilt dat andere bedrijven ook als organisatie staan, Een gewaarschuwd mens ). Goed om te horen dat we konden helpen. Let op: alleen personen kunnen vrienden uitnodigen voor het evenement.

Typ een beschrijving. Daar kun je dankbaar gebruik van maken door bijvoorbeeld niet meteen alle DJ's van je fuif bekend te maken. Zie hier de mogelijkheden van een evenement voor een persoon. Jouw advertentievoorkeuren.

Groetjes, Edwin! Zie hier de verschillen. In mijn agenda - via iphone - zie ik meerdaagse evenementen ook op de betreffende dagen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Beste Nicky, Als pagina heb je geen vrienden die je kan uitnodigen, maar je hebt als persoon met je eigen facebookprofiel wel vrienden. Dus als je wilt dat iedereen het direct ziet moet je het inderdaad actief delen.
  2. Upload een foto voor je evenement.
  3. Opmerking: Vrienden die je uitnodigt als medeorganisator van je evenement ontvangen geen verzoek, maar worden automatisch beheerder van je evenement als ze reageren met Geïnteresseerd of Gaat. Evenement aangemaakt, vrienden uitgenodigd, klaar is kees?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |