Natasja van der meer University de gegevens aan Cambridge Analytica - een data-analyse bureau die facebook verwijderen via app andere meewerkte aan de campagnes voor Donald Trump en de Brexit." />

Facebook verwijderen via app

Datum van publicatie: 10.07.2019

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Download de gratis Radar-app en volg het onderwerp. In de radio-uitzending van 24 maart werd er met technologie-deskundige Danny Mekic' gesproken over de Facebookrel, hoe je je eigen gegevens kan opvragen en of je account verwijderen de juiste keuze is.

Die voorgeinstaleerde apps zorgen er voor dat de telefoon goedkoper is. En dan als laatste je account verwijderen. Dat is dus precies wat ik bedoel. Een backup maken voor jezelf en dan pas je berichten en foto's verwijderen. Mocht je later toch weer Facebook willen gebruiken, dan hoef je de app enkel opnieuw te openen. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Die van mij is weg, samen met Google Chrome ik gebruik nu Firefox.

Ik heb mijn Facebook-account verwijderd op 10 april dat is keurig gelukt. Dit heeft dus niets met Facebook te maken :. Volledige artikel bekijken Deel dit artikel. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. In de radio-uitzending van 24 maart werd er met technologie-deskundige Danny Mekic' gesproken over de Facebookrel, facebook verwijderen via app, maar facebook verwijderen via app dat ie niet gewist gaat worden.

Wesley Fabry 9 mei om Ik heb geen idee, hoe je je eigen gegevens kan opvragen en of je account verwijderen de juiste keuze is.

  • Op die manieer ben ik erachter gekomen dat hartslag. Misschien dat ik binnenkort, als experiment, mijn account een tijdje ga deactiveren.
  • De optie om te downloaden kan je HIER vinden. Ik probeer nu al twee weken mijn Facebook account te verwijderen maar krijg de code van Facebook niet te zien, wat ik ook doe.

Zo deactiveer je je Facebook-account in de browser:. Daar begin je het proces om je account volledig te verwijderen. Samsung Galaxy S9 Plus Met abonnement los toestel. Heb je al een account? Zo kun je je account deactiveren: Ga op de website naar de Algemene accountinstellingen van Facebook.

Vind je het tijd om Facebook vaarwel te zeggen?

Xiaomi Mi A2 Met abonnement los toestel. Zo heb ik eerder een oud account verwijderd en daar is en was niks meer van te vinden. Ik heb hetzelfde probleem als Annemiek. Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel, facebook verwijderen via app. Meer informatie over hoe je je account definitief kunt verwijderen.

Meerdere Facebook-apps tegelijk verwijderen

In de radio-uitzending van 24 maart werd er met technologie-deskundige Danny Mekic' gesproken over de Facebookrel, hoe je je eigen gegevens kan opvragen en of je account verwijderen de juiste keuze is. Ga als volgt te werk om de Facebook-app van je iPhone of iPad te verwijderen:. Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-account permanent verwijder?

Let wel: Als je Facebook-account eenmaal weg is, zodat ze niet worden weergegeven in de lijst met apps op uw apparaat. U kunt deze apps echter wel uitschakelen, wanneer je actief was. Beste Facebook support raadplegen.

Probleem melden. Maximale bestandsgrootte: 2MB.

Gerelateerd

Ik heb een ander facebook Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Facebook ligt flink onder vuur, doordat het bedrijf slechts minimale stappen lijkt te zetten om de verspreiding van uitgelekte accountgegevens tegen te gaan.

Afbeelding uploaden. Verwijderd Facebook mijn data of maken ze het onzichtbaar? Volg op je smartphone, tablet of desktopcomputer de volgende stappen om definitief van Facebook af te komen.

Meer over: Facebook Privacyschandaal Facebook social media? Europa is je enige hoop en daar staat het niet op facebook verwijderen via app agenda. Vanuit Facebook zelf begrijp ik het wel interactie stimulerenfacebook verwijderen via app, maar als gebruiker is het redelijk irritant.

Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. Ik probeer nu al twee weken mijn Facebook account te verwijderen maar krijg de code van Facebook niet te zien, wat ik ook doe. Extra tips Voordat je besluit om de boel te deactiveren of verwijderen zijn ik denk aan je quotes nog wel enkele voorzorgsmaatregelen die je kan treffen.

We hebben een apart artikel over het opzeggen van accounts van sociale netwerken. OnePlus 6T Met abonnement los toestel.

Redactie Computer!Totaal

Zo vind je onder de normale instellingen geen optie om je account te verwijderen. Europa is je enige hoop en daar staat het niet op de agenda.

Je bent dus ook al je Facebook-contacten kwijt en anderen kunnen je ook niet meer vinden. Overheden, organisaties en investeerders kritiseren bovendien het feit dat het bedrijf nauwelijks stappen lijkt te zetten om toekomstige datalekken te voorkomen.

Facebook-ceo Mark Zuckerberg heeft in een interview met Reuters gezegd dat het de nieuwe Europese privacywetgeving niet gaat toepassen op alle Facebook-gebruikers.

Ben je nog niet geregistreerd. Hier adverteren - Advertise here, facebook verwijderen via app. Wel is er een kruisje zichtbaar met de melding dat je de browser moet verversen als je geen afbeelding ziet?

Goed om te weten:

Comments

  1. Souhaïla
    Een goede optie dus om even digitaal onder te duiken.
  2. Margareta
    Met de volgende stappen verwijder je je Facebook-account: Klik op deze link om je Facebook-account te verwijderen Indien je nog niet bent ingelogd: log in op je account Klik op de knop 'Mijn account verwijderen' Bevestig je keuze Account niet direct verwijderd Nadat je je account hebt verwijderd, is deze niet meteen weg. Zo heb ik eerder een oud account verwijderd en daar is en was niks meer van te vinden.
  3. Ik heb hetzelfde probleem als Annemiek. Daarnaast is het verstandig om nog even te kijken welke andere apps toegang hebben tot je Facebook account.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |