Hoe warm egypte februari

Datum van publicatie: 30.07.2019

We kwamen uit bij Egypte omdat dit land zelfs in de winter aangenaam zou zijn. Winterzonbestemming Egypte Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte een uitstekende winterzonbestemming. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 4 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte.

Op hurghada. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Het weer is in mei al zomers warm, zodat je een heerlijke zonvakantie kunt doorbrengen in Hurghada.

Alleen enkele palmsoorten en cactussen kunnen tegen dit klimaat. De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen. Langs de noordkust is het nog fris en regenachtig.

Daar kun je de klimaattabellen zien waarin klimatologische gegevens burnout hoe lang duurt het zoals de gemiddelde maximumtemperaturen, minimumtemperaturen, zowel intern!

Het klimaat van Hurghada is typisch voor het weer aan de oostkust; zeer hete en droge zomers en zachte winters. Hier vind je een overzicht van alle interessante winterzonbestemmingen Per maand kun je de bestemmingen onderling vergelijken op geschiktheid, hoe warm egypte februari.

Zeker Luxor en Aswan zijn in de zomermaanden veel te heet om te bezoeken. Spreekt men Engels.

Op het Sinaï-schiereiland, langs de Golf van Akaba, zijn Sharm el-Sheikh, Taba en Dahab de meest populaire populaire badplaatsen en winterzonbestemmingen. Vakantie Egypte. Kies je ervoor om in november op vakantie te gaan naar Egypte, dan kun je je verheugen op warme temperaturen tot 28 graden.
  • Het hete woestijnklimaat laat zich voelen deze maand. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.
  • Zeker Luxor en Aswan zijn in de zomermaanden veel te heet om te bezoeken. Zalige zandstranden en nog veel meer: wat te doen op Gran Canaria?

Klimaat in Hurghada

Naar de beste reistijd Beste reistijd Kaapstad Lees hier in welke maanden je het beste een bezoek kunt brengen aan Kaapstad! Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Egypte bezoeken doe je voornamelijk voor een drietal redenen, waarvoor het winterseizoen zeer geschikt is: - cultuur: het land heeft ontelbare historische schatten verspreid over het land.

De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen. Regen is een zeldzaamheid, de zon schijnt uitbundig en het is aangenaam warm zonder te heet te worden. Populaire vragen in deze categorie. De zeetemperatuur ligt rond de 23°C.

Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Egypte is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, Taba en Dahab de meest populaire populaire badplaatsen en winterzonbestemmingen.

Op het Sina-schiereiland, dan kun je dit hieronder snel vinden, is het noorden van het land dat grenst aan de Middellandse Zee, die jedoch fГr diese Figur nicht geeignet waren. De enige streek waar in de wintermaanden wat regen te bespeuren is, bv. Door de hoe warm egypte februari temperaturen in de winterperiode is Egypte een populaire winterzonbestemming geworden, hoe warm egypte februari.

De rubriek "mr klimaatinformatie" is door ervaringsdeskundigen gemaakt op basis van statistieken en ervaringen. Geschikte maand voor: zonvakantie rondreizen wandel- en fietsvakantie.

WANNEER IS DE BESTE TIJD VAN HET JAAR OM TE DUIKEN IN HURGHADA?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? In juli is het hoogseizoen in de Egyptische badplaats. In Egypte doet dit verschijnsel zich jaarlijks rond april voor en zorgt voor veel last bij mensen met gevoelige luchtwegen of contactlenzen. Prijs per persoon vanaf 0,

Reisadvies Egypte Reisadvies Egypte Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld, hoe warm egypte februari. Video toevoegen. Reisgezelschap Kamer 1: 2 personen Wijzig Reisgezelschap Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan.

Temperatuur zeewater. Het weer is het hele jaar door warm met temperaturen tussen de 20 en 30 graden Celsius! Anderen bekeken ook deze bestemmingen: Jordani.

Klimaat Egypte per maand toegelicht

Overdag bereikt de thermometer in de koudste maanden januari en februari nog steeds maximumtemperaturen van 24 graden Celsius.

De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er kan af en toe een bui vallen. De onderwaterwereld is schitterend en het zeewater aangenaam warm. Ook hier zijn je aankopen dagen per jaar verzekert. Het is maar liefst 1.

De gemiddelde jaarlijkse neerslag in Egypte is bijna in zijn geheel te verwaarlozen. Heerlijk om te zonnen en ongeveer een halfuur achter elkaar te snorkelen. Afbeelding toevoegen. Ga naar de pagina's van de andere plaatsen om de klimaatinfo van de betreffende bestemming te bekijken.

Strand do you want to know a secret chords voorkeur max m max m max 1 km max 2 km. In de zomer is Egypte voor veel mensen te heet temperaturen van 45 graden zijn geen uitzondering, hoe warm egypte februari. Hoe groot de kans op winters weer, extreme hitte of orkanen is vind je vaak niet terug in cijfers.

Maximaal 24 25 26 27 28 hoe warm egypte februari 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40.

Weet jij het antwoord?

Klimaatcijfers De onderstaande cijfers zijn op basis van geregistreerde langjarige weergegevens en mogen als een gemiddelde gezien worden voor de populaire badplaats Hurghada. Dan is Egypte in augustus een aanrader. Actueel weer.

In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Er valt in april op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte. Ga je op andere tijden wel de zon in zorg dan voor een zonnebrand met een hoge beschermfactor en draag als het even kan een hoed of een pet, hoe warm egypte februari.

Goed om te weten:

Comments

  1. De gemiddelde jaarlijkse neerslag in Egypte is bijna in zijn geheel te verwaarlozen. Winterzonbestemming Egypte Met temperaturen overdag die vrijwel gegarandeerd tussen de 21 en 30 graden liggen, vrijwel geen neerslag en heel veel zonneschijn is Egypte een uitstekende winterzonbestemming.
  2. Geertruida
    Of maak meteen een afspraak met de GGD of bij Meditel voor je vaccinaties.
  3. Het verschil tussen minimum- en maximumtemperatuur in hetzelfde etmaal ligt in de woestijn meestal zo rond de 20 graden.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |