Kunst en antiekbeurs naarden

Datum van publicatie: 07.10.2019

Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. Bent u er ook bij? Andere nieuwe gezichten zijn o.

We zijn nog tm zondag geopend! Goed voor een zeer bijzondere kunstzinnige belevenis. Browse Instagram content with Picdeer. De objecten zijn gemaakt van glas, een materiaal dat breekbaar is, net als de mens en sterk als de mensheid. Vanmiddag te horen! Exclusieve Juwelenbeurs in Wereldmuseum woensdag 11 juli

Toggle navigation Picdeer. Kunst en Antiek Weekend Naar Goed voor een zeer bijzondere kunstzinnige belevenis, kunst en antiekbeurs naarden. Dit jaar zijn er weer vele unieke en zeldzame kunstobjecten tijdens het sfeervolle evenement te vinden waardoor liefhebbers in mooie kunst kunnen investeren.

Deze extra sfeervolle avondopening wordt tevens muzikaal opgeluisterd. Kunstbeurs Naarden gevarieerder dan ooit. Dit allemaal onder n dak, die van de Grote Kerk in Naarden.

Speciaal voor Kunst en antiek weekend Naarden heeft theobsessionofart een internationale selectie van werken samengesteld. Mari Meszaros is altijd al gefascineerd geweest door de overlevingskracht van objecten die tijd, geschiedenis en het menselijke leven in zich dragen.
 • Hierdoor bent u als koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit. De meer dan 65 verschillende galeries, antiquairs en juweliers presenteren, naast hun eigen collectie een zo breed mogelijk aanbod van één onderwerp, kunstenaar of thema.
 • Hij raakte gefascineerd door de unieke stijl, het vakmanschap en de uitzonderlijke kleuren van het sociaal realisme en Russisch impressionisme. De objecten zijn gemaakt van glas, een materiaal dat breekbaar is, net als de mens en sterk als de mensheid.

Verstuur nu éénmalig een persbericht Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Bent u er ook bij? Dagelijks om Bidau heeft dit beeldje speciaal voor Sarah Bernhardt gemaakt en het behoorde dan ook tot haar privécollectie.

De meer dan 65 verschillende galeries, antiquairs en juweliers presenteren, naast hun eigen collectie een zo breed mogelijk aanbod van één onderwerp, kunstenaar of thema. Deze sieraden zijn onder één dak ontworpen, geproduceerd en worden exclusief verkocht door Rocks and Clocks.

 • Exclusieve Juwelenbeurs in Wereldmuseum woensdag 11 juli De opbouw is begonnen, wij hebben er zin in.
 • Hij raakte gefascineerd door de unieke stijl, het vakmanschap en de uitzonderlijke kleuren van het sociaal realisme en Russisch impressionisme.

Toggle navigation Picdeer. Download als ZIP. De Friday Night Special is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uiterst gezellige avond alwaar kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en genieten van de uitgebreide kunstcollecties in een eigentijdse ambiance. Kaartjes van gogh museum verzorgt door Kroymans Jaguar Land Rover Vanaf de parkeergelegenheden rond de vesting wordt een gratis pendeldienst aangeboden door Kroymans Jaguar Land Kunst en antiekbeurs naarden.

U kunt dan tevens genieten van een overheerlijk diner in de beursbrasserie.

Andere persberichten van deze organisatie

De opbouw was vandaag in volle gang! Ze zijn gespecialiseerd in gesigneerde stukken van bekende internationale sieradenhuizen en getalenteerde minder bekende ontwerpers. Toggle navigation Picdeer. Pendeldienst verzorgt door Kroymans Jaguar Land Rover Vanaf de parkeergelegenheden rond de vesting wordt een gratis pendeldienst aangeboden door Kroymans Jaguar Land Rover.

E: communicatie interevent. Een mix van zeldzaam oud en bijzonder nieuw werk is te zien en te koop, waardoor er voor iedere bezoeker iets aantrekkelijks te vinden is. Andere persberichten van deze organisatie Schitterende kunst en antiekbeurs naarden tijdens Pinksterweekend donderdag 9 mei We zijn nog tm zondag geopend. Bent u op zoek naar een mooi kunstboek.

Kunstantiekweekend

Een mix van zeldzaam oud en bijzonder nieuw werk is te zien en te koop, waardoor er voor iedere bezoeker iets aantrekkelijks te vinden is. De meer dan 65 verschillende galeries, antiquairs en juweliers presenteren, naast hun eigen collectie een zo breed mogelijk aanbod van één onderwerp, kunstenaar of thema.

Dagelijks om Dagelijks wordt het publiek getrakteerd op diverse inspirerende rondleidingen.

 • We zijn nog tm zondag geopend!
 • Dagelijks wordt het publiek getrakteerd op diverse inspirerende rondleidingen.
 • Dagelijks om
 • Speciaal voor Kunst en antiek weekend Naarden heeft theobsessionofart een internationale selectie van werken samengesteld.

De collectie van deze kunsthandel omvat kunstwerken uit eind 19, maar ook een vitrine met enkel Hollands zilver en kunstwerken uit een bepaalde stijlperiode. De Franse schilder werd vooral bekend om zijn voorstellingen van restaurants en kleedkamers van revue- en balletdanseressen. Dagelijks wordt het publiek getrakteerd op diverse inspirerende rondleidingen, kunst en antiekbeurs naarden. Mis het niet. Zo is er microsoft account verwijderen van tablet wand met werken van n schilder en alleen stillevens, begin 20e eeuw.

Gallery McSorley, deelnemer aan het kunstantiekweekend en fineartantiques fair, naar verwachting. Daarom komen al twee decennia lang kunstliefhebbers uit heel Nederland naar Naarden om niet enkel te kijken maar ook te kopen! De Friday Night Special is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een uiterst gezellige avond alwaar kunstliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en genieten kunst en antiekbeurs naarden de uitgebreide kunstcollecties in een eigentijdse ambiance.

Evenementdetails

Ze zijn gespecialiseerd in gesigneerde stukken van bekende internationale sieradenhuizen en getalenteerde minder bekende ontwerpers. Zo is er een wand met werken van één schilder en alleen stillevens, maar ook een vitrine met enkel Hollands zilver en kunstwerken uit een bepaalde stijlperiode. E: communicatie interevent. Vanaf de parkeergelegenheden rond de vesting wordt een gratis pendeldienst aangeboden door kroymansjlr Jaguar Land Rover.

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Verstuur nu nmalig een persbericht Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Met haar begeleiding en voor een groot deel op zijn instinct iw hij erin geslaagd om de beste stenen te kiezen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Gratis rondleidingen Als bezoekers meer willen weten over de mooiste objecten van de beurs laten ze zich meenemen tijdens één van de gratis rondleidingen.
 2. Hubrecht
  Goed voor een zeer bijzondere kunstzinnige belevenis.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |