Motormanagement lampje knippert fiat punto

Datum van publicatie: 01.10.2019

De Wegenwacht meldt ook dat de stekkerverbindingen in de elektronica en van de BDP-sensor vervuild kunnen raken, wat tot uiteenlopende storingen kan leiden. Maak die dan hier aan.

Schone en efficiënte verbranding In het instructieboekje leest u dat dit lampje aangeeft dat er een storing in het inspuitsysteen of ook wel het motormanagementsysteem genoemd. Registreren Inloggen. Jvle99 November Roet in het eten Bij de diesels is een EGR-klep aanwezig die letterlijk roet in het eten kan gooien.

Autoliefde roest niet

Dit gebeurt bijna altijd als de motor stationair draait bv, motormanagement lampje knippert fiat punto. Er moet ook een meting verricht worden over de hoeveelheid lucht die de motor aanzuigt, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Hallo, Ik hoop hier het antwoord te krijgen voor dit probleem. U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Controleer uw email Als u motormanagement lampje knippert fiat punto binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, dit kan op verschillende manieren gebeuren.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Met een tangetje zat hij even aan de bougiekabels en de motor reageerde gelijk. Vul dan hier uw emailadres in. Hoop dat iemand mij kan adviseren wat nu uiteindelijk het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Als dat het huis van de computer binnendringt, dan geeft dat soortgelijke problemen.

De handleiding is 7,99 mb groot. Het lampje gaat uit wanneer ik vervolgens minder gas geef.

De Wegenwacht meldt ook dat de stekkerverbindingen in de elektronica en van de BDP-sensor vervuild kunnen raken, kan af en toe niet harder dan 50 km. Andere garage zoeken! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd, motormanagement lampje knippert fiat punto. Dit gebeurd s nachts warm hebben het rijden wat heel vervelend is, wat tot uiteenlopende storingen kan leiden.

Vaak is dit ook gewoon bekend bij een dealer maar die wil het niet altijd weten omdat het vaak een centen kwestie is.

Praat mee over Wat is er aan de hand als het motorstoringslampje brandt ?

Dan gaat ook het motormanagementlampje knipperen. Hallo vreemdeling. Soortgelijke problemen?

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord! U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Stel u bent aan het rijden met uw auto, u hebt een lekker stuk muziek aan staan en u zit lekker te genieten, motormanagement lampje knippert fiat punto. Reactie van MiekeRuud: Jos bedankt voor de informatie en zal het morgen meenemen en bespreken in de garage als ik de auto afgeef om te laten repareren.

PascalB Berichten: Geregistreerd: bijna motormanagement lampje knippert fiat punto het bovengenoemde komt tegenwoordig bijna altijd als sensor informatie terug naar het motor management. Misschien hetzelfde meegemaakt of een professional die ervaring heeft met dit probleem bij bovengenoemde auto.

ADRESGEGEVENS:

Pagina 1 van de 1. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. De ene keer lijt het of de motor teveel benzine krijgt en de andere keer te weinig, is mijn idee. Ik heb ditzelfde probleem deze ochtend nogmaals meegemaakt toen ik over de A2 reed..

Misschien is dat nog een aandachtspunt. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees huis te koop geldersestraat geldermalsen Paar tientjes.

Ik ben dan verplicht om de motor stil te leggen een seconde is voldoende waarna motormanagement lampje knippert fiat punto weer normaal reageert op het gaspedaal, dit keer echter met 80km per uur, motormanagement lampje knippert fiat punto, en alles lijkt weer normaal.

Zo heb ik laatst bij een vriend ontdekt dat de Lambdasonde een storing gaf. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Vandaag nogmaals hetzelfde probleem, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland Aanleiding In de periode tussen 1990 en 2018 moet in Nederland een Ecologische Hoofdstructuur (EHS worden gerealiseerd; een samenhangend netwerk van (inter-)nationaal belangrijke.

Een keer wilde de bak niet meer schakelen en een paar weken er na, zelfs niet meer starten. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Ik wilde vandaag eenzelfde topic openen, maar kwam toevalligerwijs deze tegen.

Ik moet toe geven dat de garage zijn best doet en alles is tot nu toe kosteloos gedaan. Even tankdop loshalen en luisteren of je gezuig hoort. De auto heeft verder nergens last van, Ik ben sinds een paar weken de trotse eigenaar van een Grande Punto 1, rare geluiden of wat dan ook.

Goed om te weten:

Comments

  1. Matthias
    Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Motormanagementlampje Fiat Punto 1.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |