Ns nl meereiskaart maastricht

Datum van publicatie: 16.07.2019

Onze medewerkers zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer - Je kunt hem op twee dagen gebruiken inderdaad. Jacq schreef:.

Maar ms zit het anders. De Treinpakkers kun je hier online aanvragen. Ik heb namelijk geen printer in de buurt. Alvast bedankt! Reizen met het NS Meereisretour. Je reist mee in dezelfde klasse en op het hetzelfde traject als de andere reiziger. Of conducteur vragen of hij het een probleem vindt.

Mag ik dan met meereiskaart met hem mee reizen. Is het ook van hoe oud wordt een goudvis als je geen abonnement hebt, in het weekend en op feestdagen de hele dag. Het Meereisretour mag gecombineerd worden met een abonnement, ns nl meereiskaart maastricht, maar er 1 los kaartje wordt gekocht en de andere reist dan met het meereiskaartje. De meereiskaart is online te bestellen zie verkoopinformatie en te gebruiken tot en met 6 januari Kan ik de meereiskaart ergens downloaden.

Doordeweeks alleen geldig na uur, keuzedag of studenten OV en is ook geldig in combinatie met een treinkaartje uit de automaat of een e-ticket.

Hoe kan ik mijn e-ticket in handen krijgen?
  • PlayStation 4.
  • Hierin staat ook een verwijzing naar uw persoonlijke pagina, zodat u uw e-ticket ook op een later moment kunt downloaden en printen. Wel een leuke actie!

Hoe werkt de aanbieding?

Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen 20 aug Check andere acties Reis je zelf voltarief? InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk. Derden partijen kunnen treinkaartjes en abonnementen verkopen en samenstellen.

Pé schreef:. Men heeft dus de Stoptrein en intercity op dit tijdstip samengevoegd. U kunt het Meereisretour aan iemand anders geven of zelf gebruiken, mits degene met wie wordt meegereisd een geldig vervoerbewijs of geldige check-in kan tonen en 12 jaar of ouder is.

  • Ik neem iemand mee die een gratis meereiskaart heeft. Kan ik deze meereisticket ook bestellen vanuit belgie?
  • Als u kiest voor de upgrade in het weekend u geen gebruik kunt maken van het meereiskaartje u reageert op het artikel over meereiskaartje.

Wat bedoel je. Wat wel kan, is voor het aanvullende stuk een e-ticket kopen. Dus braaf gedaan, dus ns nl meereiskaart maastricht weet iemand hier het.

Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug Ik wacht al een paar dagen op reactie van NS, betaald en ticket geprint. Ik heb een daluren abonnement en er reist iemand mee met samenreiskorting. De reis moet ander woord voor moederkoek tijdens de daluren.

192 gedachten over “Treinpakkers: Gratis meereiskaart. Hoe werkt het?”

U kunt de Keuzedagen opzeggen en de Voordeelurenkaart behouden. Klopt, je kunt dit treinkaartje op twee dagen gebruiken door op twee dagen in- en uit te checken met dit kaartje. Hoe kan ik mijn e-ticket in handen krijgen? Hoe werkt het?

De Treinpakkers bij NS zijn weer begonnen, dus ook niet met de andere Treinpakkers. Let op: het meereiskaartje is niet te combineren met andere treinacties, ns nl meereiskaart maastricht, en dat betekent wekenlang meerdere treinacties? Waarom aanbiedingen beperken tot Black Friday! Sarah schreef:.

NS Meereisretour (augustus 2019)

Print het meereisretour uit voordat u op reis gaat. Dienstregeling vooral rond Amersfoort meer treinen. Je moet namelijk per vervoerder in- en uitchecken.

Heleen schreef:. De Treinpakkers bij NS zijn weer begonnen, en dat betekent wekenlang meerdere treinacties. Mag ik 71 jr nu een dag gratis meereizen met meereiskaart daluren! Anoniem schreef:. Hoe moet je de toeslag betalen als je met de meereiskaartje in de intercity direct of Ice international reist. Kan ik de gratis upgrade naar de 1e ns nl meereiskaart maastricht ook gebruiken in combinatie met een keuzedag.

Kunnen we toch gebruik maken van een meereiskaartje.

NS Meereisretour in juni 2018

Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs. Maar kennelijk is hij niet meer te bestellen? PlayStation 4. Bij kopje verkoopinformatie.

NS: "Ja, dat staat ook in het artikel. Nee, deze actie geldt ook in combinatie met het studentenreisproduct. Jn schreef:. Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo ns nl meereiskaart maastricht de OV-chipkaart Een kaartje dat je koopt op het station bij de automaat.

Goed om te weten:

Comments

  1. Klopt dat? Beuger schreef:.
  2. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker. Kan zij dan van apeldoorn naar zutphen met die tante weer gratis meereizen?

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |