Opleiding verpleegkunde hbo hasselt

Datum van publicatie: 29.09.2019

Dit traject kan flexibel worden georganiseerd bv. HBO5 duurt 3 jaar en wordt georganiseerd in scholen voor secundair onderwijs, de PBA-opleiding Verpleegkunde duurt 4 jaar en wordt georganiseerd aan de hogeschool.

Je hebt een eigen studentenvereniging: Mater Paramedica.

Je bent ondernemend en houdt van variatie en uitdagingen. Je kunt verder volgende studiebewijzen behalen:. Waar kan ik later werken? Welke keuze je ook maakt, het toepassen van je kennis en vaardigheden, het  coördineren en organiseren van verpleegkundige zorg staan in deze module centraal. Onze wereld verandert voortdurend, maar het verlangen naar gezondheid blijft een constante. De dagdagelijkse beroepsuitoefening in het werkveld vormt binnen het ProbleemGestuurd Onderwijs het vertrekpunt van analyses met medestudenten en lectoren.

Je kan slechts 1 module tegelijk volgen. Daarom kan je altijd rekenen op onze lectoren en je studentencoach, of je nu kampt met examenstress of twijfels over je studiekeuze. Als werkzoekende kan je genieten van interessante voorwaarden om de opleiding te volgen, opleiding verpleegkunde hbo hasselt. Verpleegkunde is een weidse wereld met tal van mogelijkheden, disciplines en kansen. En kriebelen je vingers om anderen te verzorgen. Brugprogramma Verpleegkunde Het brugprogramma verpleegkunde richt zich tot personen die in het bezit zijn van een diploma gebrevetteerde verpleegkundige, gediplomeerde verpleegkundige 4de graad of opleiding verpleegkunde hbo hasselt HBO5.

Bieden mogelijkheden voor vervoer van en naar de campussen. Als je even stopt tussen het volgen van verschillende modules bvb. Mogelijke hindernissen in de verwerking van de leerinhouden worden zo snel gedetecteerd en bijgestuurd.
  • De campus is gelegen in het centrum van de stad. Als je al in de verzorgingssector werkt bijvoorbeeld als logistiek medewerker of als verzorgende kan je verpleegkunde bijstuderen.
  • Je kan natuurlijk ook kiezen voor een vervolgopleiding en je nog verder specialiseren. Let op!

Verpleegkunde - Graduaatsopleiding

Stilzitten is niet aan jou besteed. Je kan de lerarenopleiding volgen om in het onderwijs te stappen. Jouw interesses Interesse in zorg voor mensen Teamspeler Werken met hoofd, handen en hart Groot verantwoordelijkheidsgevoel Plichtsbewust Probleemoplossend ingesteld Manager van complexe zorgen Instromen via een brugprogramma Indien je reeds een graduaatsdiploma Verpleegkunde of Bachelor in de Vroedkunde behaald hebt, kan je een bachelordiploma Verpleegkunde behalen via het volgen van een Brugprogramma Verpleegkunde.

We bereiden je ook voor op een eventuele leidinggevende functie. Als werkzoekende kan je - onder bepaalde voorwaarden - je studies hoger onderwijs ook volgen via de VDAB.

  • Ook kan je aan de slag als zelfstandig verpleegkundige.
  • Waarom kies je voor Hogeschool PXL? Inspraak van studenten.

Hierna volg je de orintatie algemene gezondheidszorg en de orintatie ouderen- en geestelijke gezondheidszorg. Je kan slechts 1 module tegelijk volgen. Dit traject kan flexibel worden georganiseerd bv. Studiegebied: Gezondheidszorg. Hasselt heeft het. Bij ons vul je je rugzak met kennis?

U bent hier

Schoolvakken SO: Verzorging ,. Alles over het brugrprogramma vind je in de infobrochure. Binnen het klinisch onderwijs bieden we je verpleegtechnische en communicatieve vaardigheden aan die je tijdens de stages in de praktijk brengt.

Je hebt dan het  statuut opleiding verpleegkunde hbo hasselt Zorgkundige. Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure. Tijdens deze module loop je stage op een afdeling Acute Geriatrie van een Algemeen Ziekenhuis n je neemt een kijkje achter de schermen van een psychiatrische verpleegafdeling.

Tijdens de opleiding tot bachelor Verpleegkunde aan hogeschool UCLL word je voorbereid op een uitdagende functie in de zorgsector waarbinnen jij echt een verschil kan maken. Met het diploma van HBO5- Verpleegkunde kun je als verpleegkundige aan de slag op vele plaatsen, opleiding verpleegkunde hbo hasselt.

Sterke samenwerking tussen al onze opleidingen.

Twee startdata

De opleiding werkt intensief samen met het werkveld. Met wie werk je? Onze wereld verandert voortdurend, maar het verlangen naar gezondheid blijft een constante. In een vooruitstrevende en snel ontwikkelende samenleving is het belangrijk om up to date te blijven.

Alle opleidingsinfo vind je ook in onze opleidingsbrochure, opleiding verpleegkunde hbo hasselt. De jaarplanning van deze opleiding kan je hier downloaden? Als bachelor in de verpleegkunde heb je niet enkel een…. Ik heb gezocht en geproefd: bedside werken, 15, maar met wat je er voor terug krijgt is het waarschijnlijk de beste deal, je raadt het al.

We bieden ook de mogelijkheid aan opleiding verpleegkunde hbo hasselt werken actueel nieuws midden limburg studeren te combineren. HBO5- Verpleegkunde  behoort tot het hoger onderwijs en situeert zich tussen het secundair onderwijs SO  en de Professionele bachelor 5Pba!

De inhouden worden thematisch geordend en aangeboden in een 'blok' van een zevental weken.

Eenvoudige verpleegkundige zorgen worden aangeleerd zoals bedopmakingen, hygiëne, opname parameters, toedienen van lavementen, de eerste stappen in relationele vaardigheden. Module 4: Oriëntatie ouderenzorg en geestelijke gezondheidszorg In deze module staan twee specifieke groepen van zorgvragers centraal, nl: de oudere zorgvrager en de zorgvrager in de geestelijke gezondheidszorg.

Het gaat om opleidingsonderdelen uit onze bacheloropleidingen die je apart kan volgen. Sanctie Wanneer je slaagt in een module ontvang je telkens een deelcertificaat.

Functioneren binnen een psychosociale zorgcontext kan je dan weer op een afdeling binnen een psychiatrisch ziekenhuis of op een dienst patintenbegeleiding, opleiding verpleegkunde hbo hasselt. Onze hogeschool zet extra in op een integrale begeleiding die doorloopt tijdens alle fasen van de studieloopbaan van de student. Troeven Met wie werk je!

Goed om te weten:

Comments

  1. Het brugprogramma verpleegkunde richt zich tot personen die in het bezit zijn van een diploma gebrevetteerde verpleegkundige, gediplomeerde verpleegkundige 4de graad of gegradueerde HBO5-verpleegkundige HBO5. Acht studentenverenigingen.
  2. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie NVAO is opgericht door de Nederlandse en Vlaamse overheid, en is de officiële instantie die een deskundig en objectief oordeel geeft over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |