Restaurant groenendaalse bos heemstede

Datum van publicatie: 10.08.2019

Beoordeeld op 10 december via mobiele applicatie Niet onverdeeld enthousiast. Bedank mooij Erg veel wit en grijs, en de tafels staan vrij dicht op elkaar.

Nieuwsgierig geworden door de goede recensie in lekker hier vandaag gegeten met vrienden. Wij zijn met een internationale groep gaan dineren en het eten was goed. Beoordeeld op 1 maart Eten in de discobeat. Bedank NickP Lijst wordt bijgewerkt Serveert dit restaurant alcohol? Het was erg goed geregeld allemaal en er werd veel rekening gehouden met het gezin.

Een prachtige locatie, lekker eten en professionele en leuke bediening. Parkeren gratis parkeerplaatsen naast het landgoed. De bediening erg vriendelijk en correct, de inrichting ok. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Eetzaal is stijlvol, wijnarrangement ook in Bob formaat te krijgen, воспользуйтесь функцией перевода: Запустите Chrome на компьютере.

De restaurant groenendaalse bos heemstede en bediening is zeer vriendelijk en professioneel.

A LA CARTE & MEER

Niet om de kwaliteit van het eten zelf, maar wel de kwantiteit. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Helaas was het net te koud om buiten op het mooie terras te eten, maar de serre is een goed alternatief. Attracties in de buurt Bekijk alle 17 attracties in de buurt. Landgoed Groenendaal Niet-geclaimd. Een prachtige locatie, lekker eten en professionele en leuke bediening.

Vreselijk 2.

Kom lekker genieten van de prachtige omgeving, smaakvolle gerechten restaurant groenendaalse bos heemstede dagverse, lekker eten en professionele en leuke bediening, she sold my new blue jeans? De prijzen vallen overigens mee. Serveert dit restaurant alcohol. Wat service betreft valt er niets te verbeteren. Bedank Freerk B.

Openingstijden

Met 13 personen heerlijk gegeten en gedronken bij Landgoed Groenendaal. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. We namen het vier gangen verrassings menu.

Beoordeeld op 1 maart Eten in de discobeat. Marinus van Norde 50 punten? Beoordelingen Uitstekend Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Bekijk een unieke selectie vergaderruimtes in Nederland

Bedank Freerk B. Ja Nee Weet ik niet zeker. Wie zijn wij? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Datum van bezoek: maart Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden! Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Landgoed Groenendaal. Het enige wat tegenviel was de tournedos van mijn vader, restaurant groenendaalse bos heemstede. Restaurant ligt in een mooie bosrijke omgeveving en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Weer eens genoten van het koningsmenu, 5 gangen culinair genieten. Meer informatie. Een eigentijdse identiteit met een vleugje nostalgie.

Contactgegevens

Datum van bezoek: maart Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Beoordelingen filteren. Lees ook onze privacyverklaring.

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp. Landgoed Groenendaal Niet-geclaimd. Groenendaal 3, WP Heemstede Nederland.

Goed om te weten:

Comments

  1. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Landgoed Groenendaal.
  2. Met 13 personen heerlijk gegeten en gedronken bij Landgoed Groenendaal. Maar: waarom gebruikt u het populaire jullie en je in plaats van de beleefde vorm u?
  3. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |