Toen was geluk heel gewoon wiki

Datum van publicatie: 03.09.2019

Nel, Zus en de moeder van Nel zijn helemaal in de ban van kunst. De titel van de serie refereert aan het refrein van het lied ' ' dat door Kees van Kooten en Wim de Bie werd geschreven en gezongen in het VARA-programma Hadimassa en dat later een bescheiden hit was voor Gerard Cox.

Jaap heeft geen geld voor een sinterklaascadeau.

De baas komt eten Simon doet in de wasserette een wasmiddelentest voor de Bruine. Simon komt terug uit de Kaukasus van een interview voor de Bruine. Zus gaat definitief weg bij Simon. Alleen begeeft deze het al als Jaap hem uitprobeert bij Karel van Dam. Tillie van Til Nel en Zus gaan een weerrubriek schrijven voor de Bruine.

De NV Jaap Kooiman Bij de kegelclub kan iedereen naar Hoepla in kleur komen kijken. Harmsen zegt ook dat hij veel en veel ouder is dan menig mens zou kunnen worden.

Samenwonen Simon is naar de musical Hair in Londen. Die werd toen gespeeld door Camilla Braaksma.

Navigatiemenu

Fokke 8. Helena Lena is de moeder van Jaap en kwam één keer voor in de aflevering 'Ha die Ma' in Simon doet in de wasserette een wasmiddelentest voor de Bruine. Hij was groot fan van Jaap en was altijd trots om de vriend van Jaap te zijn. Nel, Zus en de moeder van Nel lopen de avondvierdaagse.

Jaap heeft een hoofdrol. In won de serie zowel de Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma als Het Gouden Beeld voor beste comedyproductie.

  • Nel en Zus gaan drie dagen naar Drenthe. Bart Poulissen — Fokke ex van Zus.
  • Karel van Dam en zelfs mijnheer Harmsen blijken naturisten te zijn.

Daarnaast is Jaap Kooiman ook nog lid van de kegelvereniging de Brulboeien. Hair Rick Paul van Mulligen. Karel van Dam brengt Jaap en Simon in hypnose bij de kegelclub. Koos van der Knaap - Karel van Dam.

Simon laat zich extra kaal scheren. Omdat hij het geld niet heeft organiseert hij met Simon een casino bij de kegelclub. Jaap krijgt van Nel geen geld om een nieuwe kegelbal te kopen. Later bij de acteurswissel blijkt hij in één klap homoseksueel te zijn.

Kans voor open doel 6! De fotoroman 6. Desondanks is Meneer Harmsen goed bevriend met prins Bernhard en heeft uitstekende contacten met de burgemeester van Rotterdam. Kans voor open doel Opportunity knocks but. De dienstbode A woman's work is never done.

File history

Sonja Jaap bedenkt een veel mooier cadeau voor Nel: openslaande deuren. Mijnheer Harmsen vindt dat Jaap wel wat diepgang kan gebruiken. Simon huurt een moeder voor één dag.

Simon heeft een interview met koningin Juliana op haar WC.

  • Bij de kegelclub wordt een toneelstuk over de Franse revolutie gespeeld.
  • In latere seizoenen werd Scholten niet meer gezien in de kegelclub.
  • Elisabeth Versluys — Lea van Vliet.
  • Simon investeert 10 gulden in de zaken van Jaap.

In de Bruine Rotterdammer wordt bekendgemaakt dat Toen was geluk heel gewoon ermee stopt. Adri maakt een portret van Nel. Bij de kegelclub staat het water zo hoog tot de lippen dat er in drugs gehandeld wordt.

Nel, Zus en de moeder van Nel zijn helemaal in de ban van kunst. Ook had ze een zuster, die echter overleed en als tante aan Jaap en Nel een vorken- en messenset naliet.

Wild west in zuid 9! Alleen begeeft deze het al als Toen was geluk heel gewoon wiki hem uitprobeert bij Karel van Dam.

Simon is wel erg onder de indruk van de danslerares. Mijnheer Harmsen heeft een hekel aan de bestaande omroepen omdat ze politieke spreekbuizen zijn.

Voordat hij de naam Japie kreeg werd hij Mozes genoemd.

Anders dan anderen Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Mijnheer Harmsen weet geen raad met zijn neefje Eugne die bij hem logeert. Mijnheer Harmsen kan geen schoorsteenveger vinden.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2019 carpintos.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |